Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή θα βγω από τα ρούχα μ. Ξέρει κανένας απάντηση στο κατωθεν; 

Πήρα ένα ολοκαίνουριο σφραγισμένο ψυγείο Bosch. Αυτό στο εσωτερικό του έχει κόλλες που εξεχουν, υπολειματα κολλας στην επιφάνεια του, αλλά και στις ενώσεις πχ μεντεσέδες, πλαστικά κλπ εσωτερικα και μερικά καρούμπαλα 2-3, στον ουρανό ας πούμε, στο εσωτερικό. Δεν το έχω λειτουργήσει εννοείται και το έχω ξεσφραγισμενο. Το μαγαζί από τι ξέρω δεν ευθύνεται, πως θα βγάλω άκρη με την μαμά εταιρία στο να το αλλάξω, μιας και έμαθα πως θα κάνουν τα πάντα να μην γίνει αντικατάσταση ; ξέρει κανένας; 

Αποτι μου είπαν είναι κάτι που φαίνεται σε πολλά καινούργια ψυγεία αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, greekbusters είπε

Ρε παιδιά επειδή θα βγω από τα ρούχα μ. Ξέρει κανένας απάντηση στο κατωθεν; 

Πήρα ένα ολοκαίνουριο σφραγισμένο ψυγείο Bosch. Αυτό στο εσωτερικό του έχει κόλλες που εξεχουν, υπολειματα κολλας στην επιφάνεια του, αλλά και στις ενώσεις πχ μεντεσέδες, πλαστικά κλπ εσωτερικα και μερικά καρούμπαλα 2-3, στον ουρανό ας πούμε, στο εσωτερικό. Δεν το έχω λειτουργήσει εννοείται και το έχω ξεσφραγισμενο. Το μαγαζί από τι ξέρω δεν ευθύνεται, πως θα βγάλω άκρη με την μαμά εταιρία στο να το αλλάξω, μιας και έμαθα πως θα κάνουν τα πάντα να μην γίνει αντικατάσταση ; ξέρει κανένας; 

Αποτι μου είπαν είναι κάτι που φαίνεται σε πολλά καινούργια ψυγεία αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω 

Παράξενο μου φαίνεται να έβγαλε η bosch ηλεκτρική συσκευή προς πώληση και να έχει το παραμικρό ελάττωμα.

Να σου πω ότι η bosch στα κεντρικά στου Ρέντη παλαιότερα πουλούσε ψυγεία κουζίνες και ότι άλλο ηλεκτρικό παρασκεύαζε που είχαν βγει με κάποια μικρά ή μεγαλύτερα  προβλήματα κατά την παραγωγή ή είχαν κάποιες φθορές κατά τη μετακίνηση (χτυπήματα) με μικρές ή μεγαλύτερες εκπτώσεις ανάλογα το πρόβλημα.

Τα αγόραζαν άτομα από το προσωπικό ή κάποιοι γνωστοί τους.Επειδή είχα συγγενή είχα πάρει ψυγειοκαταψύκτη με κάποιο χτυπηματάκι πριν 12 χρόνια το οποίο έχω ακόμη.Χρειάστηκα κάτι άλλο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το σταμάτησαν και τα δίνουν έξω σε έμπορο ο οποίος πρέπει να τα πουλάει ως Β διαλογής.

Το πλήρωσες σε κανονική τιμή;;;;;;;;Μήπως είναι τέτοιο και δε σε ενημέρωσε

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Παράξενο μου φαίνεται να έβγαλε η bosch ηλεκτρική συσκευή προς πώληση και να έχει το παραμικρό ελάττωμα.

Να σου πω ότι η bosch στα κεντρικά στου Ρέντη παλαιότερα πουλούσε ψυγεία κουζίνες και ότι άλλο ηλεκτρικό παρασκεύαζε που είχαν βγει με κάποια μικρά ή μεγαλύτερα  προβλήματα κατά την παραγωγή ή είχαν κάποιες φθορές κατά τη μετακίνηση (χτυπήματα) με μικρές ή μεγαλύτερες εκπτώσεις ανάλογα το πρόβλημα.

