NitroDoodler Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ερωτήσεις όπως 1. Έβλεπα σε πωλήσεις μερικές φορές ότι πουλάνε μηχανάκι χωρίς χαρτιά, είμαι καινούριος σε αυτά τι πρέπει να κάνω για να το πάρω? 2. Σκέφτομαι να γραφτώ σε σχολή τις Θεσσαλονίκης....αλλά στις εξετάσεις θα ανχοθώ σίγουρα και θέλω να βρω μια σχολή νορμάλ χωρίς τους μλκες που με το παραμικρό θα σε κόψουν....η τουλάχιστον στο χειρότερο να λαδώσω να βγω νορμάλ. πόσο βγάινουν οι τιμές και στην κακή περίπτωση πόσο το λάδωμα 3.Πόσο είναι μέχρι να πάρω το δίπλωμα? πόσες είναι οι δοκιμασίες 4. πόσο περιμένω για το καρτελάκι κτλπ. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από NitroDoodler
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 NA MHN ΠΑΡΕΙΣ μηχανάκι χωρίς χαρτιά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε αλλά στις εξετάσεις θα ανχοθώ σίγουρα και θέλω να βρω μια σχολή νορμάλ χωρίς τους μλκες που με το παραμικρό θα σε κόψουν έχει η σχολή μλκς που σε κόβουν? 57 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε η τουλάχιστον στο χειρότερο να λαδώσω να βγω νορμάλ? πόσο βγάινουν οι τιμές και στην κακή περίπτωση πόσο το λάδωμα γύρω στα 5 με 6 χιλιάδες ευρώ 57 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε τι πρέπει να κάνω στης εξετάσεις? να φτιάξεις μουσακά 58 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε πόσες είναι οι δοκιμασίες γύρω στις 32 58 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε 4. πόσο περιμένω για το καρτελάκι εξαρτάται, ανάλογα την κυβέρνηση
NitroDoodler Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xacti είπε έχει η σχολή μλκς που σε κόβουν? γύρω στα 5 με 6 χιλιάδες ευρώ να φτιάξεις μουσακά γύρω στις 32 εξαρτάται, ανάλογα την κυβέρνηση Ευχαριστώ για την απάντηση Καλό σου βράδυ 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε NA MHN ΠΑΡΕΙΣ μηχανάκι χωρίς χαρτιά. Πρόκειται για κλεμμένα αν είναι χωρίς χαρτιά; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από NitroDoodler Ευχαριστίες
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Ωραίο ποστ, προπονημενος και απο μικρός στην λαμόγια
AlienTechGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, NitroDoodler είπε Έχω ερωτήσεις όπως 1. Έβλεπα σε πωλήσεις μερικές φορές ότι πουλάνε μηχανάκι χωρίς χαρτιά, είμαι καινούριος σε αυτά τι πρέπει να κάνω για να το πάρω? 2. Σκέφτομαι να γραφτώ σε σχολή τις Θεσσαλονίκης....αλλά στις εξετάσεις θα ανχοθώ σίγουρα και θέλω να βρω μια σχολή νορμάλ χωρίς τους μλκες που με το παραμικρό θα σε κόψουν....η τουλάχιστον στο χειρότερο να λαδώσω να βγω νορμάλ. πόσο βγάινουν οι τιμές και στην κακή περίπτωση πόσο το λάδωμα 3.Πόσο είναι μέχρι να πάρω το δίπλωμα? πόσες είναι οι δοκιμασίες 4. πόσο περιμένω για το καρτελάκι κτλπ. 1. Δεν αγγίζεις όχημα χωρίς χαρτιά για κανένα λόγο. 2. Στη σχολή κανείς δε σε κόβει. Στην εξέταση θα σε κόψουν. Οπότε αντί για το λάδωμα που λες, φρόντισε απλά να είσαι προετοιμασμένος. 3. Να πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου αφού περάσεις τις εξετάσεις εννοείς; Ανάλογα. Κάτω από 1 μήνα, δύσκολο πάντως. Τις δοκιμασίες μπορείς να τις βρεις και στο ίντερνετ, δεν είναι ούτε πολλές ούτε τραγικά δύσκολες. 4. Ρώτα τη σχολή που θα κάνεις τα μαθήματά σου. 3
NitroDoodler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 29/12/2019 στις 9:18 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ωραίο ποστ, προπονημενος και απο μικρός στην λαμόγια Τσακ μπαμ έφευγε το ποστ τώρα ότι έγινε έγινε σόρρυ που το είδαν τα μάτια σου Στις 29/12/2019 στις 11:06 ΜΜ, AlienTechGR είπε 1. Δεν αγγίζεις όχημα χωρίς χαρτιά για κανένα λόγο. 2. Στη σχολή κανείς δε σε κόβει. Στην εξέταση θα σε κόψουν. Οπότε αντί για το λάδωμα που λες, φρόντισε απλά να είσαι προετοιμασμένος. 3. Να πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου αφού περάσεις τις εξετάσεις εννοείς; Ανάλογα. Κάτω από 1 μήνα, δύσκολο πάντως. Τις δοκιμασίες μπορείς να τις βρεις και στο ίντερνετ, δεν είναι ούτε πολλές ούτε τραγικά δύσκολες. 4. Ρώτα τη σχολή που θα κάνεις τα μαθήματά σου. Σέ ευχαριστώ και συγνώμη που σε ανάγκασα να βγάλεις τα μάτια για να διαβάσεις αυτό το ποστ:Ρ
TechnoState Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, εντελώς φιλικά.... φίλε μην ασχοληθείς ακόμα με δικυκλισμό... υπάρχουν ήδη αρκετοί εκεί έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις