NT1G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Lumini είπε ο τυπος αφησε να εννοειτε, οτι μετα τις σπουδες θα βολεψει τους φιλους του...κατι που δεν εγινε για κανεναν απο την τοτε παρεα Έχεις σκεφτεί να βγεις στα κανάλια για αυτό που σε βρήκε με αυτόν που έμπλεξες;
georgeγ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ναι με βιογραφικό, και ξεκινήσαμε σαν management trainees και φτάσαμε να είμαστε country manages αλλάζοντας εταιρίες χωρίς να έχουμε υποχρέωση λόγο βύσματος η γνωριμίας πάντα προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο χωρίς να ανακατευόμαστε με τα office politics!!!! Περίεργο ε!!!! Λέγεται αξιοκρατία !!!!!!! Νομίζω οτι ο lumini θέλει να γίνετε φιλαράκια 😁
dancer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Σε λίγο ο ts θα του στείλει πακέτο στην Παπαβασιλείου ψαχνωντας τον πρώην του φίλο να τον ρωτήσει γιατί δεν τον βολεψε.
cumulus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Εγω καποτε ημουν κολλητος με τον Αγιο Βασιλη ,αλλα αυτος καμια ευχη για λεφτα δεν μου πραγματοποιησε .Μαλιστα μια φορα του ζητησα λεπτο σωμα και χοντρο πορτοφολι και μου τα εκανε αναποδα ο ατιμος . 1
Nero55 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, georgeγ είπε Νομίζω οτι ο lumini θέλει να γίνετε φιλαράκια 😁 Για καμία Αννίτα καλός θα ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lumini είπε ο τυπος αφησε να εννοειτε, οτι μετα τις σπουδες θα βολεψει τους φιλους του...κατι που δεν εγινε για κανεναν απο την τοτε παρεα Aυτο παει για οικογενειακες ιστοριες, μη το αφησεις ετσι. Κι ας μην ειναι αμιγως οικογενειακες. 2 ώρες πριν, Lumini είπε ΣΟΥ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΝ ΩΝΑΣΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στους 100 πλουσιοτερους ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το θεμα δεν ηταν τα 2 χαζο χιλιαρικα που ζητησα, ηταν οτι δεν ηθελε ο ιδιος να ζητησει κατι απο τον πατερα του Παρεπιπτοντως φθηνα πουλας τις υπηρεσιες σου. Μα μονο 2.000 για να κανεις τον συνοδο/φιλο/γελωτοποιο σε πλουσιους; ΥΓ. 8/10 το threadακι Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από BackFromHell
Lumini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 α ρε φτωχομπινεδες, εσεις δεν ειχατε ποτε πλουσιο φιλο και ζηλευετε. Ο φιλος φαινετε στα δυσκολα. 7 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Aυτο παει για οικογενειακες ιστοριες, μη το αφησεις ετσι. Κι ας μην ειναι αμιγως οικογενειακες. Παρεπιπτοντως φθηνα πουλας τις υπηρεσιες σου. Μα μονο 2.000 για να κανεις τον συνοδο/φιλο/γελωτοποιο σε πλουσιους; ΥΓ. 8/10 το threadακι
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lumini είπε α ρε φτωχομπινεδες, εσεις δεν ειχατε ποτε πλουσιο φιλο και ζηλευετε. Ο φιλος φαινετε στα δυσκολα. Ουτε και εσύ έχεις πλούσιο φίλο.
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ ο μπαμπάς του δίνει μόνο 5000 στον ίδιο του το γιο, θα δώσει 2000+ένσημα κλπ (κοντά στα 4000 μικτά) για την παρέα του; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lumini είπε σε οποιο θρεντ μονο μαλακια θα γραψεις ή καμια εξυπναδα. Για την ταμπακιερα τιποτα. Για το οτι ηταν μικρο το κακο να με χωσει στην δουλεια του, δεν λες τιποτα. δεν ηταν τιποτα γιαυτον Απαντάω ανάλογα με αυτά που γράφονται.Αν είναι μαλακία αυτό που γράφω φταίει το θέμα.Τι να γράψω για την ταμπακιέρα;Θέμα για την Αννίτα Πάνια είναι,και αυτό όταν λείπει ο Κατέλης και πρέπει να συμπληρώσουν με κάτι. Κοινώς ; Grow up
Lumini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, The_Judas είπε Εδώ ο μπαμπάς του δίνει μόνο 5000 στον ίδιο του το γιο, θα δώσει 2000+ένσημα κλπ (κοντά στα 4000 μικτά) για την παρέα του; Μπορούσε και άνετα μαλιστα Στραγάλια ηταν Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lumini είπε Μπορούσε και άνετα μαλιστα Στραγάλια ηταν Πως τον λένε;Βγάλτον στην σέντρα!!! Αλλά ποιος πλούσιος στέλνει το παιδί του σε ελληνικό πανεπιστήμιο;Φούμαρα θα σου πούλαγε!
costis ni Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ λοιπόν θα απαντήσω κανονικά, γιατί έχω κάνει στο παρελθόν παρέα με άτομα τέτοιας τάξης. Αυτοί που έχουν ΠΟΛΛΑ χρήματα, έχουν πάντα και τη φοβία μαζί οτι οοοολοι πάνε να τους εκμεταλλευθούν. Και έχουν και ανεπτυγμένη "μύτη" σε αυτό το θέμα όταν κάποιος γύρω τους τους πλησιάζει για αυτά που έχουν και όχι γιατί απολαμβάνει την παρέα τους. Δηλαδή είναι η πιό δύσκολη κατηγορία ανθρώπων για να πιάσεις φιλία (όχι παρέα). Το ίδιο κάνουν και στις επαγγελματικές τους συναλλαγές. Αν κάποιος ζητήσει περισσότερα χρήματα από τα "κανονικά" δεν πρόκειται να πάρει ποτέ ξανά τίποτα. Εχω δεί άνθρωπο που πραγματικά δεν ξέρει τί έχει (μόνο οι λογιστές του ξέρουν) να κάνει παζάρι 20 ευρώ σε προϊόν των 240 ευρώ (δεν ήταν παρέα μου αυτός χαχα) Για τον TS , άσχετα από το αν συμφωνώ ή όχι με αυτά που θα ήθελες να πάρεις από το "φίλο" σου, εχε υπόψη σου οτι από μικρό παιδάκι που ήταν αυος του είχαν περάσει τις αντιλήψεις αυτές. Πάω και στοίχημα οτι δεν κράτησε κανένα άτομο από το πανεπιστήμιο που δεν πλησιάζει έστω στο οικονομικό του επίπεδο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από costis ni 5
Lumini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, costis ni είπε Εγώ λοιπόν θα απαντήσω κανονικά, γιατί έχω κάνει στο παρελθόν παρέα με άτομα τέτοιας τάξης. Αυτοί που έχουν ΠΟΛΛΑ χρήματα, έχουν πάντα και τη φοβία μαζί οτι οοοολοι πάνε να τους εκμεταλλευθούν. Και έχουν και ανεπτυγμένη "μύτη" σε αυτό το θέμα όταν κάποιος γύρω τους τους πλησιάζει για αυτά που έχουν και όχι γιατί απολαμβάνει την παρέα τους. Δηλαδή είναι η πιό δύσκολη κατηγορία ανθρώπων για να πιάσεις φιλία (όχι παρέα). Το ίδιο κάνουν και στις επαγγελματικές τους συναλλαγές. Αν κάποιος ζητήσει περισσότερα χρήματα από τα "κανονικά" δεν πρόκειται να πάρει ποτέ ξανά τίποτα. Εχω δεί άνθρωπο που πραγματικά δεν ξέρει τί έχει (μόνο οι λογιστές του ξέρουν) να κάνει παζάρι 20 ευρώ σε προϊόν των 240 ευρώ (δεν ήταν παρέα μου αυτός χαχα) Για τον TS , άσχετα από το αν συμφωνώ ή όχι με αυτά που θα ήθελες να πάρεις από το "φίλο" σου, εχε υπόψη σου οτι από μικρό παιδάκι που ήταν αυος του είχαν περάσει τις αντιλήψεις αυτές. Πάω και στοίχημα οτι δεν κράτησε κανένα άτομο από το πανεπιστήμιο που δεν πλησιάζει έστω στο οικονομικό του επίπεδο. επιτελους μια σωστη απαντηση. ακριβως ετσι, ο συγκεκριμενος δεν εδινε ποτε χρηματα σε ζητιανους......απο ιδεολογια του Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
Razgriz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, geont είπε Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει γενικα εννοια φιλιας, ουτε και αγαπης. Ολα αυτα ειναι κουραφεξαλα... Κατα τη διαρκεια της ζωης μας εχουμε μερικους γνωστους που κανουμε παρεα με γελακια και τετοια και οταν ο ενας χρειαζεται τον αλλο εξαφανιζονται. Το ιδιο και στις σχεσεις... Αν και ειμαι υπερ, εχω καταλαβει οτι και τα δυο φυλλα αποζητουν να βρουν το νοημα και καλα της ζωης που η ιδια η κοινωνια το εχει φτιαξει το παραμυθι. Δηλαδη ο αντρας ψααχνει να γινει βαρος σε μια γυναικα και να του κανει απογονους και η γυναικα ψαχνει ενα προμηθευτη και ενα στηριγμα γιατι απο τη φυση τους ειναι με την καλη εννοια παντα ανασφαλεις. Τι ειπα παλι... μπραβο μου Φίλε μου ενώ δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω με αυτά που λες δεν πιστεύεις οτι είναι λάθος να βλέπουμε τόσο ΄΄ωμά΄΄ τις ανθρώπινες σχέσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις