JiovanniGeorgeo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, έκανα να εγκαταστήσω έναν NVME που έχω αγοράσει και λόγο βαρεμάρας δεν έχω βάλει τόσο καιρό, και παρατηρώ πως έχει μια μοναδική βίδα, όπου το σακούλι με τα βιδάκια (που όλοι έχουμε ένα) δεν περιέχει ούτε για δείγμα! Είναι τέρμα μικρούτσικο και ουσιαστικά ξεκινάει με σερνικό και καταλήγει σε θηλυκό αν το φαντάζομαι σωστά! Δεν το έχω! Που το βρίσκω Σαββατιάτικα;;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Και αποστάτης και βίδα μετά που το κρατάει από πάνω σταθερό ξέρω γω.. Τώρα που μου είπες την κωδική λέξη, έψαξα "αποστάτης" στο skroutz και είδα μόνο ένα Robotronics @Αθήνα έχει.. το οποίο με δυσαρεστεί γιατί δε φτάνω εκεί για μια βίδα.. Κάνα γύρω από Αιγάλεω παίζει που να μην φαίνεται στο skroutz;
Sarevok19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ βρήκα βίδα για M.2 μέσα στην συσκευασία της μητρικής μου. Για δες μήπως είσαι τυχερός. Είναι πραγματικά πολύ μικρή.
tasvar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Ποιό από τα δύο χρειάζεσαι; https://www.amazon.com/GutsParker-M-2-Standoff-Screw-Drives/dp/B06XBG1783 Αν είναι η μικρή σταυρόβιδα, πρέπει να είχε η μητρική στη συσκευασία της. Αν είναι ο αποστάτης, πρέπει να υπάρχει ήδη βιδωμένος επάνω στη μητρική.
Carrion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Συνήθως ο αποστάτης είναι πάνω στην μητρική και η βίδα σε σακουλάκι στο κουτί της. 1
overpower Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στο reddit έτυχε να διαβάσω ότι η βίδα ίσως βρίσκεται και στο πίσω μέρος της μητρικής (?) ή κάπου χαμηλά γενικά. Δεν είναι αναγκαίο να είναι βιδωμένο πάνω σε κάποια θέση του m2
Dantε Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Πηγαινε σε οποιοδηποτε μαγαζι με υπολογιστες και ζητα.Μη περιμενεις να βρεις απο σκρουτζ κατι τετοιο. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλή μου τύχη λοιπόν.. σήμερα θα πάω σε ένα οποιοδήποτε όπως λέτε, και επανέρχομαι..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Έχετε να προτείνετε ένα "pc shop" σαν αυτό που ψάχνω για Αιγάλεω;
donblunts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλα δεν ψάχνεις και κανένα εξεζητημένο "pc shop" Googlαρε και πάρε τηλέφωνο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από donblunts
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 3/1/2020 στις 5:31 ΜΜ, Dantε είπε Πηγαινε στο web supplies Πήγα, δεν είχαν... :/ Αν σας πω πως διαβάζω πως ΚΑΠΟΥ υπάρχει στην μόμπο πάνω.. θα με πιστέψετε;
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πήγα, δεν είχαν... :/ Αν σας πω πως διαβάζω πως ΚΑΠΟΥ υπάρχει στην μόμπο πάνω.. θα με πιστέψετε; Δοκίμασε City Computers στην Θηβών.Αλλιώς μια βόλτα απο Στουρνάρη μεριά.
leros2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 28/12/2019 στις 12:45 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Ρε παιδιά, έκανα να εγκαταστήσω έναν NVME που έχω αγοράσει και λόγο βαρεμάρας δεν έχω βάλει τόσο καιρό, και παρατηρώ πως έχει μια μοναδική βίδα, όπου το σακούλι με τα βιδάκια (που όλοι έχουμε ένα) δεν περιέχει ούτε για δείγμα! Είναι τέρμα μικρούτσικο και ουσιαστικά ξεκινάει με σερνικό και καταλήγει σε θηλυκό αν το φαντάζομαι σωστά! Δεν το έχω! Που το βρίσκω Σαββατιάτικα;; ποια μητρική έχεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα