Akujin Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 thanx Manuel. telika to katevase o filos mou+tha mou to dwsei. evala kai adsl twra, ola komple... paw na katevasw to ''little big adventure''. to thimasai auto katholou? thimamai eixa porwthei poly tote, xexe... cheers!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Little Big Adventure!!!! Τι μου θύμισες τώρα!!! Το λάτρευα αυτό το παιχνίδι! Το ερωτεύτηκα από το πρώτο λεπτό που έπαιξα το demo του. Υπέροχη μουσική, ωραία υπόθεση, ευφυέστατη η αλλαγή διαθέσεων του χαρακτήρα! Αχχ! Σταματάω γιατί το πλήκτρο που χρησιμεύει για το θαυμαστικό στο πληκτρολόγιο χάλασε από την πολύ χρήση ;-)
modex Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Πο πο ρε παιδια που το θυμηθηκατε το Little Big Adventure????? Υπεροχο παιχνιδι,πρεπει να το εχω ακομα......απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα!!!!!
Akujin Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 nai einai really classic anamnisi to LBA.... alitheia, auto to thimaste? to eixate paixei pote? http://briefcase.pathfinder.gr/file/akujin/28734/416861 einai ena poly palio dos prohistoric ''taxi'' game :) (legetai UGH) prospathousa 2xronia(oxi synexomena!)na thimithw pws to legane kai molis simera mou rthe! xexe
ekkli Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 alitheia' date=' auto to thimaste? to eixate paixei pote?http://briefcase.pathfinder.gr/file/akujin/28734/416861 einai ena poly palio dos prohistoric ''taxi'' game :) (legetai [b']UGH[/b]) prospathousa 2xronia(oxi synexomena!)na thimithw pws to legane kai molis simera mou rthe! xexe παιχνιδάραααααααααααααααααααα, ακόμα βρίσκω χαρτιά που σημείωνα κωδικούς από πίστες. ωραίος ρε akujin :grin:
ki8aristas_SteL Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 mages tsekarete to http://www.newgrounds.com exei flash games.Einai apisteyto.Exei kathgiries paixnidiwn me trelo gelio.Exei mexri kai emulators kai kala se xekinaei se perivallon windows se ena paixnidaki tetoio, kai satyrizei ta windows kai ta sfalmata pou parousiazoun me oti patas! Mhn to xasete!!!!!Exei para para para polla paixnidia!
georgeinvictus Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 το UGH απο τα πιο απιστευτα παιχνιδια που εχω παιξει,που το ξεθαψατε ρε?μιλαμε για πολυ κολλημα.φοβερα απλο και εθιστικο gameplay.ειχα χασει κι ενα χαρτακι με τους κωδικους κι ειχα σπαστει τρομερα τοτε. 2 thumbs up!!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 kana kalo side gia free mame games
panther_512 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Για τσεκάρετε και το http://www.abandonia.com Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 600 παιχνίδια από το 1980 μέχρι το 1997 (νομίζω). Ενδεικτικά: Ufo Enemy Unknown X-COM:Terror from the deep UGH Civilization I και II Lands of Lore Sim City Lemmings Jazz Jackrabbit και άλλα πολλά πολλά...
teopont Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 panther εισαι θεος τι μου θυμισες τωρα εχω ενα πεντιουμ 133 και λεω να του ξαναδωσω λιγη ζωη. ξερει κανεις πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο ωστε να παιξω αυτα τα παιχνιδια σε ενα γρηγορο υπολογιστη σορυ για την ερωτηση σε αυτο το το θεμα αλλα κολλουσε.
panther_512 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 panther εισαι θεος τι μου θυμισες τωρα εχω ενα πεντιουμ 133 και λεω να του ξαναδωσω λιγη ζωη.ξερει κανεις πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο ωστε να παιξω αυτα τα παιχνιδια σε ενα γρηγορο υπολογιστη σορυ για την ερωτηση σε αυτο το το θεμα αλλα κολλουσε. Το DosBox είναι το πλέον νούμερο ένα προγραμματάκι για να παίζεις παλιά παιχνίδια. Και τα παίζει τέλεια όλα! Στο abandonia το δίνουν για download (φυσικά free). Αλλά το καλύτερο είναι ότι για κάθε παιχνίδι υπάρχει review όπου εξετάζεται το compatibility του εν λόγω παιχνιδιού και σου προτείνουν τί να κάνεις για να σου παίξει τέλεια. Επίσης υπάρχει ανεξάρτητο forum για το κάθε παιχνίδι όπου επιλύονται όλα τα προβλήματα. Πάντως τα παιχνίδια αυτά μπορείς να τα παίξεις με το DosBox σε όλα τα συστήματα, καινούργια και μή.
issbillos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 δοκιμασα μερικες διευθυνσεις!αν εξερέσω τις κινέζικες βρήκα παιχνίδια που κολησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.