Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JcD είπε

Έναν αισθητήρα δακτυλικών δεν μπορουν να φτιάξουν οι σαχλαμπούρδες και θέλουν και εη αη να πούμε! 

Ρε φίλε πασχίζεις εδω μέσα με το fingerprint και έχω τόσο καιρό note 10 + με μηδενικό fail εκτός από σπάνια miss hit στα οποία φταίω εγώ κιόλας. Είσαι σίγουρος ότι δεν φταις εσύ κάπου; Ή από την άλλη μήπως έχει θέμα η συσκευή σου; Απλα μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο πολύ που το γράφεις πρέπει οντως να έχεις σοβαρό θέμα!

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

"Από όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει καταλαβαίνουμε ότι ο «τεχνητός άνθρωπος» της Samsung θα μιλάει τουλάχιστον πέντε γλώσσες και θα μπορεί να μιμηθεί αντιδράσεις και ανθρώπινα συναισθήματα."

λες και δεν το'χουμε ξαναδεί:

mark zuckerberg smile GIF

μόνο έναν ξέρω στην Ελλάδα με 5 γλώσσες και χαραμίζει τη ζωή του σε δήμους και πάγκους ποδοσφαιρικών ομάδων 

MPEOS FRONTISTIRIO (2019-12-28).jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα, όχι για την ίδια την τεχνολογία αλλα επειδή ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο καλό όσο θα υποστηρίζουν 😕

Δημοσ.

Μπήκαν,ως συνήθως, τα μηλοπροβατα να κράξουν σε θέμα σαμσουνγκ ΑΙ,για τα κινητά.

Αυτοί,που η τελευταία καινοτομία που είδαν από την εταιρεία κλοπής πατέντων,ήταν κινούμενα εμοτικον..

Αν δεν λυγίζει,δεν έχει οθόνη από ντουγκι των 150 ευρώ,μόντεμ pstn,και δεν χάνει το σήμα άμα το πιάσεις από το χέρι,καλό θα είναι.

Μπεεεεε ρε,μπεεεεεε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά χρόνια στο μέλλον θα φτάσουμε στη "Butlerian Jihad". 

Spoiler

There was a time in the days of the old calendar, before the reign of the Padishah Emperors, when humanity became enslaved as a result of their decadence and apathy by their own creations; thinking machines with human minds, computers, and conscious robots. After many generations the people rebelled in a great religious crusade, known as the Butlerian Jihad, to overthrow the machines and reestablish their dominance over the known universe. Following the Jihad humans outlawed all computers and artificial intelligence, and established mental training schools in order to develop their minds.

Επεξ/σία από Eru Iluvatar
Δημοσ.

Θα παρουσιάσουν άλλη μορφή τεχνητής νοημοσύνης ή απλά θα το κάνουν μόνο για εντυπώσεις? Πάντως η αλήθεια είναι ότι στα κινητά έμεινε πολύ πίσω η εταιρία και το αποκαλύπτουν οι αριθμοί...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kotronas είπε

Μάθε τί σημαίνει μπαντλερ και θα το διαβάσω κι εγω καλύτερα το κειμενο.

Ρε παίδες θα με κάψετε πρωί πρωί.butler,ο αρχηγός των υπηρετών σε ένα πλουσιοσπιτο δεν είναι; Που διαφωνείτε;

Δημοσ.
On 28/12/2019 at 12:53, JcD said:

Έναν αισθητήρα δακτυλικών δεν μπορουν να φτιάξουν οι σαχλαμπούρδες και θέλουν και εη αη να πούμε! 

Γιατί δεν το φτιάχνεις εσύ?

Δημοσ.

"ο «τεχνητός άνθρωπος» της Samsung θα μιλάει τουλάχιστον πέντε γλώσσες"

Τον έχουμε ήδη στην Ελλάδα!!!

2791011.jpg

Δημοσ.
Στις 28/12/2019 στις 12:53 ΜΜ, JcD είπε

Είμαι ένα μήνα περίπου με το Note 10+ και δεν έχω συναντήσει τίποτα ''περίεργο'' με τον δαχτυλικό αισθητήρα. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ''σου την λέω''. Απλώς αν μπορείς να πεις που συνάντησες εσύ πρόβλημα γιατί εγώ προς το παρών είμαι κομπλέ. Δουλεύει όπως πρέπει και είναι και αρκετά γρήγορος σε σχέση με τον S7 Edge που είχα πριν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...