Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά, προσφατα άλλαξα την σύνδεση cita adsl σε  vdsl Vodafone. Στη cita είχα fast path και σε χρόνους απόκρισης είχα περίπου 40-60(ping) όμως τώρα σε Vodafone είμαι στα 60-70 και καλό να μου ενεργοποιηθεί το fast path και μια μου λένε (πριν κάνα μήνα αυτό) κάλεσε σε κάνα μήνα γιατί τώρα το φτιάχνουν στο καφαο και χθες που κάλεσα μου λένε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις vdsl γραμμές, το θέμα είναι ότι η cosmote το έχει κανονικά άρα τι παίζει ξέρει κανείς? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι λέγανε παλιά ότι για να γίνει η αλλαγή το δίνανε σαν βλάβη και γι'αυτό πια δεν θέλουνε να το αλλάζουνε, δεν ξέρω αν ισχύει.

Δοκίμασε πάλι μπας και βρείς κανέναν που να στο φτιάξει.

33 λεπτά πριν, Silverage είπε

Κάτι λέγανε παλιά ότι για να γίνει η αλλαγή το δίνανε σαν βλάβη και γι'αυτό πια δεν θέλουνε να το αλλάζουνε, δεν ξέρω αν ισχύει.

Δοκίμασε πάλι μπας και βρείς κανέναν που να στο φτιάξει.

Ξανακαλεσα για να είμαι σίγουρος πριν κάνα 20 λεπτό και τώρα λένε ότι δεν μπορούν γιατί είμαι συνδεδεμένος σε καφαο του ΟΤΕ και αφού κάνουν απεργία δεν γίνετε να τους στείλουν έτοιμα, θα πάω παντός και σε μαγαζί για να σιγουρευτώ

Στις 29/12/2019 στις 2:16 ΜΜ, koukis hlias είπε

Ξανακαλεσα για να είμαι σίγουρος πριν κάνα 20 λεπτό και τώρα λένε ότι δεν μπορούν γιατί είμαι συνδεδεμένος σε καφαο του ΟΤΕ και αφού κάνουν απεργία δεν γίνετε να τους στείλουν έτοιμα, θα πάω παντός και σε μαγαζί για να σιγουρευτώ

Σε κοροιδεύουν. Έτσι απλά.

3 ώρες πριν, l337 είπε

Σε κοροιδεύουν. Έτσι απλά.

Με ποια εινοια, αν εννοείς ότι βαριούνται ξεκάθαρα να το κάνουν το κατάλαβα, πάντως σε κάνει να αναρτηθείς γιατί πληρώνω αν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν μια στο τόσο που τους το ζυταω? 

40 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Με ποια εινοια, αν εννοείς ότι βαριούνται ξεκάθαρα να το κάνουν το κατάλαβα, πάντως σε κάνει να αναρτηθείς γιατί πληρώνω αν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν μια στο τόσο που τους το ζυταω? 

Σε κοροιδεύουν όσον αφορά το παρακάτω
"και τώρα λένε ότι δεν μπορούν γιατί είμαι συνδεδεμένος σε καφαο του ΟΤΕ και αφού κάνουν απεργία δεν γίνετε να τους στείλουν αίτημα"
γιατί μια χαρά μπορούν.

Ενα κουμπι ειναι για αυτους η αλλαγη τοσο απλα . Γενικα δε θελουν να πειραζουν προφιλ οποτε φλομωνουν στο ψεμα ειναι πιο ευκολο . Γιατι θα αυξηθουν τα errors θα αρχισει να πεφτει η σαπια γραμμη πιο συχνα και ο πελατης θα γκαριζει μετα :P

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν απεργία έως 20 Γενάρη.

Αν η CYTA για τη γραμμή σου είναι σε καμπίνα ΟΤΕ τότε ναι πρέπει να περιμένει τους τεχνικούς του ΟΤΕ να τελειώσουν την απεργία τους και να το αναλάβουν. Οι ίδιοι δε μπορούν να επέμβουν σε καμπίνα ή προφίλ άλλης εταιρίας.

7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν απεργία έως 20 Γενάρη.

Αν η CYTA για τη γραμμή σου είναι σε καμπίνα ΟΤΕ τότε ναι πρέπει να περιμένει τους τεχνικούς του ΟΤΕ να τελειώσουν την απεργία τους και να το αναλάβουν. Οι ίδιοι δε μπορούν να επέμβουν σε καμπίνα ή προφίλ άλλης εταιρίας.

Δεν απεργούν όλοι αλλά η μειοψηφία. Υπάρχει επίσης προσωπικό ασφαλείας.

1 λεπτό πριν, l337 είπε

Δεν απεργούν όλοι αλλά η μειοψηφία. Υπάρχει επίσης προσωπικό ασφαλείας.

κάνεις λάθος. η απεργία έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή. προσωπικό ασφαλείας υπάρχει αλλά είναι για τους χαη σοσάηετι όχι για τον μέσο οικιακό πελάτη.

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

κάνεις λάθος. η απεργία έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Νομίζεις.

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

προσωπικό ασφαλείας υπάρχει αλλά είναι για τους χαη σοσάηετι όχι για τον μέσο οικιακό πελάτη.

Λάθος.

άμα θες να παίξουμε την κολοκυθιά δεν έχω θέμα. η ουσία είναι οτι το παλικάρι θα δει fastpath σε κάνα μήνα από την αίτηση στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και φτάσει η σειρά του στη λίστα των τεχνικών.

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

άμα θες να παίξουμε την κολοκυθιά δεν έχω θέμα. η ουσία είναι οτι το παλικάρι θα δει fastpath σε κάνα μήνα από την αίτηση στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και φτάσει η σειρά του στη λίστα των τεχνικών.

Χωρίς παρεξήγηση, δεν θέλω να παίξω καμία κολοκυθιά. Απλά γνωρίζω πολύ καλά σε ότι γράφω, όπως και πόσοι απήργησαν, όπως και που πήγαν κάποιοι που "απήργησαν" αλλά τελικά δεν απήργησαν και περισσότερα ακόμα σχετικά με αυτή, για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφερθούν εδώ, οπότε θα το λήξω εδώ. Θα καθυστερήσει η διαδικασία; ναι, εξαιρετικά πιθανόν αλλά όχι σίγουρο. Το ότι δεν μπορούν να στείλουν αίτημα όμως λόγω απεργίας είναι ψέμα και απλά προσπαθούν να δικαιολογηθούν.

έγραψα κάπου οτι δε μπορούν να στείλουν αίτημα; οτι δε μπορούν να επέμβουν έγραψα αν η καμπίνα ανήκει στον ΟΤΕ.

περισσότερο λάθος μετάφραση της κοπέλας στο τηλέφωνο παρά δε θέλουν να εξυπηρετήσουν.

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έγραψα κάπου οτι δε μπορούν να στείλουν αίτημα; οτι δε μπορούν να επέμβουν έγραψα αν η καμπίνα ανήκει στον ΟΤΕ.

περισσότερο λάθος μετάφραση της κοπέλας στο τηλέφωνο παρά δε θέλουν να εξυπηρετήσουν.

Ο TS έγραψε ότι του είπαν από τον πάροχο ότι δεν μπορούν να στείλουν αίτημα (λόγω απεργίας) και πάνω σε αυτό απάντησα. Εννοείται πως δεν μπορούν να επέμβουν σε καμπίνα της cosmote και το πιθανότερο θα υπάρξει και καθυστέρηση,  αν και δεν είναι και 100% σιγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...