The_Judas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 μεγάλο φάουλ που του ζήτησες να σε βόλεψει. έπρεπε τον αφήσεις να σε βοηθήσει μόνος του. τώρα και αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει... ότι έκανες παρεα μαζι του για τα λεφτά του. 11
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Lumini είπε Τι πράγμα να συνεχίζαμε; Τα χαχα χουχα; Αφού δε με βοηθησε τότε τέρμα το χαβαλε Εσύ ανέφερες οτι... οταν τελειωσαμε το πανεπιστήμιο, ακριβως επειδη δεν ειχαμε καποιον κοινο στοχο, απομακρυνθηκαμε. βρισκόμασταν σπανια. Πού υπήρχε λοιπόν φιλία? Γνωστοί που χανόσασταν σιγά σιγά... Μη την χρησιμοποιείς έτσι αέρα πατέρα τη λέξη φιλία. 7 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Lumini είπε εγω ειχα αναγκη τοτε. αν ειχα τα εκατομυρια του θα τον βοηθουσα. Αυτος ειχε θεμα να ζητησει κατι απτον πατερα του. ξεκοψαμε μετα απο αυτο Ok τότε,είσαι καλύτερος απο αυτόν.Και ; Πρώτη φορά είναι που η ζωή "σου" φέρεται άδικα; Μαθήματα είναι όλα αυτα.
Lumini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Εσύ ανέφερες οτι... οταν τελειωσαμε το πανεπιστήμιο, ακριβως επειδη δεν ειχαμε καποιον κοινο στοχο, απομακρυνθηκαμε. βρισκόμασταν σπανια. Πού υπήρχε λοιπόν φιλία? Γνωστοί που χανόσασταν σιγά σιγά... Μη την χρησιμοποιείς έτσι αέρα πατέρα τη λέξη φιλία. "φιλαρακια" οκ δεν ηταν ο φιλος που θα μπει μπροστα να φαει την σφαίρα αντι για μενα....ποσοι τετοιοι να υπαρχουν?
bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε τώρα και αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει... ότι έκανες παρεα μαζι του για τα λεφτά του. Σιγουρα, το σκεφτεται συνεχεια.Πω, πω θα ελεγε απο μεσα του , εχει γουστο να τον βαλω σε δουλεια και να μου γινει κολιτσιδα , να θελει να κανουμε παρεα και να πηγαινουμε για καφε ..στις λαικες γειτονιες.Απλα δεν ειχε προλαβει να χωθει για τα καλα στην οικογενειακη επιχειρηση...αλλιως ο ts δεν θα περναγε ουτε απο την γραμματεα του
george kesoglu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 η φιλία ΄΄δενει΄΄ στα δυσκολα οχι στα χαχα χουχα , οταν ερχονται τα χοντρά ζόρια ειναι η χρυση ευκαιρια να ξεχωρίζουν οι απλοι γνωστοι απο τους πραγματικους φιλους , ολοι το βιωνουν καποια στιγμη και απο προσωπική στατιστική η αναλογία ειναι 100 προς 1 2 1
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Lumini είπε "φιλαρακια" οκ δεν ηταν ο φιλος που θα μπει μπροστα να φαει την σφαίρα αντι για μενα....ποσοι τετοιοι να υπαρχουν? Στα πενήντα μου και με αρκετά πλέον flash back της ζωής μου,η οποία ήταν και αρκετά έντονη,σου λέω οτι οι φίλοι μου είναι λιγότεροι από τα δάχτυλα της μίας παλάμης μου. Από γνωστούς... να φαν και οι κότες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To oτι ησασταν φιλοι συνεπαγεται οτι θα σε βυσματωσει στις επιχειρησεις του; ΔΕΝ ειναι ετσι και αυτος που εχει τους δολιους σκοπους στη φιλια εισαι ΕΣΥ, αν πιστευεις πως "ετσι πρεπει". Κι αντε πες πως ειναι ετσι. 1. Και που ξερεις εσυ οτι δεν προσπαθησε να το κανει; 2. Και που ξερεις εσυ οτι πληρεις τα στοιχειωδη προσοντα για να σε τοποθετησει σε καποια θεση της επιχειρησης του; Επισης, αν ειχα φραγκα, βιλες κλπ πρδεν θα ηταν κι ευκολο να εχω πολλα κοινα με ενα τυπο που δεν εχει μια. Ξεκιναμε απο το γεγονος οτι δε γινεται να του πληρωνω εγω τη διασκεδαση (απο καφεδες μεχρι οτιδηποτε μπορει να βαλει ο νους σου εσενα ως συνεπακολουθο της φιλιας και ως υποχρεωση του λεφτά απο ταξιδια μεχρι ακριβα χομπι). Αν δεν μπορεις να ακολουθησεις σε αυτα, καταλαβαινεις οτι ουτε εγω θα στα πληρωνω και κατα συνεπεια οτι απομακρυνομαστε αφου ο καθενας περναει το χρονο του αλλιως. Συνεχιζουμε με το γεγονος οτι αντικειμενικα ο καθενας κανει τελειως διαφορετικη ζωη. Και καταληγουμε στο οτι και οι στοχοι/ονειρα του καθενος ειναι τελειως διαφορετικοι, αν οχι αντιθετοι μεταξυ τους, οποτε το γλυκο παλι ειναι δυσκολο να δεσει χωρις τρομερες υποχωρησεις κι απο τις δυο πλευρες... Για να μπω σε αυτη τη διαδικασια σημαινει οτι αξιζει να κανω θυσιες για να σωσω τη φιλια. Αν εσυ πιστευεις οτι οι θυσιες αυτες γινονται για τα χαχα-χουχου που ειχαμε πριν χρονια σε περιοδο ανεμελειάς, κι ενω εχει μεσολαβησει το παγωμα σχεσεων που αναφερεις, τοτε εισαι βαθια γελασμενος, παρτο αλλιως. Τωρα αν τα φερνε η ζωη ετσι που σε επιπεδο φιλιας τα εβρισκα με καποιον που δεν εχει μια και αντιλαμβανομουν οτι αυτος σκεφτεται οπως εσυ (να θεωρει δηλαδη υποχρεωση μου να τον βολεψω σε καμια επιχειρηση μου ή οποτε μπατιριζει να απαιτει οικονομικη συμπαρασταση απο εμενα διοτι "ειμαστε φιλοι"), τοτε φιλαρακι μου σορρυ, αλλα θα απογοητευουν πολυ με την παρτη σου. Διοτι μολις θα ειχα καταλαβει οτι δεν με βλεπεις ως φιλο, οπως αφελως νομιζα εγω, αλλα οτι με προσεγγιζεις για τα φραγκα, οπως τοσοι αλλοι οταν δουν καποιον φραγκατο...Κοινως δεν διαφερεις σε τιποτα με τους πολλους, κι εφοσον σιγουρα εισαι πιο αδυναμος απο τους αλλους που με προσεγγιζουν (οι οποιοι συνηθως ειναι αντιστοιχου οικονομικου επιπεδου , εχουν παραπανω κονε κλπ), τοτε δεν βλεπω το λογο να προτιμησω εσενα για παρεα, παρα καποιον απο τους αλλους απο τους οποιους εχω να κερδισω κι εγω κατι. Και για να μην μπερδευτεις σου θυμιζω οτι στην ιστορια σου, εσυ εισαι αυτος που τη φιλια την εκλαμβανεις ως υποχρεωση υλικης υποστηριξης απο τον πιο λεφτά της παρεας προς τον αλλον. Και με αυτη τη λογικη σε παω κι εγω. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από BackFromHell
The_Judas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, bluesattack είπε Σιγουρα, το σκεφτεται συνεχεια.Πω, πω θα ελεγε απο μεσα του , εχει γουστο να τον βαλω σε δουλεια και να μου γινει κολιτσιδα , να θελει να κανουμε παρεα και να πηγαινουμε για καφε ..στις λαικες γειτονιες.Απλα δεν ειχε προλαβει να χωθει για τα καλα στην οικογενειακη επιχειρηση...αλλιως ο ts δεν θα περναγε ουτε απο την γραμματεα του λέει οτι ξεκόψει απο την παρέα ... και ξαφνικά τον θυμάται και του ζητά να τον βόλεψει σε επιχειρήσεις του μπαμπά του. that makes sense 🤔
bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε λέει οτι ξεκόψει απο την παρέα ... και ξαφνικά τον θυμάται και του ζητά να τον βόλεψει σε επιχειρήσεις του μπαμπά του. that makes sense 🤔 Και ο αλλος τι θα παθαινε αν ελεγε οτι θα προσπαθησω ? Θα του φυγει κανας ποντος απο το ..ακριβο πολο μπλουζακι ? 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 εγω και σαν φιλο να σε έβλεπα, αν έλεγες να σε βολεψω κάπως έτσι θα κατέληγε. 3 1
karaLRS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλά τόσα λεφτά και η πλεμπα δεν πήγαινε πανεπιστήμιο στην Ελβετία ή σε μια Βοστωνη;
bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει να το εκανε για το καλο του.Για να πιασει ο ts την ζωη απο τα μαλλια, να μην ζηταει δεκανικια και να βαδισει το δυσβατο δρομο της εργασιακης αριστειας με την δικια του αξια τη 😆 Και αν δεν το σκεφτηκε ο φιλος του, σιγουρα θα το σκεφτονταν πολλοι αλλοι , που ανησυχουν για την ψυχολογικη επιβαρυνση που υπεστη ο πιασμαν φιλος , η μαλλον οχι, απο την ψυχολογικη βια που υπεστη απο αυτη την ..αμφιβολου ηθικης πραξη, δηλαδη την μεσολαβηση για προσληψη ενος ανεργου 😆 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack 1
geont Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει γενικα εννοια φιλιας, ουτε και αγαπης. Ολα αυτα ειναι κουραφεξαλα... Κατα τη διαρκεια της ζωης μας εχουμε μερικους γνωστους που κανουμε παρεα με γελακια και τετοια και οταν ο ενας χρειαζεται τον αλλο εξαφανιζονται. Το ιδιο και στις σχεσεις... Αν και ειμαι υπερ, εχω καταλαβει οτι και τα δυο φυλλα αποζητουν να βρουν το νοημα και καλα της ζωης που η ιδια η κοινωνια το εχει φτιαξει το παραμυθι. Δηλαδη ο αντρας ψααχνει να γινει βαρος σε μια γυναικα και να του κανει απογονους και η γυναικα ψαχνει ενα προμηθευτη και ενα στηριγμα γιατι απο τη φυση τους ειναι με την καλη εννοια παντα ανασφαλεις. Τι ειπα παλι... μπραβο μου Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από geont 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις