Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ πριν από λίγο καιρό ανέφεραν ότι εντόπισαν κάποια γονίδια τα οποία παίζουν κεντρικό ρόλο στον σχηματισμό του προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια ακόμη πιο προηγμένη τεχνική που κυριολεκτικά να ανασυνθέτει με κάθε λεπτομέρεια το πρόσωπο ενός υπόπτου από ένα δείγμα του DNA του

• Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα ζήσουμε αλα-GATTAKA καταστάσεις. Από την στιγμή που η σωματική μας υπόσταση έγινε και αυτό πληροφορία...τι περιμένεις. Το μεγάλο πρόβλημα πάντως είναι ότι το νομικό πλαίσιο για αυτά τα τεστ είναι ακόμα ελλιπές και η κάθε εταιρία κάνει ότι γουστάρει βάζοντας τον πελάτη να υπογράφει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει συνταχθεί ακριβώς όπως συμφέρει τις εταιρίες. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν ειδικοί νόμοι και ελεγκτικοί μηχανισμοί και για αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, farcry33 είπε

Διαφήμιση ακριβός από κάτω wtf ρε insomnia 😂

DA9D3F3E-E5EB-4E36-8F68-1A3C074E122B.png

DF3FAEAB-B8C2-4471-8C30-24DAAD5E2FA5.jpeg

Παιδιά σε τεχνολογικό Forum είμαστε και μερικά πράγματα σχετικά με την στοχευμένη διαφήμιση είναι αυτονόητα.  Ποιος είπε οτι το insomnia ελέγχει το περιεχόμενο των διαφημίσεων που παίζουν στο πλαίσιο javascipt. Έχει καταχωρήσει έναν κώδικα με την εταιρεία διαφημίσεων που συνεργάζεται και τα bot της εταιρείας αναγνωρίζουν λέξεις κλειδιά από το κείμενο που διαβάζεις και σου πετάνε αντίστοιχη διαφήμιση που έχουν στις data base τους.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα ζήσουμε αλα-GATTAKA καταστάσεις. Από την στιγμή που η σωματική μας υπόσταση έγινε και αυτό πληροφορία...τι περιμένεις. Το μεγάλο πρόβλημα πάντως είναι ότι το νομικό πλαίσιο για αυτά τα τεστ είναι ακόμα ελλιπές και η κάθε εταιρία κάνει ότι γουστάρει βάζοντας τον πελάτη να υπογράφει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει συνταχθεί ακριβώς όπως συμφέρει τις εταιρίες. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν ειδικοί νόμοι και ελεγκτικοί μηχανισμοί και για αυτό. 

ολα ειναι πληροφορια, το θεμα ειναι αμα μπορουμε-θελουμε να την εξαγουμε. προσωπικα βρισκω αστειο οταν ο καθε στρατος (και ειδικα ο αμερικανικος) μαζευει πληροφοριες για ολους και ολα "για το καλο μας" αλλα οποιοσδηποτε αλλος φορεας το κανει αμεσως να δαιμονοποιηθει. δε λεω οτι ειναι καλο ή κακο ειτε το ενα ειτε το αλλο, αλλα δε μ αρεσουν τα διπλα στανταρ. θες να κατασκοπευεις κανε το, αλλα οταν σε κατασκοπευουν πισω μη κλαιγεσαι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν το έκανα και εγω στο  myheritage κυρίως για προσωπικούς λόγους... ΜΕΤΑ από δεύτερη σκέψη  μπορεί και να έκανα βλακεία .... Για σκεφτήτε το εξής.... Είμαι λοιπόν ο  X μέσα στους 1000 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και ξαφνικά χρειάζομαι μεταμόσχευση.. πχ νεφρων ήπατος καρδιάς ,δεν έχω δότη από την οικογένειά μου και χρειάζομαι κάποιον με ιστοσυμβατότητα για να πετύχει η μεταμόσχευση... Πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρω να έχω πρόσβαση στα δεδομένα αυτών των εταιρειών?   Και βρίσκω ότι συμβατός είναι ο πχ George Adams κάτοικος Αυστραλίας.... ο οποίος όμως ούτε δηλωμένος δότης είναι ούτε πρόκειται να δώσει τα νεφρά του σε μένα με οποιοδήποτε κόστος....  και βέβαια ούτε πρόκειται να <<πεθάνει>> για να μου δώσει την καρδιά του......Εκτός εαν........ Την συνέχεια την αφήνω σε εσάς να την μαντέψετε.... 

