Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ευτυχώς σώθηκε ο άνθρωπος!!!

Ασε που μπορούσες να πουλήσεις το ακίνητο που νοικιάζεις αν είχες πραγματική ανάγκη.Ή μήπως όχι;

οχι γιατι τοτε ηθελε καινούργια υδραυλικά..επρεπε να φωναξω τον μπαμπα σου που δεν κοβει και αποδειξη...

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

οχι γιατι τοτε ηθελε καινούργια υδραυλικά..επρεπε να φωναξω τον μπαμπα σου που δεν κοβει και αποδειξη...

Εσένα θα στα έκανε δωρεάν γιατί είσαι καλό παιδί!!!

• Thanks 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lumini είπε

Είχα ανάγκη για δουλειά, ούτε τράκα ούτε χαρισμενα λεφτά. Δεν ήταν τίποτα να με έβαζε στα γραφεία της εταιρείας με 2 χιλιάρικακια μισθό.

Τι να την κάνεις την φιλία αν ο φίλος δε σε βοηθά στα δύσκολα; Να με βοηθά στο μπλαμπλα μόνο?

Δηλαδη απο ανεργος με οικονομικο προβλημα ηθελες και μισθο με 2000ευρω?!?!? Λογικο μου ακουγεται αν κάνατε καλη παρεα και απο ανθρωπια να σου εβρισκε-σε εβαζε σε καποια θεση εργασιας για τα προς το ζην σου.. και παλι δεν ειναι υποχρεωμενος! Προφανως δεν τον αγγιζε η παρεα σου..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Τέσσερις σελίδες για το τρολάκι;

Κρίμα ρε παιδιά.

δεν ειναι τρολ, ολα ειναι αληθεια οπως τα γραφω φιλε.

Δημοσ.

Και εμείς αγαπητέ μου, αλήθεια σου απαντάμε ότι όσο φίλος ήσουν εσύ τόσο ήταν και αυτός. Αν ήθελες να πουλάς τη φιλία σου όπως διάφορες μοντέλες σε πλούσιους, προφανώς αυτή μετρήθηκε και δε βρέθηκε να αξίζει 2000 το μήνα. Τι άλλο να σου πούμε? Ότι σε αδίκησε ο πλούσιος? Βάλε άκου Τσίπρα αν σου αρέσουν τα παραμύθια με τους κακούς πλούσιους που δεν τους είναι τίποτα 2 000 το μήνα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν λέμε για τον ίδιο που μου την έφερε και μένα να ξέρεις είναι οτι δεν θέλει να του φάμε την θέση.
Απο όσο γνωρίζω του φωνάζει ο πατέρας του βρες τον καλό σου συμφοιτητή Lumini η των dreaming123 να τον κάνω υποδιευθυντή τίποτα αυτός μουλάρι με louis vuitton σαμάρι

Δημοσ.

Όλοι θέλουμε να είχαμε φίλο τον Μάνθο Φουστάνο τον βιομήχανο χάρτου. Εγώ πιο πολύ θα ήθελα όμως να κέρδιζα 2 με 5 εκατομμύρια στο τζόκερ. Όνειρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lumini είπε

ειχα εναν φιλο στο πανεπιστήμιο, οι οικογενια του ειχε πολλα λεφτα, βιλες και εξοχικα εντος και εκτος ελλαδος. Ειμασταν κωλος και βρακι μαζι, διαβαζαμε μαζι, λεγαμε τα προσωπικα μας κλπ καθε μερα στα 4 χρονια σχολη.

οταν τελειωσαμε το πανεπιστήμιο, ακριβως επειδη δεν ειχαμε καποιον κοινο στοχο, απομακρυνθηκαμε. βρισκόμασταν σπανια. Τοτε ειχα οικονομικα προβληματα και ημουν ανεργος, του ζητησα αν μπορει να με βολεψει καπου στις επιχειρήσεις του μπαμπα του. Αρχισαν τα ισως, αν και μπορει.... τελικα δεν εγινε τιποτα. Κι εγω σταματησα να τον κανω παρεα. Και αυτος το ιδιο.

εχει κανεις τετοια εμπειρια? και μη γραψει κανεις οτι η φιλια δεν ειναι ΚΑΙ για το κερδος... γιατι ξερω πολλους που εχουν λεφτα και βολευουν τα φιλαρακια τους

Καταρχάς, από την ιστορία σου και μόνο δεν βλέπω κάποια "φιλία". Περάσατε 4 γ@μ@τα χρόνια και μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Εγώ δεν θα σταθώ γιατί δεν σε έβαλε στην επιχείρηση του πατέρα του, αλλά στο ότι εσύ τον θυμήθηκες μόνο και μόνο όταν ήρθες σε δύσκολη θέση, αλλά και ότι σαν αντίποινα τον ξέκοψες. Το λες εσύ αύτο από πλευράς σου φιλία; Εάν εσύ από μέρος σου ήσουν πραγματικός του φίλος, δεν θα σε επηρέαζε το άκυρο που σου έριξε και τουλάχιστον για να τιμήσεις τη φιλία σου προς εκείνον, θα προσπαθούσες να κρατήσεις κάποιες επαφές και μετά το πανεπιστήμιο και μετά το άκυρο που σου έριξε.

Plot twist: Ίσως να ήθελε να τεστάρει την φιλία σας, γιατί σαν μελλοντικός εκατομμυριούχος φαντάζομαι θα είχε πολλούς υποτιθέμενους "φίλους" και "φίλες" που θα τον θέλανε μόνο για τα λεφτά του (ειδικά εάν καφίοταν στις παρέες του για τα λεφτά που έχει ο πατέρας του και έμμεσα αυτός).

Επεξ/σία από f3d0n
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις:

λογική πρόσληψης δημοσίου

κερδοσκοπική "φιλιά"

Και εξακολουθείς να θεωρείς πως είχε την οποιαδήποτε  υποχρέωση να αναλάβει για την ανικανότητα σου να βρεις δουλειά.

Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχεις την ικανότητα να συμβάλλεις στην επιχειρηση?

Ευτυχώς που ξεκοψε ο άνθρωπος από σένα.

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτός ήταν που είχε ανοίξει το thread με το airbnb και έλεγε οτι όλοι του κλάνουν μια μάντρα και δεν μπορεί κανείς να του κάνει τίποτα με το σπίτι του τώρα και πετούσε κακίες εναντίων άλλων. Τώρα λέει για ανεργίες κτλ, καλά να πάθεις, ας σκεφτόσουν από τότε που ήσουν φοιτητής το airbnb και για να βγάλεις λεφτά και όχι την ενθύμηση του φίλου σου όποια ώρα σου κατέβει.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lumini είπε

Είχα ανάγκη για δουλειά, ούτε τράκα ούτε χαρισμενα λεφτά. Δεν ήταν τίποτα να με έβαζε στα γραφεία της εταιρείας με 2 χιλιάρικακια μισθό.

Τι να την κάνεις την φιλία αν ο φίλος δε σε βοηθά στα δύσκολα; Να με βοηθά στο μπλαμπλα μόνο?

Ώπα μεγάλε με 2κ ΔΕΝ είναι φίλος σου. 

Από 4κ και πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω,πω , οχι φιλια , ουτε στου αγιου τους νερου δεν θα εδιναν οι περισσοτεροι αν δεν ηταν vfm η συναλλαγη.Αν δηλαδη δεν ηταν βασισμενη στο οικονομικο ρεαλισμο αλλα σε  συναισθηματισμους  😂

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Είχα ένα φίλο στο πανεπιστήμιο που οι (ηταν πολλοί, μεγαλο σόι) οικογενια (τριών ημερών) του είχε πολλά λεφτά, βίλες και εξοχικά εντός και εκτός Ελλάδος. Ειμασταν ή ήμασταν (δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια πως γράφεται) κώλος και βρακί μαζί, διαβάζαμε μαζί (εγώ λίγο λιγότερο γιατί είχα και θέματα με την ορθογραφία), λέγαμε τα προσωπικά μας μαζί (εγώ δεν μιλούσα πολύ γιατί κατέγραφα τα περιουσιακά του στοιχεία και έτρωγα ότι με κέρναγε) κλπ κάθε μέρα στα 4 χρόνια σχολή. Μετά εκείνος αποφοίτησε(εγώ χρειάστηκα ακόμα 4 χρόνια). 

Όταν λοιπόν τελειώσαμε το πανεπιστήμιο, ακριβως επειδή δεν είχαμε κάποιο κοινό στόχο (εγώ ήθελα τα λεφτά του και να κάνω το στρατιωτικό μου πριν κλείσω τα 30 ενώ εκείνος δεν ενδιαφερόταν για τα δικά μου και είχε απολυθεί και 4 χρόνια νωρίτερα), απομακρυνθήκαμε (εγώ βέβαια που και που του έκανα αναπάντητες). Βρισκόμασταν σπάνια. Τότε είχα οικονομικά προβλήματα και ήμουν άνεργος. (Βασικά πάντα άνεργος ήμουν τώρα που το σκέφτομαι..), του ζήτησα να με βολέψει κάπου στις επιχειρήσεις του μπαμπά του (Δεν πήγα κατευθείαν στον πατέρα του γιατί ούτε αυτός ανταποκρινόταν στις αναπάντητες) Άρχισαν τα ίσως, αν και μπορεί.. Τελικά δεν έγινε τίποτα (γιατί ήθελαν να πάω για συνέντευξη αλλά εγώ δεν ήθελα γιατί προσβλήθηκα). 

Κι εγώ σταμάτησα να τον κάνω παρέα. Και αυτός το ίδιο. (Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι αφού σταμάτησα εγώ πώς θα συνέχιζε εκείνος?) 

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...