andreas-d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Πρόσφατα αγόρασα το Polk hts10 subwoofer πολύ ωραίο μπάσο καθαρό. Από εμφάνιση σκίζει το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν ανοίγει αυτόματα ενώ το έχω στο on. Έχει και ένα dc βύσμα για 12v το οποίο δε ξέρω σε τι χρειάζεται. Ο ενισχυτής μου είναι ο Denon avr-550 Στο μανουαλ, έχει αυτό The DC Control input lets you power on/o the subwoofer and other home theater equipment (ex. ampli er or receiver) at the same time, while also providing a faster way to power on the subwoofer than normal signal detection. To get the most from the DC Control’s functionality, connect the DC input (12V) on your subwoofer to the DC output (12V) on your receiver or ampli er using a 1/8” TS cable. Be sure to switch your subwoofer to DC Control/12V Trigger mode. When the subwoofer receives the 12V input it will immediately turn on, and stay on, until it stops receiving a 12V signal. If you want to use the signal detect function, simply restart the subwoofer by switching the power switch to “O ,” wait 10 seconds, an
TEOKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Είναι το trigger. Αντί να έχεις το sub σε standby mode το έχεις κανονικά κλειστό και με το που ανοίγει ο ενισχυτής ανοίγει και το sub. Συνδέοντας το έτσι θα σου λύσει βέβαια το πρόβλημα που έχεις αλλά και σε standby χωρίς το trigger έπρεπε να ξεκινά μόλις έπαιρνε τις lfe συχνότητες. 1
andreas-d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, TEOKOS είπε Είναι το trigger. Αντί να έχεις το sub σε standby mode το έχεις κανονικά κλειστό και με το που ανοίγει ο ενισχυτής ανοίγει και το sub. Συνδέοντας το έτσι θα σου λύσει βέβαια το πρόβλημα που έχεις αλλά και σε standby χωρίς το trigger έπρεπε να ξεκινά μόλις έπαιρνε τις lfe συχνότητες. Οκ παλικαρέ μου το έφτιαξα, ήταν χαμηλά η ένταση και δεν έπαιρνε lfe συχνότητες σε κανονικό τηλεοπτικό προγραμμα μόλις ανεβάζω λίγο την φωνή από το τηλεκοντρόλ αμέσως ανάβει. Σε ευχαριστώ καλές γιορτές και καλή χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα