Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας μηπως εχει ασχοληθει κανεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι να ρωτησω κατι στα settings. Στην ουσια το παιχνιδι τα δυο βασικα του settings στα γραφικα ειναι textures κ antialising. Οταν βαζω full textures παρατηρω καθε καθε λιγο κ λιγακι stutter/lag. Αυτο το στιγμιαιο κλασμα δευτερολεπτου freezarisma ενω ο χαρακτηρας κινητε προς μια κατευθυνση παρολο που τα fps ειναι κοντα στα 100. Η cpu δουλευει 1-2 % μονο ενω η καρτα 98% Θεωρω το συστημα που εχω 2600x + 5700xt για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι υπεραρκετο. Κατι γινεται με τα settings στα textures κ δε ξερω μηοως οφειλεται στην αναλυση της οθονης μου. Τι εννοω. Οι επιλογες που εχει στα textures ειναι οι εξης Option 1 Option 2 Option 3 Option 4 Option 5 Option 6 Texture Quality 128 textures and smaller 256 textures and smaller 512 textures and smaller 1k textures and smaller 2k textures and smaller Full quality textures Αν επιλεξω το 2κ texture and smaller (ειναι η high επιλογη) ολα κυλουν τελεια ακομα και με extreme high antialising κ με αρκετα fps. Αν ομως βαλω full textures παρολο που εχω παλι πολλα fps εχω stuttering. Ακομα κ με off το antialising. Αρα κατι γινεται στα textures κ αναγκαστικα το εχω στο 2k textures and smaller. Αυτο που σκεφτομαι κ θελω τη γμωμη δας, μηπως λογω οθονης που εχω 2560x1080 πλησιαζει πιο πολυ σαν 2k αναλυση οποτε για αυτο και παιζει εκει σωστα στην επιλογη αυτη; Μηπως η επιλογη full textures εννοει 4k and smaller στην ουσια και για αυτο εχω αυτο το lagarisma? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Ronnie1985
firepc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Γεια σας μηπως εχει ασχοληθει κανεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι να ρωτησω κατι στα settings. Στην ουσια το παιχνιδι τα δυο βασικα του settings στα γραφικα ειναι textures κ antialising. Οταν βαζω full textures παρατηρω καθε καθε λιγο κ λιγακι stutter/lag. Αυτο το στιγμιαιο κλασμα δευτερολεπτου freezarisma ενω ο χαρακτηρας κινητε προς μια κατευθυνση παρολο που τα fps ειναι κοντα στα 100. Η cpu δουλευει 1-2 % μονο ενω η καρτα 98% Θεωρω το συστημα που εχω 2600x + 5700xt για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι υπεραρκετο. Κατι γινεται με τα settings στα textures κ δε ξερω μηοως οφειλεται στην αναλυση της οθονης μου. Τι εννοω. Οι επιλογες που εχει στα textures ειναι οι εξης Option 1 Option 2 Option 3 Option 4 Option 5 Option 6 Texture Quality 128 textures and smaller 256 textures and smaller 512 textures and smaller 1k textures and smaller 2k textures and smaller Full quality textures Αν επιλεξω το 2κ texture and smaller (ειναι η high επιλογη) ολα κυλουν τελεια ακομα και με extreme high antialising κ με αρκετα fps. Αν ομως βαλω full textures παρολο που εχω παλι πολλα fps εχω stuttering. Ακομα κ με off το antialising. Αρα κατι γινεται στα textures κ αναγκαστικα το εχω στο 2k textures and smaller. Αυτο που σκεφτομαι κ θελω τη γμωμη δας, μηπως λογω οθονης που εχω 2560x1080 πλησιαζει πιο πολυ σαν 2k αναλυση οποτε για αυτο και παιζει εκει σωστα στην επιλογη αυτη; Μηπως η επιλογη full textures εννοει 4k and smaller στην ουσια και για αυτο εχω αυτο το lagarisma? και μενα η καρτα εκανε σαν τρελη οταν το επαιξα, ετοιμη να κανει μπαμ ηταν Τελικα κατεβασα τα settings και το τελειωσα στα medium Θεμα του παιχνιδιου ειναι οχι του pc σου Εχει κακο optimization
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, firepc είπε και μενα η καρτα εκανε σαν τρελη οταν το επαιξα, ετοιμη να κανει μπαμ ηταν Τελικα κατεβασα τα settings και το τελειωσα στα medium Θεμα του παιχνιδιου ειναι οχι του pc σου Εχει κακο optimization Σου κανε stuttering στο full textures κ σενα; Ενω στο 2k and smaller ετρεχε μια χαρα; Απλα σκεφτομαι μηπως οι επιλογες εκει εχουν να κανουν αναλογα με την αναλυση που εχουμε στην οθονη. Δηλαδη το 1k textures and smaller να το επιλεγουν εκεινοι με 1920x1080 Κ το 2k and smaller οσοι εχουν 2k οθονη. Εγω με 2560x1080 νομιζω πως ειμαι αναμεσα σε 2k και 1k αρα και επελεξα την επιλογη 2k textures and smaller και οι κινησεις πλεον ειναι ομαλες. Παιζει να ισχυει αυτο που εγραψα; Δεν εχω ξαναδει τετοιο setting σε αλλο game.
firepc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Σου κανε stuttering στο full textures κ σενα; Ενω στο 2k and smaller ετρεχε μια χαρα; Απλα σκεφτομαι μηπως οι επιλογες εκει εχουν να κανουν αναλογα με την αναλυση που εχουμε στην οθονη. Δηλαδη το 1k textures and smaller να το επιλεγουν εκεινοι με 1920x1080 Κ το 2k and smaller οσοι εχουν 2k οθονη. Εγω με 2560x1080 νομιζω πως ειμαι αναμεσα σε 2k και 1k αρα και επελεξα την επιλογη 2k textures and smaller και οι κινησεις πλεον ειναι ομαλες. Παιζει να ισχυει αυτο που εγραψα; Δεν εχω ξαναδει τετοιο setting σε αλλο game. οχι δεν θυμαμαι να ειχε stutter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα