john114 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στις 28/12/2019 στις 1:36 ΜΜ, htaccess είπε Θα το στέλνουμε κανονικά να εργάζεται. Δυστυχώς εκεί πάει η δουλειά.. Όταν θα στέλνουν κανονικά τα ρομπότ να εργάζονται,σκεφτείτε τι θα κάνουμε εμείς...
JcD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Είμαι ένα μήνα περίπου με το Note 10+ και δεν έχω συναντήσει τίποτα ''περίεργο'' με τον δαχτυλικό αισθητήρα. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ''σου την λέω''. Απλώς αν μπορείς να πεις που συνάντησες εσύ πρόβλημα γιατί εγώ προς το παρών είμαι κομπλέ. Δουλεύει όπως πρέπει και είναι και αρκετά γρήγορος σε σχέση με τον S7 Edge που είχα πριν. Δεν ξερω τι να πω, το έχω κάνα ακούσει ότι στα note δουλεύει καλύτερα, εμενα είναι στο δεύτερο s10 που πήρα και ειλικρινα σκέφτομαι να το διώξω μόνο και μόνο επειδή μου έχει σπάσει τα νευρα ο εν λόγο αισθητήρας! Το κρατάω στην παλάμη μου και ξεκλειδώνει διαβάζοντας την παλάμη μου σαν δακτυλικό, το συζήτησα σε άλλο φόρουμ και αλλος ένας ειχε το ίδιο θεμα χωρις να έχει καταλάβει γιατί ξεκλειδώνει μόνο του και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει. Το μεγαλύτερο θεμα για εμενα ομως είναι η ταχύτητα ξεκλειδωματος που τις περισσότερες φορές είναι απελπιστικά αργό, δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα και αναγκάζομαι να ξεκλειδώσω με το pattern κλπ. Οπως έγραψα ήδη είμαι στη δεύτερη συσκευή s10 και στην πρώτη αντιμετώπισα τα ιδια θέματα, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που έχει η σειρα s. Ειχα και στις δύο συσκευές τη μαμά ζελατίνα στην οθόνη και βέβαια εχω δοκιμάσει να βάλω το ίδιο αποτύπωμα πολλες φορες. Με έχει ξενερώσει η σαμυ τελευταία και είναι κρίμα διότι ήμουν φανμποϊ της εταιρείας. Στις 28/12/2019 στις 6:21 ΜΜ, Soulson είπε Ρε φίλε πασχίζεις εδω μέσα με το fingerprint και έχω τόσο καιρό note 10 + με μηδενικό fail εκτός από σπάνια miss hit στα οποία φταίω εγώ κιόλας. Είσαι σίγουρος ότι δεν φταις εσύ κάπου; Ή από την άλλη μήπως έχει θέμα η συσκευή σου; Απλα μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο πολύ που το γράφεις πρέπει οντως να έχεις σοβαρό θέμα! Απάντησα στο φίλο από πάνω, διαβασε κι εσυ. 1
maniacos93 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JcD είπε Δεν ξερω τι να πω, το έχω κάνα ακούσει ότι στα note δουλεύει καλύτερα, εμενα είναι στο δεύτερο s10 που πήρα και ειλικρινα σκέφτομαι να το διώξω μόνο και μόνο επειδή μου έχει σπάσει τα νευρα ο εν λόγο αισθητήρας! Το κρατάω στην παλάμη μου και ξεκλειδώνει διαβάζοντας την παλάμη μου σαν δακτυλικό, το συζήτησα σε άλλο φόρουμ και αλλος ένας ειχε το ίδιο θεμα χωρις να έχει καταλάβει γιατί ξεκλειδώνει μόνο του και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει. Το μεγαλύτερο θεμα για εμενα ομως είναι η ταχύτητα ξεκλειδωματος που τις περισσότερες φορές είναι απελπιστικά αργό, δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα και αναγκάζομαι να ξεκλειδώσω με το pattern κλπ. Οπως έγραψα ήδη είμαι στη δεύτερη συσκευή s10 και στην πρώτη αντιμετώπισα τα ιδια θέματα, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που έχει η σειρα s. Ειχα και στις δύο συσκευές τη μαμά ζελατίνα στην οθόνη και βέβαια εχω δοκιμάσει να βάλω το ίδιο αποτύπωμα πολλες φορες. Με έχει ξενερώσει η σαμυ τελευταία και είναι κρίμα διότι ήμουν φανμποϊ της εταιρείας. Απάντησα στο φίλο από πάνω, διαβασε κι εσυ. Μπορεί όντως στο S10 να έχει θέμα για να σου έβγαλαν τέτοιο πρόβλημα και τα δύο. Τι να πω; Μακάρι να διορθωθεί με κάποιο firmware update. Εγώ έχω ακόμα και το προστατευτικό οθόνης που βάζει η Samsung μέσα στην συσκευασία και δεν συνάντησα κάτι. Μπορεί στο μέλλον να παρουσιαστεί κάτι και στο Note 10+, δεν το γνωρίζω αυτό ακόμα, αλλά προς το παρών όλα κομπλέ. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από maniacos93 1
oldnew Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, john114 είπε Δυστυχώς εκεί πάει η δουλειά.. Όταν θα στέλνουν κανονικά τα ρομπότ να εργάζονται,σκεφτείτε τι θα κάνουμε εμείς... Λογικα θα γινουμε δημόσιοι υπάλληλοι με καποια μορφή ωστε να πληρωνόμαστε για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους. Αλλιως δε θα τα παράγουν και θα φτωχινουν και αυτοι.
Soulson Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, JcD είπε Δεν ξερω τι να πω, το έχω κάνα ακούσει ότι στα note δουλεύει καλύτερα, εμενα είναι στο δεύτερο s10 που πήρα και ειλικρινα σκέφτομαι να το διώξω μόνο και μόνο επειδή μου έχει σπάσει τα νευρα ο εν λόγο αισθητήρας! Το κρατάω στην παλάμη μου και ξεκλειδώνει διαβάζοντας την παλάμη μου σαν δακτυλικό, το συζήτησα σε άλλο φόρουμ και αλλος ένας ειχε το ίδιο θεμα χωρις να έχει καταλάβει γιατί ξεκλειδώνει μόνο του και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει. Το μεγαλύτερο θεμα για εμενα ομως είναι η ταχύτητα ξεκλειδωματος που τις περισσότερες φορές είναι απελπιστικά αργό, δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα και αναγκάζομαι να ξεκλειδώσω με το pattern κλπ. Οπως έγραψα ήδη είμαι στη δεύτερη συσκευή s10 και στην πρώτη αντιμετώπισα τα ιδια θέματα, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που έχει η σειρα s. Ειχα και στις δύο συσκευές τη μαμά ζελατίνα στην οθόνη και βέβαια εχω δοκιμάσει να βάλω το ίδιο αποτύπωμα πολλες φορες. Με έχει ξενερώσει η σαμυ τελευταία και είναι κρίμα διότι ήμουν φανμποϊ της εταιρείας. Απάντησα στο φίλο από πάνω, διαβασε κι εσυ. Κοίτα σαν πρώτη υλοποίηση τέτοιου αισθητήρα στην εταιρία μιας και ήταν πρωτα στο s10 ισως και να έχεις και δίκιο! Και είναι και λογικό αν το σκεφτείς! Βέβαια έχοντας συγγενικό πρόσωπο με s10 plus ανάμεσά μας ήταν λίγο πιο γρήγορο το δικό μου! Μετα τα τελευταία update όμως κανένα πρόβλημα! Τι να πω.. 😒😒 1
Harrylamb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Και ενώ μιλάν για υπερπληθυσμό,ενώ μιλάν για ανεργία ενώ μιλάν για υπογεννητικότητα και μέσα σε όλα αυτά τα παραμύθια που στο όνομά τους γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .....ξοδεύονται Δις δολάρια......... γιατί? Προς τι ο λόγος και ποιά η ανάγκη της κατασκευής ενός τέτοιου υποκειμενου.......Αντί να κοιτάξουν να φέρουν τον άνθρωπο κοντά στον άνθρωπο κοιτάν πως να περάσουν στο λογισμικό μέχρι και συναισθήματα...Εύγε samsung,μιας και έχεις δικό σου στρατό κοίταξε να τον επανδρώσεις με τα δημιουργήματά σου......και συ τραχανά ανθρωπάκο τρέχα να πάρεις το smart phone....και τη smart tv γιατί τελικά κάποιοι θέλουν να'σαι πιο χαζός απ'τα ραδίκια
xstreamgamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 2:25 ΜΜ, oldnew είπε Λογικα θα γινουμε δημόσιοι υπάλληλοι με καποια μορφή ωστε να πληρωνόμαστε για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους. Αλλιως δε θα τα παράγουν και θα φτωχινουν και αυτοι. Η θα πάρουμε όλοι από ένα τέτοιο και θα εργάζεται για μας και εμείς θα καρπωνόμαστε την παραγωγική του προσφορά στην εκάστοτε εταιρία και μάλιστα ίσως με καλύτερους όρους από σήμερα καθώς δεν θα έχει πρόβλημα πόσο θα δουλέψει ούτε ιατροφαρμακευτικό κόστος ούτε ασφάλιση,ούτε τίποτα.Αυτό θα δουλεύει για τον κάθε ιδιοκτήτη του ως proxy εργάτης κι οι άνθρωποι θα ζουν ζωή ονειρεμένη.Και μετά ξύπνησα.😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα