Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα μια rx580 από τις και καλά refurbished του cosmodata. Προσπαθώ ωστόσο να κάνω install τα drivers και δε μπορώ με τίποτα. έχω καθαρίσει κανονικά τα drivers της παλιάς μου κάρτας, κατεληξά τελικά να κάνω γενικά format το pc, αλλά κάθε φορά που πάνε να γίνουν install απλά αρχίζει η κάρτα να γυρνάει πολύ γρήγορα και μετά από 2 δευτερόλεπτα σταματάει και φριζάρει το pc. Πλέον έχω αρχίσει να παίρνω το error που φαίνεται στην εικόνα κάτω κι απλά συνέχεια καταστρέφονται τα windows και θέλουν νεο format. Έχω κάνω 2 format, αλλά τίποτα. Με την πάλια μου κάρτα γραφικών(μια gtx 660) δεν έχω κανένα θέμα. Στο gpu δείχνει την κάρτα γραφικών να έχει GPU clock και Memory clock 0mhz, άρα (μάλλον) δεν χρησιμοποιείται καν γενικά.

image.png.ed4d4eb1249a660b525a884bdcd68f4a.png

Η CPU μου είναι η  i7-3770 και η motherboard η ASUS CM6870 και τροφοδοτικό ένα corsair TX550M. Τι μπορεί να μου δημιουργεί το πρόβλημα;

Edit: Άμα ανοίξω κάποιο benchmark η κάρτα φαίνεται να τρέχει κανονικά. Το gpu-z εξακολουθεί να δείχνει 0mhz και να μην αναγνωρίζει πως τρεχει η κάρτα και εξακολουθώ να μην μπορώ να περάσω τα drivers, είτε κατεβάζοντας τα για το μοντέλο της κάρτας μου είτε με το εργαλείο της amd που αναγνωρίζει την κάρτα και κατεβάζει τους drivers μόνο του

Επεξ/σία από carolosjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, PurpleNinja είπε

Καλήμερα και καλές γιορτές,
Πρέπει να την πήρες στα 99 σωστά? (την είχα δει και εγώ) Με μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό στην google.
https://community.amd.com/thread/225410

Μάλλον θέμα αναβάθμισης bios

Δυστυχώς η motherboard μου έχει αιώνες να δει update κι έχω ήδη το τελευταίο. Έχω δοκιμάσει και πιο παλιό version των windows 10 μήπως μου δημιουργούσε θέμα το τελευταίο, αλλά πάλι παίρνω το ίδιο error.  Την καρτα την πήρα στα 120€ που την έχουνε τώρα, αν και πιο πολύ μπελάς έχει γίνει. Θα τους ζητήσω να την αλλάξουν μήπως φταίει η κάρτα, αλλά μάλλον κάτι άλλο μου δημιουργεί το θέμα 

Επεξ/σία από carolosjk
Δημοσ.

έχεις ενημερώσει τα windows με τα τελευταία updates? Ίσως να έχει θέμα και η κάρτα για να λες ότι καταστρεφονται τα windows κάθε φορά. Ναι πήγαινε την πίσω να την τσεκάρουν και αυτοί. Κρίμα και είναι τερατακι κάρτα.

Δημοσ.
Στις 29/12/2019 στις 7:16 ΠΜ, PurpleNinja είπε

έχεις ενημερώσει τα windows με τα τελευταία updates? Ίσως να έχει θέμα και η κάρτα για να λες ότι καταστρεφονται τα windows κάθε φορά. Ναι πήγαινε την πίσω να την τσεκάρουν και αυτοί. Κρίμα και είναι τερατακι κάρτα.

Ναι τα windows είναι τέρμα ενημερώμενα. Θα την πάω να την τσεκάρουν, αν και από οτι καταλήγω κι από αρκετή έρευνα στο internet, μάλλον κάπου φταίει η motherboard μου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, carolosjk είπε

Ναι τα windows είναι τέρμα ενημερώμενα. Θα την πάω να την τσεκάρουν, αν και από οτι καταλήγω κι από αρκετή έρευνα στο internet, μάλλον κάπου φταίει η motherboard μου.

H RX580 είναι παλιά κάρτα. Δε χρειάζεται νέους drivers.

Οπότε βρες και βάλε drivers από το 2018.

Έτρεχα παλιότερα για κάνα 6μηνο RX480 με Core i5-2500K χωρίς πρόβλημα.

Απλά φρόντισε το Windows Update να μην σου αλλάξει με το ζόρι τους drivers και έχεις πάλι τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω κανουργιο thread εχω ενα προβλημα στην ΜSi RX580 στο νεο adrnaline. Kανει κανονικα το update και ακριβως πριν ολoκληρωθει του λεει -καρτα φιλου- οτι καποιο προβλημα παρουσιαστηκε. Καναμε update to bios -giagbyte z99X-  καναμε wipe τα παλια driver με DDU.  Στο μεταξει δεν γραφει error code να εχουμε καποιο πατημα. Καμμια ιδεα κανεις? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...