greekfragma Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 δικό σου το ποδάρι δικό σου και το στυλιστικό.
Dr4In Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Ισοθερμικα μου προτειναν για πολυ καλα απο αυτο το καταστημα https://www.alpamayopro.gr/ODLO/ και συγκεκριμενη μαρκα ODLO.
Dare-Devil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/12/2019 στις 1:31 ΠΜ, Dr4In είπε Να παω σε κατι τετοιο σε παπουτσι δηλαδη? https://www.stelpet.gr/Proion/23244/121/Mpotakia-mixanis-Revit-Scout-H20-maura Πως θα ξερω αν ειναι ζεστα ομως? 😕 συνηθως τα μοτοσυκλετιστικα δεν ειναι ζεστα ρουχα + οτι ειναι και πανακριβα! Δεν ισχύει ότι δεν είναι ζεστά . Υπάρχει ρουχισμός μοτοσυκλέτας που δεν καταλαβαίνεις τίποτα υπό το μηδέν . Υπάρχουν κατηγορίες όπως υπάρχουν καλοκαιρινά μπουφάν προστασίας . Έχω ένα Bering touring μπουφάν με αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση . Μηδέν βαθμούς έξω και να πηγαίνω με 60 χλμ δεν καταλαβαίνω τίποτα . Απο μέσα ένα φουτεράκι μόνο . 1
Hawk_K Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Καλημέρα, Να ξεθάψω το θέμα γιατί είμαι σε αναζήτησης υποδήματος για την μηχανή. Είμαι new rider οπότε δεν έχω, ούτε είχα κάτι άλλο. Γενικά προσανατολιζόμουν σε ενα πιο casual σε εικόνα αλλά έχω διαβάσει διάφορα και έχω δει και διάφορα και το μυαλό μου πηγαίνει προς την λυση της μποτας. Αν και οδηγάω την μηχανή μου με παντελόνι μηχανής που έχιε και προστατευτικό καλαμιού οπότε δεν ξέρω αν λοντως χρειάζομαι μπότα. Υπάρχει κάποια πρόταση πάνω στο θέμα; Μπάτζετ μέχρι 200 ευρώ θα έλεγα. Επίσης, ιδανικά θα ήθελα να έχει φερμουαρ για να μπαίνει βγαίνει.
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Τη μπότα θα την φορέσεις για προστασία στο πόδι μέχρι (αρκετά) πάνω από τον αστράγαλο, σε συνδυασμό με την καλαμίδα από το παντελόνι. Το παντελόνι χαμηλά παρέχει ελάχιστη προστασία Για μένα πας σε δέρμα+gore-tex μπότα σε touring/street κατηγορία για να είναι και σχετικά άνετες στο περπάτημα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να σου προτείνω. Εγώ έχω ένα της Alpinestars και είμαι αρκετά ευχαριστημένος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα