Lvus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα. χρονια πολλα και καλη χρονια ευχομαι. Χθες αγορασα τα mi airdots προ. Σε θεμα ηχου στη μουσικη και στις κλησεις ειναι αψογα, πραγματικα πολυ ικανοποιημενος. Παρατηρησα ομως οτι σε χρηση youtube υπηρχε καθυστερηση τον ηχο. Υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα με καποια ρυθμιση μεσα απο το κινητο ή με app της xiaomi, ή απλα ετσι λειτουργουν?
TechnoState Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ... διαβάζω ότι γενικά, έχουν ένα latency στον ήχο, ειδικά στο gaming. Σε τι συσκευή τα χρησιμοποιείς? Έχεις κάνει άλλες δοκιμές? (Σε άλλη συσκευή, με άλλο Bluetooth set) ... χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα (syllable και awei - όχι tws style ) τα κλασικά με το καλώδιο πίσω απο τον αυχένα κ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από TechnoState
Lvus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, TechnoState είπε ... διαβάζω ότι γενικά, έχουν ένα latency στον ήχο, ειδικά στο gaming. Σε τι συσκευή τα χρησιμοποιείς? Έχεις κάνει άλλες δοκιμές? (Σε άλλη συσκευή, με άλλο Bluetooth set) ... χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα (syllable και awei - όχι tws style ) τα κλασικά με το καλώδιο πίσω απο τον αυχένα κ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα. Τα εχω χρησιμοποιησει σε poco και και σε mi 9 lite. Θα θελα να τα δω και σε μια αλλη συσκευη, να δω αν υπαρχει το ιδιο latency. Απο οτι βρηκα και σε αλλα φορουμ γενικα, αυτο παρατηρειται οντως, ειναι θεμα hardware του ιδιου του προιοντος δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα