Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Lumini said:

Είχα ανάγκη για δουλειά, ούτε τράκα ούτε χαρισμενα λεφτά. Δεν ήταν τίποτα να με έβαζε στα γραφεία της εταιρείας με 2 χιλιάρικακια μισθό.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.

Κατα βαθως ομως ολοι ετσι σκεφτονται, (καλα καλα πλην οσων γραφουν εδω) αλλα δεν ειναι τοσο αφελεις να το λενε χυμα. Ολη η ελλαδα δουλευει με γνωριμιες και βυσματα που οταν βολευτουν το παιζουν ηθικοι. Εμπιστευομαι μονο τη γατα μου και συντομα θα εχω και σκυλακι. αυτα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ..μεγαλο προβλημα δεν ειναι αν προσληφθει καποιος με βυσμα   .Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια.Το προβλημα αν αρχισει μετα να λεει για την αριστεια, την σιοβιετια , για τα επιδοματα με τα οποια ζουν καποιοι , δηλαδη αν μεταμορφωθει σε φιλελουδι απο την ανω τραχανοπλαγια 😂

Γιατι κακα τα ψεμματα , οι περισσοτεροι με βυσμα εχουν μπει.Προσπαθουν να το κρυψουν βεβαια...αλλα δεν τους αφηνει η χαρα.Γιατι καλη η...αριστεια αλλα ακομα καλυτερη η επιδειξη  κονε στους υπολοιπους κοινους θνητους :D

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ.

Μου θυμίζει απο εδώ ένα τυπο τρολ που ηταν προγραμματιστής κ έπαιρνε λίγα λεφτά κ ο άλλος έκανε άλλη δουλειά κ έπαιρνε πιο πολλά κ μπλα μπλα μπλα..

Δημοσ.
7 minutes ago, bluesattack said:

Το ..μεγαλο προβλημα δεν ειναι αν προσληφθει καποιος με βυσμα   .Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια.Το προβλημα αν αρχισει μετα να λεει για την αριστεια, την σιοβιετια , για τα επιδοματα με τα οποια ζουν καποιοι , δηλαδη αν μεταμορφωθει σε φιλελουδι απο την ανω τραχανοπλαγια 😂

Ή για τους ΕΕ τα λαμόγια 🤣🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαλλου το βυσμα το εγκρινει, το προωθει , το επαινει και η ιδια η..υγιης επιχειρηματικοτητα.Ξερει οτι θα εχει, ειτε εναν πολυ πιστο υπαλληλο, που θα κανει τα παντα για να δικαιωσει τον ..μεντορα του , ειτε εναν πολυ γλυκουλη ρουφιανο :D

Οταν πας να κανεις αιτηση, δεν εχει   επιλογη για να γραψεις ποιος σε εχει  προτεινει ? :D

Εγω πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα βλεποντας αυτη την κατακραυγη εναντιον του βυσματος και των γνωριμιων ,δηλαδη του μεγαλυτερου πυλωνα της επιχειρηματικης δραστηριοτητας :D

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ή για τους ΕΕ τα λαμόγια 🤣🤣🤣🤣

καλα αυτοι ειναι εξ ορισμου και χωρις εξαιρεσεις αλλα αλλαζει η συζητηση οποτε παμε παρακατω.

16 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Εξαλλου το βυσμα το εγκρινει, το προωθει , το επαινει και η ιδια η..υγιης επιχειρηματικοτητα.Ξερει οτι θα εχει, ειτε εναν πολυ πιστο υπαλληλο, που θα κανει τα παντα για να δικαιωσει τον ..μεντορα του , ειτε εναν πολυ γλυκουλη ρουφιανο :D

Οταν πας να κανεις αιτηση, δεν εχει   επιλογη για να γραψεις ποιος σε εχει  προτεινει ? :D

Εγω πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα βλεποντας αυτη την κατακραυγη εναντιον του βυσματος και των γνωριμιων ,δηλαδη του μεγαλυτερου πυλωνα της επιχειρηματικης δραστηριοτητας :D

αουτς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

αναποδα τα ειπες φιλε βυσματα και γνωριμιες ειναι ο κανονας για να προσληφθεις δημοσιο και να παραμεινεις μονιμα εκει

στον ιδιωτικο ακομα και με γνωριμια να προσληφθεις αν δεν του κανεις ικανοποιητικα την δουλεια του εργοδοτη θα σε απολυσει.

σιγα μην συνεχισει να σε πληρωνει λογω της γνωριμιας 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Δύο χιλιάρικα μισθό!

Και τι προσόντα έχεις και ως τί θα σε προσλάμβανε, ώστε με τη δουλειά σου να αποσβένει τα δύο χιλιάρικα, που νομίζεις εσύ ότι αξίζεις?

Μα ήξερε πολύ καλά ότι στο πανεπιστήμιο πέρναγαν τα μαθήματα με λαμογιες.........θα τον έπαιρνε μετά στην δουλειά του ?? Μεγάλε είχες εκτεθεί ανεπανόρθωτα όταν ήσασταν κολλητοί σαν άτομο μη σοβαρό, ικανός μόνο για χαβαλέ και πλάκες και όταν στην πορεία σοβάρεψαν τα πράγματα κατάλαβε ότι πρέπει να συναναστρέφεται με σοβαρά άτομα που θα τον βοηθήσουν στην ζωή του και όχι με άτομα που θα τον καταστρέψουν ........ ίσως παλιός γνωστό σας που τον θεωρούσε από τότε σοβαρό και μετρημένο εάν του ζητήσει δουλειά θα του την δώσει !!!!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, georgeγ είπε

στον ιδιωτικο ακομα και με γνωριμια να προσληφθεις αν δεν του κανεις ικανοποιητικα την δουλεια του εργοδοτη θα σε απολυσει.

σιγα μην συνεχισει να σε πληρωνει λογω της γνωριμιας 

Ναι σιγουρα.Παιζει στο τελος να απολυθουν ολοι εκτος απο το βαρβατο βυσμα.:D

25 λεπτά πριν, georgeγ είπε

αναποδα τα ειπες φιλε βυσματα και γνωριμιες ειναι ο κανονας για να προσληφθεις δημοσιο και να παραμεινεις μονιμα εκει

Οχι εσυ τα ειπες αναποδα.Τωρα μπαινεις πολυ δυσκολα με βυσμα στο δημοσιο (εκτος αν μιλαμε για τιποτα υπουργικα γραφεια και τετοια) ενω οργιαζει το βυσμα στον ιδιωτικο τομεα λογω ανεργιας.Καλα δεν θα το παραδεχθει και κανεις, ολοι εχουν μπει με την αξια τους και το αψογο βιογραφικο :D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vosinakis είπε

Είχα ένα φίλο στο πανεπιστήμιο που οι (ηταν πολλοί, μεγαλο σόι) οικογενια (τριών ημερών) του είχε πολλά λεφτά, βίλες και εξοχικά εντός και εκτός Ελλάδος. Ειμασταν ή ήμασταν (δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια πως γράφεται) κώλος και βρακί μαζί, διαβάζαμε μαζί (εγώ λίγο λιγότερο γιατί είχα και θέματα με την ορθογραφία), λέγαμε τα προσωπικά μας μαζί (εγώ δεν μιλούσα πολύ γιατί κατέγραφα τα περιουσιακά του στοιχεία και έτρωγα ότι με κέρναγε) κλπ κάθε μέρα στα 4 χρόνια σχολή. Μετά εκείνος αποφοίτησε(εγώ χρειάστηκα ακόμα 4 χρόνια). 

Όταν λοιπόν τελειώσαμε το πανεπιστήμιο, ακριβως επειδή δεν είχαμε κάποιο κοινό στόχο (εγώ ήθελα τα λεφτά του και να κάνω το στρατιωτικό μου πριν κλείσω τα 30 ενώ εκείνος δεν ενδιαφερόταν για τα δικά μου και είχε απολυθεί και 4 χρόνια νωρίτερα), απομακρυνθήκαμε (εγώ βέβαια που και που του έκανα αναπάντητες). Βρισκόμασταν σπάνια. Τότε είχα οικονομικά προβλήματα και ήμουν άνεργος. (Βασικά πάντα άνεργος ήμουν τώρα που το σκέφτομαι..), του ζήτησα να με βολέψει κάπου στις επιχειρήσεις του μπαμπά του (Δεν πήγα κατευθείαν στον πατέρα του γιατί ούτε αυτός ανταποκρινόταν στις αναπάντητες) Άρχισαν τα ίσως, αν και μπορεί.. Τελικά δεν έγινε τίποτα (γιατί ήθελαν να πάω για συνέντευξη αλλά εγώ δεν ήθελα γιατί προσβλήθηκα). 

Κι εγώ σταμάτησα να τον κάνω παρέα. Και αυτός το ίδιο. (Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι αφού σταμάτησα εγώ πώς θα συνέχιζε εκείνος?) 

Ολόκληρη βιομηχανία με φρυγανιές έχεις και γκρινιαζεις; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...