ignome4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το φασιστικό ρομπότ? 3 2 1
Razor333 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikoskon είπε Νομίζω στην Τουρκία υπάρχουν εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων. Κάποτε πρέπει και η Toyota να κατασκεύαζε εκεί τα Carina e. Μια ματια στην σχετικη σελιδα της wikipedia, οχι μονο εχει μπολικες ενχωριες εταιρειες, βλεπω οτι υπαρχουν ενεργα plants απο πολλες πολυεθνικες εταιρειες οπως toyota, hyundai, honda, ford, renault κ.α. 3
giannakis1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Και γιατί μας τα πρήζει με τα πετρέλαια ο "Γείτονας" ??? Αφού όλοι ξέρουμε οτι δεν έχουν μέλλον για πολύ... και τα 2 .... 1 1
merkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, turbat0s είπε Κρίμα που ζούμε σε μια χώρα που έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά δυστυχώς ανεπαρκείς πολίτες και πολιτικούς. Τις τεράστιες δυνατότητες που τις είδες; Η χώρα δεν έχει καν τις βασικές υποδομές που έχουν όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές και μη χώρες! 13 1
jp77s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να τους ζηλεύουμε τους Τούρκους για την πρόοδο που επιδεικνύουν. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά... Ο, τι βιομηχανία κι αν έχουν, ό,τι οικονομική πρόοδο κι αν επιδείξουν, μην ξεχνάμε ότι έχουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Αυτό και μόνο αρκεί για να τους λυπάσαι. 9 2 6 2
Loinen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, nikoskon είπε Νομίζω στην Τουρκία υπάρχουν εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων. Κάποτε πρέπει και η Toyota να κατασκεύαζε εκεί τα Carina e. Και τωρα εχει την Huyndai Honda, και ενα σωρο αλλες μικρες για την τοπικη παραγωγη.
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, nikoskon είπε Νομίζω στην Τουρκία υπάρχουν εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων. Κάποτε πρέπει και η Toyota να κατασκεύαζε εκεί τα Carina e. και εδω υπηρχαν. τα κλεισανε ομως οι συνδικαλιστες. 22 4 1
Undertaker25 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Αν κρίνω από τις τηλεθεάσεις των τουρκικών σήριαλ, θα είναι πολλοί οι γραικύλοι που θα σπεύσουν να τα αγοράσουν. 6 4 1
Al_pacino Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Εδω κανουν οτι θελουν απο το εξωτερικό τους πολιτικούς και τους κουνανε σαν μαριονέτες οτι κυβέρνηση και να βγει...........χρονια τωρα.......η ελλαδα καποτε ειχε τα παντα τωρα την καταστρέψανε. 1
VonLoutsos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Just now, jp77s said: Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να τους ζηλεύουμε τους Τούρκους για την πρόοδο που επιδεικνύουν. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά... Ο, τι βιομηχανία κι αν έχουν, ό,τι οικονομική πρόοδο κι αν επιδείξουν, μην ξεχνάμε ότι έχουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Αυτό και μόνο αρκεί για να τους λυπάσαι. Δεν νομίζω οτι η προοδος που έχουν οφείλεται στην <<Προεδρεία>> που έχουν. Έχουμε πιστεύω την εικόνα της Εξ-ευρωπαισμένης Τουρκίας (βλέπε Κωνσταντινούπολη/παράλια Μικράς Ασίας), ενώ πιο μέσα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το εργατικό κόστος να είναι χαμηλό και για αυτο πάνε εκεί πολλά ευρωπαικά(και όχι μόνο εργοστάσια). 13
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Την στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει την αυτοκαταστροφική της τροχιά....
Dr_73 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, nikoskon είπε Νομίζω στην Τουρκία υπάρχουν εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων. Κάποτε πρέπει και η Toyota να κατασκεύαζε εκεί τα Carina e. Και στην Ελλάδα υπήρχαν. Αλλά είχαμε καταπληκτικούς συνδικαλιστάδες και δεν έμεινε τίποτε. 23 3 2 3
HALF EVIL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Δεν νομίζω οτι η προοδος που έχουν οφείλεται στην <<Προεδρεία>> που έχουν. Έχουμε πιστεύω την εικόνα της Εξ-ευρωπαισμένης Τουρκίας (βλέπε Κωνσταντινούπολη/παράλια Μικράς Ασίας), ενώ πιο μέσα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το εργατικό κόστος να είναι χαμηλό και για αυτο πάνε εκεί πολλά ευρωπαικά(και όχι μόνο εργοστάσια). Αυτό. Και επί πλέον οι Τούρκοι της Ανατολίας ήταν πάντα εθνικοφρονες-εθνικιστες και αν και ζουν με λίγα, δουλευουν για το μεγαλείο της πατρίδας. 1
panoulix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Κρίμα που ζούμε σε μια χώρα που έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά δυστυχώς τραγικά ανεπαρκείς πολίτες και επικίνδυνα ανίδεους πολιτικούς. Δυστυχώς έτσι είναι. Υπάρχει ένα εξαιρετικά καταρτισμένο και με όρεξη να προσφέρει δυναμικό, που χαντακώνεται από τους τεμπελχανάδες και τους ιδεολόγους που παρασιτούν σε κάθε γωνία (πολίτες και πολιτικούς)... 8 2 1 1
a_a_a Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Κάποτε ήμουν περήφανος γιατί κάτω από το καπό του αυτοκινήτου μου έγραφε βιομηχανική περιοχή Βόλου ( Nissan 100NX ) Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση ο πρόοδος των γειτόνων 16 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα