Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cpc464 είπε

Τα σενάρια είναι πολλά, φανταστείτε έναν τροποποιημένο ιό που επιτίθεται σε  άτομα με γονίδιο που είναι κοινό στο 90% του αμερικάνικου στρατού.

Πιο εφικτό - και πιο επικίνδυνο - είναι να μπορεί η Χ επιχείρηση να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες του «αμερικανικού» στρατού και να τον χρησιμοποιεί προς όφελός της.

Ξαναδιαβάζοντας την παραπάνω φράση, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό δεν συμβαίνει και σήμερα... ;)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pekou είπε

Καλησπέρα & χρόνια πολλά!!!!!Κ εγω πριν 2 χρόνια ψηνόμουν να παραγγείλω αυτό το test dna απο το National Geographic,απλά το ξέχασα.Τότε έκανε περίπου κανα 80ρι,άντε 100 μ τα μεταφορικά(δεν είχε Ελλάδα,οπότε απο εξωτερικό θα ερχόταν).Θα ήθελα ν το έκαναν διάφοροι κ ειδικά κάτι ρατσιστές κλπ,αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό κ ας το αφήσουμε καλύτερα μέρες π είναι....Παντως σαν διακιολογία του Αμερικάνικου στρατού είναι χαζομάρα,αφού έτσι κ αλλιώς η Αμερική χτίστηκε απο ανθρώπους π προερχόταν απο όλο τον κόσμο κ δεν το έκρυψε ποτέ αυτό κ ούτε πρέπει φυσικά να το κρύβει......

''θα ηθελα να το εκαναν διαφοροι και ειδικα κατι ρατσιστες κτλπ'' ...Φυσικα και μονο η φραση αυτη δειχνει οτι εισαι ψιλοασχετος απο γεννετικη.Το πας στο ''κανε ρε Ελληνα τεστ να δεις οτι δεν εχεις ''καθαρο'' dna''...Φυσικα εκει κολλαει και το ασχετος απο γεννετικη οταν εχει βγει ηδη το Στανφορντ και το Παβια με μελετη που αφορα το dna των λαων της μεσογειου και των βαλκανιων και εχουν μιλησει για τα αποτελεσματα των ερευνων...Μαντεψε...Ναι εισαι απογονος αυτων που σνομπαρεις ως αναρχοφασιστας.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, PantKo είπε

Φυσικα εκει κολλαει και το ασχετος απο γεννετικη οταν εχει βγει ηδη το Στανφορντ και το Παβια με μελετη που αφορα το dna των λαων της μεσογειου και των βαλκανιων και εχουν μιλησει για τα αποτελεσματα των ερευνων

Έχει ενδιαφέρον αυτό. Για δώσε λινκ για τα papers να τα διαβάσουμε

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pekou είπε

Καλησπέρα & χρόνια πολλά!!!!!Κ εγω πριν 2 χρόνια ψηνόμουν να παραγγείλω αυτό το test dna απο το National Geographic,απλά το ξέχασα.Τότε έκανε περίπου κανα 80ρι,άντε 100 μ τα μεταφορικά(δεν είχε Ελλάδα,οπότε απο εξωτερικό θα ερχόταν).Θα ήθελα ν το έκαναν διάφοροι κ ειδικά κάτι ρατσιστές κλπ,αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό κ ας το αφήσουμε καλύτερα μέρες π είναι....Παντως σαν διακιολογία του Αμερικάνικου στρατού είναι χαζομάρα,αφού έτσι κ αλλιώς η Αμερική χτίστηκε απο ανθρώπους π προερχόταν απο όλο τον κόσμο κ δεν το έκρυψε ποτέ αυτό κ ούτε πρέπει φυσικά να το κρύβει......

Που κολλάνε οι ρατσιστές; Μήπως είσαι κανένας φιλελές που νομίζεις το dna θα σου επιβεβαιώσει τις θεωρίες ότι είμαστε ένα μπασταρδεμένος λαός; Πέρα από το ότι δεν κατάλαβες τίποτα, το τεστ του national geographic, ψάχνει πολύ βαθιά στο παρελθόν πριν δημιουργηθούν τα έθνη όπως τα γνωρίζουμε. Επίσης έκανα ένα τεστ και με έβγαλε 91,8 Ελληνικό dna και 8,2 βαλκανικό, και σε μεγαλύτερες έρευνες που έχει κάνει το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και έχουν βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών βρήκαν μικρό ποσοστό επιμειξίας με βαλκάνιους, Ιταλούς, Γάλλους κτλ. Όσο για τον όρο έθνος πέρα από την φυλετική καταγωγή, είναι και θέμα πολιτισμικό και υπάρχει η διαδικασία της εθνογένεσης, οπότε κάποιες επιμειξίες που έγιναν στην πάροδο των αιώνων δεν αλλοίωσαν τα φυλετικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων και έχουν αφομοιωθεί, σε αντίθεση με την ανεξέλεγκτη και μαζική λαθρομετανάστευση που υποστηρίζουν οι δήθεν προοδευτικοί και θα αλλοιώσει πλήρως το έθνος μας.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Κλαιω με τα σχολια σας! Επιπεδου YouTube στην καλυτερη. Βαριουνται τοσο οι mods να τα σβησουν γιατι εχουν και πραγματικες ζωες/δουλειες!😁

Σε forum εισαι φίλε μου οχι στην Βουλή δλδ ήρθες εδώ για επίπεδο ; Χαλάρωσε ειναι και γιορτές 🎄 Οχι πως στην Βουλή υπάρχει επίπεδο αλλα λέμε τωρα. 

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
15 ώρες πριν, forgotten είπε

μοιραζοντας το γενετικο μας υλικο με εταιρειες με περιεργα term of services ειναι σαν να πηγαινουμε γυρευοντας , λες και αν εισαι 5% ινδος ,40% αφρικανος , 20% ινδιανος  και 35%ελληνας θα σε κανει ξαφνικα να αλλαξεις ταυτοτητα και πεποιθησεις....

Και που το ξέρεις εσύ ότι κοιτάνε μόνο αυτά;

Εγω θα έκανα βάση δεδομένων κρυφά με ιστοσυμβατότητα του καθενός.

Ξέρεις πόσο θα πουλιόταν μια τέτοια πληροφορία σε ένα δισεκατομμυριούχο που πεθαίνει και χρειάζεται μόσχευμα;

Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται από πίσω!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Και που το ξέρεις εσύ ότι κοιτάνε μόνο αυτά;

Εγω θα έκανα βάση δεδομένων κρυφά με ιστοσυμβατότητα του καθενός.

Ξέρεις πόσο θα πουλιόταν μια τέτοια πληροφορία σε ένα δισεκατομμυριούχο που πεθαίνει και χρειάζεται μόσχευμα;

Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται από πίσω!

Αυτο ακριβως. Εφοσον απο το 2008 και πιο πισω "πουλουσαν" τον αριθμο κινητου η εταιρια που μου τον εβγαζε και την πληρωνα, σε εταιριες και με επαιρναν μεσημεριατικα για χύτρες ασφαλείας μέχρι οικοπεδα (ε λογικα το ιδιο θα γινεται και με το DNA). Aπλα η λιστα θα ειναι για συγκεκριμενα ατομα... Ο νοων νοειτο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Έχει ενδιαφέρον αυτό. Για δώσε λινκ για τα papers να τα διαβάσουμε

εχει εχει ενδιαφερον...Και αφου σε κοβει τοσο πολυ το θεμα,σου ειπα πανεπιστημια να ψαξεις να βρεις τα papers oπως εψαξα εγω.Φυσικα θα σου βγει η Παναγια αν δεν εισαι σχετικος με ολα αυτα,και φυσικα απο τα papers που θες να ''διαβασεις'' δεν θα καταλαβεις ΧΡΙΣΤΟ αν δεν εισαι βιολογος-γεννετιστης,παρα μονο απο τα conclusions στο τελος.Αλλα ευκολο δεν θα στο κανω για κανεναν λογο.Εψαχνα βδομαδες σαν ασχετος που ειμαι να τα βρω μεσα απο τα πανεπιστημια,ειδα οτι υπαρχουν και δεν ειναι μουφα,ειδα τα συμπερασματα που σαν μη επιστημονας ηταν τα μονα που μπορεις να διαβασεις και να καταλαβεις,και δυστυχος δεν τα κρατησα καπου,αν θες ψαξε βρες τα εκει ειναι.Μπορεις να βρεις υποθετω και τις ερευνες του Τριανταφυλλιδη απο το ΑΠΘ που ηταν σε συνεργασια με το ολο προτζεκτ του Στανφορντ και του Παβια.Αυτα τα λιγα. Φυσικα καμια επιστημονικη αποδειξη δεν θα αλλαξει την νοοτροπια του στιλ ''οποιος λεει οτι καταγωμαστε απο τους αρχαιους ελληνες ειναι φασιστας'',γιατι η μαλακια δεν ξερω πως μπορει να αποκρουστει απο την επιστημη.Εδω τα ''συντροφια'' πηραν με τις πετρες στην Πατρα αυτον που πηρε βραβειο Νομπελ για την αποκωδικοποιηση του DNA γιατι ειπε απλα ο ανθρωπος οτι οι μαυροι ως φυλη εχουν προδιαθεση να εχουν χαμηλοτερο iq απο τις αλλες φυλες,στους αρχαιους Ελληνες και αν ειμαστε απογονοι τους θα κολλησουν;;

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, PantKo είπε

Εδω τα ''συντροφια'' πηραν με τις πετρες στην Πατρα αυτον που πηρε βραβειο Νομπελ για την αποκωδικοποιηση του DNA γιατι ειπε απλα ο ανθρωπος οτι οι μαυροι ως φυλη εχουν προδιαθεση να εχουν χαμηλοτερο iq απο τις αλλες φυλες

https://www.sciencealert.com/father-of-dna-james-watson-stripped-of-accolades-in-ugly-racism-row

Μια δεκαετία μπροστά από την εποχή τους οι Αναρχικοί. Μπράβο τους!

44 λεπτά πριν, PantKo είπε

Και αφου σε κοβει τοσο πολυ το θεμα,σου ειπα πανεπιστημια να ψαξεις να βρεις τα papers

Εχ, το Stanford βγάζει άπειρα papers κάθε χρόνο. Σιγά μην ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα. Δώσε κανένα όνομα να το βρούμε.

45 λεπτά πριν, PantKo είπε

Αλλα ευκολο δεν θα στο κανω για κανεναν λογο

οκ, καταλάβαμε, δεν υπάρχουν τα papers που ευαγγελίζεσαι, ή δε λένε αυτά που θα ήθελες να λένε

• Like 1
Δημοσ.

Επανειλημμένα έχουν τακτοποιηθεί και κριθεί ένοχοι άνθρωποι που ήταν φυγάδες επί χρόνια, επειδή συγγενικό τους πρόσωπο (αδελφός/ή , εξάδελφος, ανιψιός) έτυχε να δώσει DNA σε κάποια από αυτές τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Δηλαδή ταίριαξε πολύ κοντά DNA από τον τόπο του εγκλήματος με κάποιο συγγενικό τους (εξ αίματος) πρόσωπο.  Αυτό σκεφτείτε μόνο.

Δημοσ.

1. Δεν έγραψε κανένας ακόμα

"μα εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω"

2. Εσείς που ασχολείστε με την εμβόλιμη διαφήμιση, δεν έχετε ακούσει για adblockers?

3. Εσείς που βάζετε δαχτυλικό αποτύπωμα, πρόσωπο, μάτι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο στο κινητό σας, έχετε αναρωτηθεί ποτέ που μπορεί να βρεθούν;

Δημοσ.
Στις 27/12/2019 στις 9:49 ΜΜ, farcry33 είπε

Διαφήμιση ακριβός από κάτω wtf ρε insomnia 😂

DA9D3F3E-E5EB-4E36-8F68-1A3C074E122B.png

DF3FAEAB-B8C2-4471-8C30-24DAAD5E2FA5.jpeg

Καλά όλα αυτά, αλλά το Dark theme του insomnia βολεύει καλύτερα! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Καλά όλα αυτά, αλλά το Dark theme του insomnia βολεύει καλύτερα! 

Να σου πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποιώ πουθενά δεν με βόλεψε νμζ με κουράζει ποιο πολυ στα μάτια μάλλον γερνάω 🤪

Δημοσ.
17 ώρες πριν, PantKo είπε

Ti λες βρε σοβαρα;; το γεγονος οτι οι πολιτικαλ κορεκτ εβγαλαν ''ρατσιστη'' εναν ανθρωπο παει να πει οτι αυτος ο ανθρωπος ειχε αδικο; ΝΟΜΠΕΛ εχει παρει πανω στο DNA..Σου λεει κατι;; Το Στανφορντ βγαζει απειρα papers (εεεεεεελα σοβαρα;;;;) σιγα μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα (αφου ΣΕ ΚΑΙΕΙ το θεμα θα ψαξεις οπως και εγω που τα βρηκα) Οκ καταλαβαμε δεν υπαρχουν τα papers (oκ το οτι δεν τα κρατησα εγω που εψαξα να τα βρω ομως,παει να πει οτι δεν υπαρχουν γιατι βαριεσε εσυ να τα ψαξεις.....) Αφου δεν θυμαμαι που να τα βρεις γιατι οντως θελει αρκετο ψαξιμο ,αρα δεν υπαρχει η ερευνα....Μαλακα μου ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ;;;; Αυτα που λεω αγορι μου τα λεει ο καθε σοβαρος επιστημονας.Οτι θες δεν θες ειχες αποικιες σε ΟΛΗ την μεσογειο και οτι εσυ σαν λαος πρωτος ''μπολιασες'' με το DNA σου τους γυρο λαους.Οτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι γεννετικα η συσταση ενος λαου δεν μπορει να αλλαξει μεσα σε 300-400 χρονια γιατι γονιδιακα ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ για αλλιωση του DNA...Oτι σου αρεσει δεν σου αρεσει οι Ελληνες απο το Βυζαντιο και μετα δεν εξαφανιστηκαν δια μαγειας απο την Ελλαδα και οτι το εθνος μας ζουσε παντα εδω σταθερα χωρις να κανει γαμους και προσμιξεις με αλλους λαους...Αν λοιπον θες να μαθεις,ψαξε και βρες οτι σου ειπα.Αν βαριεσε τουλαχιστον μην μιλας για επιστημες κτλπ γιατι η επιστημη λεει τα αντιθετα απο αυτα που πιστευεις.

παρε εδω ετσι για αρχη αν και δεν αφορα την ερευνα του Στανφορντ βλεπεις οτι η επιστημη μαλλον λεει αυτα που εσυ δεν θα ηθελες να λεει και οχι εγω... https://www.sciencemag.org/news/2017/08/greeks-really-do-have-near-mythical-origins-ancient-dna-reveals

οι έρευνες που λες δεν αποδεικνύουν κάτι γιατί πολύ απλά είναι έρευνες και ακόμα είναι στο στάδιο του research, απλά δημοσιοποίησαν μια έρευνα τους με κάποια στοιχεία τα οποία δεν έχουν τεκμηριωθεί ακόμα και υπάρχουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...