Προς το περιεχόμενο

Free Game Sites

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα .

Ξερετε σελιδες με παιχνιδια που να εχουν και δυνατοτητα αποθηκευσης αυτων στον σκληρο αλλα να αποθηκευονται μονο τα παιχνιδια ,χωρις τσιμπουρακια κλπ κλπ ?

Την τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιο ,κολληθηκε και ενα τσιμπουρι που δεν εφευγε με τπτ ( και δεν ειχα ιδεα απο ποιο παιχνιδι ειχε κολληθει ) .

Δημοσ.

Ναι, σωστα .

Μαλλον ηταν ατυχης ο τιτλος που εβαλα .

Αυτο http://www.the-underdogs.org/ πρεπει να ειναι καθαρο.

Εχει περιορισμο 1 download τη φορα μονο.

Παιχνιδια σε isο/bin' date=' βρισκεις στο DC, γιατι δεν ψαχνεις εκει?[/quote']

Πρεπει ?

Δεν ξερεις δλδ σιγουρα ?

Δεν ζηταω απλα φρι γκειμς αλλα τεσταρισμενα ασφαλη (τουτεστιν φυσαω και το γιαουρτι..)

Οσο για το ντισισι δεν εχω ασχοληθει ποτε ,οποτε βολευομαι με τα σαιτς που προσφερουν τετοια παιχνιδια

υ.γ. γιατι ενω αλλαζει ο τιτλος μεσα στο πρωτο ποστ,δεν μπορει να αλλαξει και απεξω ?

Δημοσ.

Πες σε καποιον moderator να σου αλλαξει τον τίτλο γιατί έτσι πάλι ο ίδιος μένει. Μόνο εδώ μέσα αλλάζει. Με ένα pm στον moderator της ενότητας είσαι OK.

Φιλικά Πέτρος

Δημοσ.
Πρεπει ?

Δεν ξερεις δλδ σιγουρα ?

Δεν ζηταω απλα φρι γκειμς αλλα τεσταρισμενα ασφαλη (τουτεστιν φυσαω και το γιαουρτι..)

Οσο για το ντισισι δεν εχω ασχοληθει ποτε ' date='οποτε βολευομαι με τα σαιτς που προσφερουν τετοια παιχνιδια[/quote']

Πρεπει γιατι, δεν κατεβασα ποτε να ξερω.

Σοβαρο site μου φανηκε (εχει κ τον περιορισμο 1 download τη φορα).

Για το DC,

Οτι image εχει κατεβει απο DC, ηταν ενταξει.

Σχετικα ευκολα βρισκεις αυτο που θες (πατας το φακο κ' ψαχνει), αρκει να 'σαι σε καλα hub.

Ποικηλια, βρισκεις οτι θες.

Εγω σου προτεινω να δοκιμασεις :-)

Δημοσ.

Α ρε Akujin. Δεν σε πιστεύω. Το Grim Fandango είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Γιατί νομίζεις έχω nick Manuel και όχι Μανώλης; Αν και σε αυτό το τελευταίο συμβάλλει το γεγονός ότι είχα ένα κολλητό ισπανόφωνο κ με φώναζε έτσι but still...

Αν έμενες Θεσσαλονική θα στο έδινα. Τώρα απο κει που είσαι... Το παιχνίδι είναι 2CD. Πάντως αν θέλεις, στείλε μου ένα email να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...