Τα αγόραζαν άτομα από το προσωπικό ή κάποιοι γνωστοί τους.Επειδή είχα συγγενή είχα πάρει ψυγειοκαταψύκτη με κάποιο χτυπηματάκι πριν 12 χρόνια το οποίο έχω ακόμη.Χρειάστηκα κάτι άλλο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το σταμάτησαν και τα δίνουν έξω σε έμπορο ο οποίος πρέπει να τα πουλάει ως Β διαλογής.

Το πλήρωσες σε κανονική τιμή;;;;;;;;Μήπως είναι τέτοιο και δε σε ενημέρωσε

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Ναι το πλήρωσα σε κανονική τιμή. Στις φώτο φαίνονται τα βαθουλωματα, τα οποία με ενδιαφέρει και το όλο ζήτημα ( μου είπαν πως φταίει που χρησιμοποιούν αφρό στο εργοστάσιο και είναι λογικό να το πετάει, που έχω τις επιφυλάξεις μου) και στην δεύτερη ένα παράδειγμα από τις κόλλες που εξεχουν δεν είναι μόνο εκεί. Έχει και στα λάστιχα και στους μεντεσέδες. Τώρα δεν ξέρω πως να κινηθώ δυστυχώς γιατί το κατάστημα σίγουρα δεν μου το αλλάζει και η bosch όταν έρθει νομίζω θα με βγάλει τρελό, όπως έχει ξαναγίνει παλιά που μου είχε χαλάσει μια εντοιχισμένη κουζίνα. 

20191228_092220-3024x2268.jpg

20191228_092052-3024x2268.jpg

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι η bosch έβγαλε προς πώληση ψυγείο σε αυτή την κατάσταση α διαλογής και αν το έκανε πιθανώς επιθυμεί τη δυσφήμισή της.Και το παραμικρό χτυπηματάκι έστω και σε κεφάλι καρφίτσας είναι αιτία η ηλεκτρική συσκευή να χαρακτηριστεί β διαλογής, όχι βαθουλώματα σαν αυτό που βλέπω.

Το δικό μου μπροστά πλάγια και εσωτερικά ήταν άψογο απλά στην πίσω και κάτω πλευρά είχε ανασηκωθεί λιγάκι κάποια λαμαρίνα πιθανώς γιατί έβαλαν πολύ αφρό στο συγκεκριμένο σημείο που δεν φαίνεται και το έβγαλαν β διαλογής (βαριέμαι να το τραβήξω μπροστά να βγάλω φωτογραφία)

Να πάρεις τον καταστηματάρχη από τον οποίο φυσικά θα ζητήσεις αντικατάσταση με νέο το οποίο δεν θα έχει τα συγκεκριμένα προβλήματα.Αν δεν το κάνει την πρώτη εργάσιμη τηλέφωνο στην bosch Ελλάδας και τα τους αναφέρεις τα προβλήματα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για εξωφθαλμα πράγματα. Το στέλνεις πίσω στο κατάστημα. 

Από που  το πήρες; γνωστή αλυσίδα ή συνοικιακο μαγαζί; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ζήτησεις άμεσα αντικατάσταση. 

Έπρεπε να κάνεις οπτικο ελενχο κατά την παραλαβή (αν ήταν δυνατόν αυτό βέβαια και δεν ήθελες να το κρατήσεις σφραγισμένο για τους δικούς σου λόγους η οτιδήποτε αλλο) 

Πολλοί πελάτες μου όταν τελειώνουμε το σπίτι τους και παίρνουν συσκευές έρχονται ψυγεία και κουζίνες με σημάδια, γρατζουνιές και χτυπήματα. (ειδικά τα ψυγεία, ήθελα να ξέρω τι κάνουν και έχουν τα μισά και παραπάνω χτυπήματα) 

Τεσπα, ζήτα άμεση αντικατάσταση όσο πιο γρήγορα μπορεις, και αν θέλουν στείλε φώτο να τα δουν. 

Πρόσφατα ήρθε πελάτη μου κουζίνα με ψιλες γρατζουνιες στις εστίες επανω, και ψυγείο με βαθουλωμα στην πόρτα (όχι κάτι μικρό, λες και έφαγε μια μπουνιά ήταν, εννοείται το είδαμε επιτόπου και το πήραν πίσω) σε 3 μέρες του έφεραν ένα άλλο άψογο ψυγείο. (την αγορά την έκανε από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων) 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις γιατί νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο τρελός και μου έλεγαν ότι στα πιο πολλά ψυγεία έχει σίγουρα εσωτερικά βαθουλωματα. Το πήρα από σκρουτζ που τυχαία είναι και γνωστός μου ( αλλιώς είχε φύγει ήδη καταγγελία στον συνήγορο) και δεν μου το αλλάζει το κατάστημα, δεν θα αναφέρω πιο ούτως ή άλλως. Ευθύνη μου είπαν έχει η αντιπροσωπεία από εδώ και πέρα την οποία και θα καλέσω μες την βδομάδα. 

Στέλιο έχεις δίκιο, το ξεσφραγισα όπως όταν παραλαμβάνω τα πάντα και στο μαγαζί μου για τυχόν φθορές αλλά ήταν βράδυ και ο φωτισμός ήταν χάλια και δεν είδα το παραμικρό, μετά έκανε εξονυχιστικο έλεγχο η κοπέλα μ με φακό και τα βρήκε. Εσύ έχεις δει πολλά ψυγεία οπότε με ενδιαφέρει πολύ η απάντηση σου 

@papoys1ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες για την bosch, δεν το ήξερα περί διαλογής και σημαδιών

@myloαπό σκρουτζ αλλά με φουλ θετικές, δεν είναι θέμα μαγαζιού γτ ήταν παραλαβή ημέρας και σφραγισμένο. Περί μεταφοράς δεν τίθεται θέμα μιας και εξωτερικά είναι κομπλέ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με την ευκαιρία να πω ότι έχω υπόψη που υπάρχουν όχι μόνο «σφραγισμένα» αλλά και «επανασφραγισμένα»

τα έχουν ανοίξει και τα πουλάνε για «σφραγισμένα» με την εργοστασιακή ή διαφορετική συσκευασία

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δευτέρα πρωί τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ζητάς "επίμονα" άμεση αντικατάσταση. (αν και θεωρώ ότι θα στο αλλάξουν, επειδή συμβαίνει αρκετά συχνά) 

Απλά πες αν θέλεις ότι το είχα σφραγισμένο όπως το έφεραν και το ανοιξα πχ Κυριακή και το είδα, και Δευτέρα πρωί σας κάλεσα αμέσως. 

Υπάρχει και η περίπτωση να ήταν εκθεσιακό, η επανασφραγισμενο...

*(μολις είδα ότι το εγραψε και ο αποπανω αυτό, το ποσταραμε ταυτόχρονα 😁

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Περίεργο... προσπαθησε να στο αλλάξουν... πιο μοντέλο ειναι; Επεσες στη περιπτωση..

Είναι το bosch KGN36VL35

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

Είναι το bosch KGN36VL35

Υπαρχει νομος που στις πρωτες 7-10 μερες ειναι υποχρεωμενο το μαγαζι να στο παρει πισω! Πες τους να το αναλαβουν αλλιως εχεις ενημερωσει τον δικηγορου σου να κινηθεις νομικα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Υπαρχει νομος που στις πρωτες 7-10 μερες ειναι υποχρεωμενο το μαγαζι να στο παρει πισω! Πες τους να το αναλαβουν αλλιως εχεις ενημερωσει τον δικηγορου σου να κινηθεις νομικα!

Ναι το γνωρίζω αλλά επειδή είναι συνεργάτες μου το μαγαζί αυτό δεν θέλω να έρθω σε μεγάλη αντιπαράθεση, απλά θα κόψω τα πολλά πολλά. 

Θα καλέσω την μπος την ίδια να το δει και αν μου πει ότι δεν το αλλάζουν θα στείλω στον συνήγορο, αλλά για την μπος την ίδια, όχι για το κατάστημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...