Χρόνια μας Πολλά

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Τα σενάρια είναι πολλά, φανταστείτε έναν τροποποιημένο ιό που επιτίθεται σε  άτομα με γονίδιο που είναι κοινό στο 90% του αμερικάνικου στρατού.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην τους είπε και να αποφεύγουν το Facebook γιατί, δήθεν, πουλάει τα προσωπικά τους δεδομένα....

Υπερβολικούς τους βρίσκω...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Τα σενάρια είναι πολλά, φανταστείτε έναν τροποποιημένο ιό που επιτίθεται σε  άτομα με γονίδιο που είναι κοινό στο 90% του αμερικάνικου στρατού.

90% στον αμερικανικό στρατό?Ειναι σαν να λες στην λεγεώνα των ξένων.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, badbad είπε

Παιδιά σε τεχνολογικό Forum είμαστε και μερικά πράγματα σχετικά με την στοχευμένη διαφήμιση είναι αυτονόητα.  Ποιος είπε οτι το insomnia ελέγχει το περιεχόμενο των διαφημίσεων που παίζουν στο πλαίσιο javascipt. Έχει καταχωρήσει έναν κώδικα με την εταιρεία διαφημίσεων που συνεργάζεται και τα bot της εταιρείας αναγνωρίζουν λέξεις κλειδιά από το κείμενο που διαβάζεις και σου πετάνε αντίστοιχη διαφήμιση που έχουν στις data base τους.  

True Story

2 ώρες πριν, heros είπε

Λοιπόν το έκανα και εγω στο  myheritage κυρίως για προσωπικούς λόγους... ΜΕΤΑ από δεύτερη σκέψη  μπορεί και να έκανα βλακεία .... Για σκεφτήτε το εξής.... Είμαι λοιπόν ο  X μέσα στους 1000 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και ξαφνικά χρειάζομαι μεταμόσχευση.. πχ νεφρων ήπατος καρδιάς ,δεν έχω δότη από την οικογένειά μου και χρειάζομαι κάποιον με ιστοσυμβατότητα για να πετύχει η μεταμόσχευση... Πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρω να έχω πρόσβαση στα δεδομένα αυτών των εταιρειών?   Και βρίσκω ότι συμβατός είναι ο πχ George Adams κάτοικος Αυστραλίας.... ο οποίος όμως ούτε δηλωμένος δότης είναι ούτε πρόκειται να δώσει τα νεφρά του σε μένα με οποιοδήποτε κόστος....  και βέβαια ούτε πρόκειται να <<πεθάνει>> για να μου δώσει την καρδιά του......Εκτός εαν........ Την συνέχεια την αφήνω σε εσάς να την μαντέψετε.... 

Χρόνια μας Πολλά

Παλιά ταινία νμζ με τον bruce willis ίδιο σενάριο δεν θυμάμαι πως λέγεται ουτε σίγουρος αν έπαιζε όντος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Superuser3 είπε

90% στον αμερικανικό στρατό?Ειναι σαν να λες στην λεγεώνα των ξένων.

Γιατί το βλέπεις παράξενο?, είμαι Ρώσος και φτιάχνω έναν ιό που σκοτώνει όποιον δεν είναι,πόσοι Ρώσοι έχουν μεταναστεύσει Αμερική?, να είναι 10% του πληθυσμού?.

https://journal-neo.org/2017/11/29/confronting-the-threat-of-ethnic-bioweapons/

Δημοσ.
9 ώρες πριν, farcry33 είπε

Το ίδιο ακριβώς και σε μένα.

Thats Google for you...

5 ώρες πριν, cpc464 είπε

Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Όχι γιατί δεν γίνεται, αλλά γιατί ο πληθυσμός είναι τεράστιος και δεν πρόκειται να βρεις ειδικό γονίδιο στους στρατιωτικούς. 

Πιο πιθανό είναι το σενάριο αναπαραγωγής δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων βιομετρικών στοιχείων. Αλλά αυτά, πολύ πολύ αργότερα...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

ολα ειναι πληροφορια, το θεμα ειναι αμα μπορουμε-θελουμε να την εξαγουμε. προσωπικα βρισκω αστειο οταν ο καθε στρατος (και ειδικα ο αμερικανικος) μαζευει πληροφοριες για ολους και ολα "για το καλο μας" αλλα οποιοσδηποτε αλλος φορεας το κανει αμεσως να δαιμονοποιηθει. δε λεω οτι ειναι καλο ή κακο ειτε το ενα ειτε το αλλο, αλλα δε μ αρεσουν τα διπλα στανταρ. θες να κατασκοπευεις κανε το, αλλα οταν σε κατασκοπευουν πισω μη κλαιγεσαι

Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά.Δεν είναι λογικό να δαιμονοποιεί οτιδήποτε δεν το συμφέρε?. Δεν είναι μπακάλικο είναι μια μπίσνα που λένε και στο χωριό μου δισεκατομμυρίων και προσπαθούν να το προστατεύσουν όσο μπορούν

3 ώρες πριν, cpc464 είπε

Γιατί το βλέπεις παράξενο?, είμαι Ρώσος και φτιάχνω έναν ιό που σκοτώνει όποιον δεν είναι,πόσοι Ρώσοι έχουν μεταναστεύσει Αμερική?, να είναι 10% του πληθυσμού?.

Η Αμερική σε τεράστιο βαθμό, αλλά και λόγω της πολυπληθυσμικότητας όλος σχεδόν ο πλανήτης είναι πλέον κράμα γονιδιακού υλικού. Δεν είναι δυνατον να ελεγξεις και να απομονώσεις την γονιδιακή ταυτότητα ενός τμήματος της κοινωνίας όπως είναι ο στρατός.

Και όπως ανέφερα την Αμερικη, αν δείς τον στρατό τους αποτελείτε απο Λευκούς,Εγχρωμους,Μεξικανούς,Ασιάτες,Ινδιάνοι όλοι 1ής, 2ής κτλ γενιάς.

Το genetic pool οπως ονομάζεται για να θυμηθώ τα νιατα μου είναι τόσο τεράστιο που απλά στην εποχή μας δε γίνεται.

Άλλωστε ειδικά οι αμερικάνοι, αν εξαιρεσεις τους Ινδιάνους, δεν έχουν κατεγραμμενο γένος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cpc464 είπε

Θα σκοτώσεις όλο τον κόσμο εκτός από τους Ρώσους..Δεν είναι μια φυλή όπως οι υπόλοιποι λαοί όπου έχει ο καθένας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να στοχεύσεις γενετικά εναντίων τους.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, farcry33 είπε

Άσχετα μεταξύ τους... 

Το ένα είναι για γενεαλογικό δέντρο και καταγωγή και το άλλο, η διαφήμιση, για τεστ πατρότητας... 

Ο λόγος που εμφανίζεται η διαφήμιση είναι λόγω της έννοιας του dna... 

23 ώρες πριν, farcry33 είπε

Δημοσ.

Κλαιω με τα σχολια σας! Επιπεδου YouTube στην καλυτερη. Βαριουνται τοσο οι mods να τα σβησουν γιατι εχουν και πραγματικες ζωες/δουλειες!😁

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...