meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στο σταθερό υπολογιστή στο γραφείο έχει εδώ και 2 μήνες και στα καλά καθούμενα κόβεται η σύνδεση και επανασυνδεεται μόνο του. Δοκίμασα άλλο καλώδιο , διαφορετικές θύρες Lan στο router (speedport 2i) , εξακολουθεί και συνεχίζει. Θαυμαστικό δεν έχει στο προσαρμογέα δικτύου στη διαχειρηση συσκευών ούτε και κάποιος νεότερος οδηγός έχει βγει για τη κάρτα δικτύου. Λειτουργικό τρέχει windows 7 Μητρική έχει τη Asrock B150M και το καλώδιο έχει αρκετό περιθώριο δεν είναι τεντωμένα. Έχει παρατηρήσει άλλος παρόμοιο θέμα;
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση στο router του ΟΤΕ τους τελευταίους 2 μήνες? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Νυσταγμένος
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση στο router του ΟΤΕ τους τελευταίους 2 μήνες? Το ρούτερ δεν έχει πειραχτεί. Που μίλησα με το ΟΤΕ μου έιπε να τρέξω μερικές εντολές στην cmd ειδε και αυτός τις αποσυνδέσεις και μου ειπε εαν συνεχίσει ειτε η καρτα δικτυου φταίει ή να μου βάλει σταθερές IP. Απο κινητό και Laptop με Wifi που το χρησιμοποιώ από τον επάνω όροφο δεν εχω παρατηρήσει κάτι. Καμιά φο΄ρα λόγω χαμηλου σηματος δεν εχω πρόσβαση
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Αν έχεις την δυνατότητα, δοκίμασε με μια κάρτα δικτύου wifi. Πχ tp-link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα