Georgegr3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραλάβει σχεδόν το ίδιο μοντέλο VL45 από Κωτσόβολο και έχει μαλακή κόλλα/σιλικόνη άσπρη, σε μερικά σημεία επίσης. Επειδή είχα κάνει και επισκέψεις από κοντά, είδα το ίδιο υλικό και σε αλλά Bosch. Νόμιζα ότι δεν τα ξεπακεταρουν καλά και είναι απλά υπολείμματα αλλά όπως φαίνεται όχι.
greekbusters Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Georgegr3 είπε Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραλάβει σχεδόν το ίδιο μοντέλο VL45 από Κωτσόβολο και έχει μαλακή κόλλα/σιλικόνη άσπρη, σε μερικά σημεία επίσης. Επειδή είχα κάνει και επισκέψεις από κοντά, είδα το ίδιο υλικό και σε αλλά Bosch. Νόμιζα ότι δεν τα ξεπακεταρουν καλά και είναι απλά υπολείμματα αλλά όπως φαίνεται όχι. Βαθουλωματα σαν αυτά που παραθέτω στον ουρανό υπάρχουν στο δικό σ;
stelios18120 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Αν υπάρχουν ακριβώς τα ίδια χτυπήματα στον ουρανό του ψυγείου τότε υπάρχει θέμα με την συγκεκριμένη παρτίδα, οπότε πιο εύκολη αλλαγή, καθώς θα έχουν κάνει και άλλα άτομα παράπονα 👍 1
Georgegr3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Όχι φίλε μου δεν έχει το ψυγείο κάτι παραπάνω.. ελπίζω να βρεις άκρη.. Καλή χρονιά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα