Προς το περιεχόμενο

Monitor για Photo Edit και Gaming???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα επρεπε να προπληρωσω το ποσο και να περιμενω ποτε θα ερθει η οθονη... Αρχισα να κοιταζω παλι εναλλακτικες και ειδα οτι εχει στο media markt το VG27AQ στα 399e κ αυτο κατοπιν παραγγελιας αλλα με πληρωμη στην παραλαβη οποτε εστειλα απαντηση για ακυρωση της LG και εχω βαλει παραγγελια στην ASUS. Νομιζω πολυ καλη περιπτωση στα 400ε και αξιζει εναντι των 500 της LG.

Τωρα βλεπω παλι στο σαιτ του mediamarkt οτι ενω ο τιτλος λεει VG27AQ, στα χαρακτηριστικα απο κατω εχει τα χαρακτηριστικα του VG27BQ που ειναι TN... Τωρα τι απο τα 2 να εννοουνε αραγε? Εστειλα ενα email και περιμενω να δω τι θα μου πουνε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

Τελικα επρεπε να προπληρωσω το ποσο και να περιμενω ποτε θα ερθει η οθονη... Αρχισα να κοιταζω παλι εναλλακτικες και ειδα οτι εχει στο media markt το VG27AQ στα 399e κ αυτο κατοπιν παραγγελιας αλλα με πληρωμη στην παραλαβη οποτε εστειλα απαντηση για ακυρωση της LG και εχω βαλει παραγγελια στην ASUS. Νομιζω πολυ καλη περιπτωση στα 400ε και αξιζει εναντι των 500 της LG.

Τωρα βλεπω παλι στο σαιτ του mediamarkt οτι ενω ο τιτλος λεει VG27AQ, στα χαρακτηριστικα απο κατω εχει τα χαρακτηριστικα του VG27BQ που ειναι TN... Τωρα τι απο τα 2 να εννοουνε αραγε? Εστειλα ενα email και περιμενω να δω τι θα μου πουνε...

Δες και FI27Q που είναι Κωτσόβολο 589

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.

Αν ειναι να ξεφυγω πανω απο τα 500 προτιμω να παρω απο amazon το 27GL83A που βγαινει 540 με τα μεταφορικα. Απλα μου φανηκε καλη περιπτωση στα 400 το VG27AQ. Περιμενω τωρα να δω αν εχουν κανει λαθος στον τιτλο η στα χαρακτηριστικα για να δω τι θα κανω...

Παντως σιγουρα δεν θα προπληρωσω σε σκρουτζομαγαζο 500ε και να περιμενω ποτε θα το φερουν κατοπιν παραγγελιας...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε

Κοντεψα και εγω να μπερδευτω, εκανα παραγγελια και την ακυρωσα.

Τους μιλησα online να το ξεκαθαρισουν μου ειπαν θα το δουν και θα με ενημερωσουν.

Περνουσαν οι μερες και τους πηρα τηλ τους ενημερωσαν και ειπαν θα το αλλαξουν, αλλα παλι τπτ.

Τωρα φταιω εγω να κανω παραγγελια πληρωμη με paypal και screenshot το τιτλο...

Μου ειπαν θελει 15-20 εργασιμες για να παραλαβουν οποτε δεν αξιζει να περιμενω 2+ μηνες αλλα το σκευτομαι.....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, epp1907 είπε

Κοντεψα και εγω να μπερδευτω, εκανα παραγγελια και την ακυρωσα.

Τους μιλησα online να το ξεκαθαρισουν μου ειπαν θα το δουν και θα με ενημερωσουν.

Περνουσαν οι μερες και τους πηρα τηλ τους ενημερωσαν και ειπαν θα το αλλαξουν, αλλα παλι τπτ.

Τωρα φταιω εγω να κανω παραγγελια πληρωμη με paypal και screenshot το τιτλο...

Μου ειπαν θελει 15-20 εργασιμες για να παραλαβουν οποτε δεν αξιζει να περιμενω 2+ μηνες αλλα το σκευτομαι.....

Τελικα σου ειπαν για ποια οθονη προκειται? Εγω περιμενω να ανοιξουν αυριο για να μιλησω στο τηλεφωνο...  Εντωμεταξυ αφου ακυρωσα την 27gl850 ειδα την ανεβασανε στα 555.

Ελπιζω τουλαχιστον αυριο να ξεκαθαρισω με το media markt αν ειναι οντως το vg27aq και οχι το vg27bq για να ξερω αν ειναι να περιμενω η να το ακυρωσω κ να συνεχισω ψαξιμο...

Σ αυτη τη περιπτωση συνεχιζω να ψαχνψ για 27gl850, 27gl83a, vg27aq και ειδα επισης οτι παιζουν το Viewsonic VX2758-2KP-mhd και το Acer Nitro VG271UPbmiipx με ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω μ αυτα που ψαχνω και τιμη γυρω στα 400ε αλλα κ αυτα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν. Πρεπει να κατσω να ψαξω reviews κλπ...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε

Τελικα σου ειπαν για ποια οθονη προκειται? Εγω περιμενω να ανοιξουν αυριο για να μιλησω στο τηλεφωνο...  Εντωμεταξυ αφου ακυρωσα την 27gl850 ειδα την ανεβασανε στα 555.

Ελπιζω τουλαχιστον αυριο να ξεκαθαρισω με το media markt αν ειναι οντως το vg27aq και οχι το vg27bq για να ξερω αν ειναι να περιμενω η να το ακυρωσω κ να συνεχισω ψαξιμο...

Σ αυτη τη περιπτωση συνεχιζω να ψαχνψ για 27gl850, 27gl83a, vg27aq και ειδα επισης οτι παιζουν το Viewsonic VX2758-2KP-mhd και το Acer Nitro VG271UPbmiipx με ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω μ αυτα που ψαχνω και τιμη γυρω στα 400ε αλλα κ αυτα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν. Πρεπει να κατσω να ψαξω reviews κλπ...

ναι μου ειπαν ειναι το bq οχι το aq.

Βασικα μαλλον θα το παρω απο kaseking στα 550 τελικη με μεταφορικα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, epp1907 είπε

ναι μου ειπαν ειναι το bq οχι το aq.

Βασικα μαλλον θα το παρω απο kaseking στα 550 τελικη με μεταφορικα

Σ αυτα τα λευτα νομιζω προτιμω την LG 27gl83a απο amazon.de

Τελος παντων. Θα μιλησω κ εγω αν ειναι αυριο μαζι τους να επιβεβαιωσω κ να ακυρωσω αν ειναι την παραγγελια...

Δημοσ.

Μετα απο 3 συνομιλιες με το media markt μου ειπαν οτι τελικα θα παραλαβω το 24vgbq οποτε κ το ακυρωσα. Ειδα σημερα εβαλε το citycomputers την 27gl850 στα 505 με αντικαταβολη, που ηταν κ η οθονη που προτιμουσα εξαρχης, οποτε την εβαλα παραγγελια. Μιλησα και μαζι τους, ηταν.πολυ εξυπηρετικος στο τηλεφωνο, και αφου επικοινωνησανε με την LG με πηραν και μου ειπαν οτι λογικα θα την εχουν 15-30 του μηνα. Οποτε τωρα αναμονη. Τουλαχιστον τελειωσε το ψαξιμο!

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα την Legion. Η οθόνη είναι στολίδι, έχω πάθει πλάκα. Το μόνο "πρόβλημα" που έχει είναι το IPS Glow, το οποίο δεν το αποφεύγεις αν πας σε IPS, με τίποτα. Ούτε light bleeding ούτε banding ούτε καμμένα pixels. QC από τα καλύτερα και έβαλαν μέσα και Harman Kardon ηχειάκι που πάει πάνω στην βάση, το οποίο δίνει ένα έξτρα στην οθόνη αν δεν έχεις ήδη ηχεία.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα παλι, ρωταω εδω.

Ηρθε τελικα σημερα το monitor. Ολα κομπλε!

Επειδη πρωτη φορα χρησμοποιω wide gamut monitor. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να δειχνει σωστα τα χρωματα?

Συσκευη για calibrate δεν εχω ακομα αλλα καποια στιγμη θα παρω.

Οταν δουλευω Lightroom-Photoshop πχ βλεπω οτι τα χρωματα και κυριως τα κοκκινα εχουν αρκετη διαφορα με το αν εχω την οθονη σε srgb η σε full wide gamut. Πρεπει να ρυθμισω το lightroom ετσι ωστε να ξερει οτι δεν ειναι σε srgb η οθονη για να δειχνει τα χρωματα με μεγαλυτερη ακριβεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...