Vasilis2496 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα! Η ομάδα μου κι εγώ έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα εξατομικευμένης σύστασης smartphones. Καυχιόμαστε ότι συγκριτικά με ό,τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο σε recommendation engine, εμείς υπερτερούμε στο ότι δε ζητάμε από το χρήστη να έχει καμία τεχνική γνώση, παρά μόνο το πώς θέλει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του. Επίσης κοκορευόμαστε και για τα ποιοτικά αποτελέσματα που δίνουμε στον χρήστη. 😁 Θέλω όμως να ζητήσω τη βοήθειά σας, στο να αξιολογήσετε εάν έχουμε δικαίως bragging rights για τα παραπάνω. Εάν όχι, πυροβολήστε με επιείκεια τα σχόλιά σας για το τί πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιωθεί. 🙏 Εδώ είναι το προϊόν: https://phonevice.com/ Στην τελευταία σελίδα όπου φαίνονται τα 3 κινητά που προτείνουμε, υπάρχει ένα πράσινο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης που γράφει "Rate our recommendations". Το πατάτε, εμφανίζεται ένα παράθυρο με Google Form, το συμπληρώνετε και κερδίζετε την αιώνια ευγνωμοσύνη μας! 💙 Ευχαριστώ πραγματικά από τώρα όσους μπουν στον κόπο να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε! Μακάρι να μπορούσα να σας κεράσω όλους μία μπύρα 🍺.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε το είδα λίγο αλλά μόνο μέχρι 6.1'' οθόνη; και τρία lg recommended για 'εως 300€ , big screen, generic use; really; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα