Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους να έχουμε. Σκοπεύω μετά από πέντε χρόνια να πάω σε νέο σύστημα με οθόνη. Συνολικό ποσό για την αγορά είναι στα 4000 ευρώ. Σκοπός μόνο για gaming για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να μου πείτε προτάσεις για έναν πύργο και οθόνη. Θα περιμένω τις γνώμες σας σας ευχαριστώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους 

Δημοσ.

Με 4000 αγοράζεις ότι καλύτερο από κάθε εξάρτημα.

Επειδή θα αγοράσεις ακριβά πράγματα σκέψου την αγορά από Ευρωπαϊκό amazon.

Επίσης να ξέρεις ότι είναι προτιμότερο να πάρεις μια οθονάρα στο 1000+ και να δώσεις 1.5 χιλιάρικο για pc σήμερα

και ξανά 1.5 χιλιάρικο σε 2-3 χρόνια, παρά να δώσεις 3000 χιλιάρικα τώρα και να βγάλεις 5ετία.

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Με 4000 αγοράζεις ότι καλύτερο από κάθε εξάρτημα.

Επειδή θα αγοράσεις ακριβά πράγματα σκέψου την αγορά από Ευρωπαϊκό amazon.

Επίσης να ξέρεις ότι είναι προτιμότερο να πάρεις μια οθονάρα στο 1000+ και να δώσεις 1.5 χιλιάρικο για pc σήμερα

και ξανά 1.5 χιλιάρικο σε 2-3 χρόνια, παρά να δώσεις 3000 χιλιάρικα τώρα και να βγάλεις 5ετία.

Έχει δίκιο ο φίλος. Συμφωνώ . Δεν χρειάζεται να δαπανησεις ολόκληρο το ποσό. Θα παίζεις πολύ καλά με 1500 άντε μαξ 2000. Συν κανένα 700 αρι η οθόνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamerz είπε

Τα παιχνίδια που παίζω είναι games third person το τελευταίο που έπαιξα είναι το star wars. 

Ο Diaper σου έβγαλε συστηματαρα. Μόνο το case δε μου αρέσει προσωπικά αλλά γούστα είναι οπότε ο,τι σου αρέσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...