Προς το περιεχόμενο

Free Game Sites

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ,

παιδιά ψάχνω να βρώ το κλασσικό Planescape Torment και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη :(

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει . . .

Ευχαριστώ

Παναγιώτης .

Δημοσ.
Δεν θα το βρεις ως free όμως..

Ξέρεις αν μπορώ να το βρώ σε κάποιο κατάστημα εδώ Ελλάδα ;

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το Planescape, δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο κατάστημα της Virgin. Η έκδοση που έχω είναι της πάλαι ποτέ white label. Υπάρχει περίπτωση να τους έχει ξεμείνει κάποια κόπια (σχετικά πρόσφατα πέτυχα κάποιους αρκετά παλιούς τίτλους, σε μεγάλο κουτί, αλλά και επανακυκλοφορίες μέσω της white label).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενα flash παιχνιδακι , που ειναι κατι σαν ζυγαρια, και πεφτοθν κατι μπαλες και απο την αλλη πρεπει να υπολογισεις τοιδιο βαρος φτιαχνοντας ιδιες μπαλες, πως λεγετε βρε παιδια που το ψαχνω?

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Για το Planescape, δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο κατάστημα της Virgin. Η έκδοση που έχω είναι της πάλαι ποτέ white label. Υπάρχει περίπτωση να τους έχει ξεμείνει κάποια κόπια (σχετικά πρόσφατα πέτυχα κάποιους αρκετά παλιούς τίτλους, σε μεγάλο κουτί, αλλά και επανακυκλοφορίες μέσω της white label).

Ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία του Planescape Torment. Ημερομηνία κυκλοφορίας η 30η Οκτωβρίου και το [ame=http://www.amazon.co.uk/Plane-Scape-Torment-PC-DVD/dp/B002TOKQIG/ref=pd_nr_vg_h__54?ie=UTF8&s=videogames]link προπαραγγελίας[/ame] είναι ήδη ενεργό στο Amazon.co.uk.

Η τιμή είναι αρκετά μεγάλη (18 λίρες Αγγλίας) αλλά μιλάμε για ένα κλασικό και αξεπέραστο RPG. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...