xstreamgamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 ότι λέει ο τίτλος.Η κάρτα είναι η rx 5700 puls και το μόνιτορ είναι μία τηλεόραση lg 42 ιντσών. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους drivers με clean instal μερικοί από αυτούς μειώνουν το πρόβλημα αλλά δεν το εξαλείφουν. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο;Η κάρτα είναι καινούρια όπως και όλο το σύστημα.
xstreamgamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω άλλο καλώδιο αλλά όπως και να έχει ο΄ταν ανάβει το σύστημα και μπαίνει στο λογότυπο των windows που είναι μαύρο το μαύρο είναι καθαρό.Μόνο όταν μπαίνει στο λειτουργικό εμφανίζει αυτό το πρόβλημα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από xstreamgamer
Occultist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Κάρτα που έχει αρπάξει από κλοκάρισμα, μου μυρίζει...
xstreamgamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Το πρόβλημα τελικά ήταν από το καλώδιο hdmi όσο για κλοκάρισμα δεν κάνω γιατί δεν μου χρειάζεται.Σε 1080p παίζω.Ευχαριστώ και τους δυο για τις απόψεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα