Προς το περιεχόμενο

dx11 feature level 10.0 is required to run the engine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους με υγειά. Έφτιαξα έναν υπολογιστή για το γιο μου και το μόνταρε εχθές ένας ειδικός. Επειδή ο επεξεργαστής που πήρα νόμιζα ότι έχει κάρτα γραφικών ενσωματωμένη αλλά τελικά δεν είχε και για να παίξει ο μικρός μέχρι πέμπτη που ξανά ανοίγει το κατάστημα του για να μου βάλει τη κάρτα γραφικών, μου τοποθέτησε μια δική του. Κατέβασα το fortnite αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Σας επισυνάπτω σχετική εικόνα για να το κάνει πιο εύκολο. Εχει Direct x 12 εγκατεστημενο windows 10 και οθόνη αυτή https://www.skroutz.gr/s/16210265/AOC-C24G1.html .Τι κάνω λάθος????

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Τέλεια!!! Και πως τα βρισκω? Και κατι ακομα...Ενω το speecy μου δειχνει κατακοκκινη θερμοκρασια....Εκανα το τεστ με το Hardware monitor και μου δειχνει 30-35. Τι παει λαθος? Περαν οτι θα με πρήξει μικρος μολις ξυπνησει.....χαχαχαχαχαχχααχα

θερμοκρασια.png

2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

επισης δες τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή με το Hwinfo γιατι 84 στον ryzen είναι μπόλικοι.

αυτο εγραψα μολις. μου εκανε τρομερη εντυπωση τρομαξα να σου πω. σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

άνοιξε τον πύργο και δες τι λεει η κάρτα γραφικών πάνω για να δουμε τι θα κατεβάσεις.

Επίσης, το πιθανότερο είναι οτι σου έβαλε μια απλή που ούτε για παιχνίδια δεν θα κάνει

3ον είναι πλέον μικρή η ανάλυση που είναι ο υπολογιστής, τι θα πρωτοδει σε τέτοια οθονη;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

άνοιξε τον πύργο και δες τι λεει η κάρτα γραφικών πάνω για να δουμε τι θα κατεβάσεις.

Επίσης, το πιθανότερο είναι οτι σου έβαλε μια απλή που ούτε για παιχνίδια δεν θα κάνει

3ον είναι πλέον μικρή η ανάλυση που είναι ο υπολογιστής, τι θα πρωτοδει σε τέτοια οθονη;

https://www.msi.com/Graphics-card/support/NX6600LETD256E αυτη εχει βαλει

Εχω αυτη τη καρτα γραφικων σπιτι αλλα δε ξερω αν μπορω να τη τοποθετησω μονη μου. https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-Armor-OC.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει η συγκεκριμενη το παιχνίδι που θες

DX9 υποστηρίζει

DX11,12 υποστηρίζουν τα 10αρια αλλά όχι η κάρτα.

Μια χαρά μπορεί να γίνει η τοποθέτηση, αρκεί να μας πεις ποιο είναι και το τροφοδοτικό που έχει το σύστημα.

Αρχικά απο εδώ θα κατεβάσεις drivers για την 570

https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7888570/Thermaltake-TR2-S-600W.html?from=sku_spec_variations

1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει η συγκεκριμενη το παιχνίδι που θες

DX9 υποστηρίζει

DX11,12 υποστηρίζουν τα 10αρια αλλά όχι η κάρτα.

Μια χαρά μπορεί να γίνει η τοποθέτηση, αρκεί να μας πεις ποιο είναι και το τροφοδοτικό που έχει το σύστημα.

Αρχικά απο εδώ θα κατεβάσεις drivers για την 570

https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570

https://www.skroutz.gr/s/7888570/Thermaltake-TR2-S-600W.html?from=sku_spec_variations Αυτό είναι το τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επόμενο βήμα, η 570 θέλει ένα 8πινο καλώδιο απο το τροφοδοτικό το οποίο μπαίνει στο πίσω μέρος της κάρτας για να μπορέσει να την τροφοδοτήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 8ΠΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ PCI-E Η ΚΆΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ EPU ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ, ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ 8ΠΙΝΟ.

Η τωρινή κάρτα με τι καλώδιο είναι συνδεδεμένη στην οθόνη; Θα σε βοηθήσω ρωτώντας αν η άκρη του καλωδίου εκει που μπάινει στην οθόνη είναι μπλε, ασπρη  {αν δεν είναι άσπρο μπορεί να έιναι μαύρο επίσης }η κάτι άλλο (πχ hdmi)

Aν δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως τι είναι, αφαίρεσε το απο τη μια μεριά (έχει κάτι σαν χειρόβιδες και τα στρίβεις μέχρι να ξεβιδώσουν οπότε και το αφαιρείς) και βλέπεις τι είναι βάσει των εικόνων/λινκ που έχω δώσει παραπάνω.

Σβήνεις τον υπολογιστή και αφαιρείς την 6600LE που υπάρχει μέσα (βγάζεις και το καλώδιο της οθόνης εννοείται). Λογικά στο κουτί η κάρτα συγκρατείται και απο μια βίδα η με κάποιον άλλο τρόπο ( στειλε το κουτί η βγάλτο μια φωτό να έχουμε και γενικότερη εικόνα)

H Μητρική κάρτα είναι αυτή 

η κάρτα γραφικών είναι τοποθετημένη στο πρώτο μαυρο σλοτ κάτω απο εκει που γράφει B450 Aorus M. Για να βγει η παλιά κάρτα θα πρέπει να πατήσεις αυτό που έχω κυκλώσει προς τη δεξια μεριά και παράλληλα να τραβάς την κάρτα (ΕΛΑΦΡΑ) προς τα εσένα

2130330965_aorusmear.jpg.629343eee8dad4b2293a2fee3f5873ec.jpg

Εφόσον έχει βγει η παλιά κάρτα είναι η ώρα να τοποθετηθεί η νέα. Τώρα παίζει ρόλο το κουτί, λογικά θα έχει κάποια προστατευτικά εκεί που είναι οι υποδοχές για την κάρτα, οπότε για να μη σε μπλέξω περισσότερο να δούμε το κουτί και συνεχίζουμε.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Επόμενο βήμα, η 570 θέλει ένα 8πινο καλώδιο απο το τροφοδοτικό το οποίο μπαίνει στο πίσω μέρος της κάρτας για να μπορέσει να την τροφοδοτήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 8ΠΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ PCI-E Η ΚΆΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ EPU ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ, ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ 8ΠΙΝΟ.

Η τωρινή κάρτα με τι καλώδιο είναι συνδεδεμένη στην οθόνη; Θα σε βοηθήσω ρωτώντας αν η άκρη του καλωδίου εκει που μπάινει στην οθόνη είναι μπλε, ασπρη  {αν δεν είναι άσπρο μπορεί να έιναι μαύρο επίσης }η κάτι άλλο (πχ hdmi)

Aν δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως τι είναι, αφαίρεσε το απο τη μια μεριά (έχει κάτι σαν χειρόβιδες και τα στρίβεις μέχρι να ξεβιδώσουν οπότε και το αφαιρείς) και βλέπεις τι είναι βάσει των εικόνων/λινκ που έχω δώσει παραπάνω.

Σβήνεις τον υπολογιστή και αφαιρείς την 6600LE που υπάρχει μέσα (βγάζεις και το καλώδιο της οθόνης εννοείται). Λογικά στο κουτί η κάρτα συγκρατείται και απο μια βίδα η με κάποιον άλλο τρόπο ( στειλε το κουτί η βγάλτο μια φωτό να έχουμε και γενικότερη εικόνα)

η κάρτα γραφικών είναι τοποθετημένη στο πρώτο μαυρο σλοτ κάτω απο εκει που γράφει B450 Aorus M. Για να βγει η παλιά κάρτα θα πρέπει να πατήσεις αυτό που έχω κυκλώσει προς τη δεξια μεριά και παράλληλα να τραβάς την κάρτα (ΕΛΑΦΡΑ) προς τα εσένα

Εφόσον έχει βγει η παλιά κάρτα είναι η ώρα να τοποθετηθεί η νέα. Τώρα παίζει ρόλο το κουτί, λογικά θα έχει κάποια προστατευτικά εκεί που είναι οι υποδοχές για την κάρτα, οπότε για να μη σε μπλέξω περισσότερο να δούμε το κουτί και συνεχίζουμε.

Καλησπέρα! Τα κατάφερα τελικά μετα απο τη βοήθεια σου και την εγκατέστησα!-Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά με υγεία!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Παιζει μια χαρα και με 6πινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...