poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, d_gkal said: Όχι δε μετάνιωσα, απλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει. Καλύτερα να πηγαινα ένα 3ημερο κάπου ή να έτρωγα σε ταβέρνες. εκανες κατι διαφορετικο.καλο ειναι να βλεπουμε και αλλα πραγματα ενα 3ημερο παραπανω ενα λιγοτερο δεν πειραζει.προσωπικα δεν εχει τυχει να παω σε escape room ακομα αλλα θα θελα να δοκιμασω ακομα και αν βγω και πω πεταμενα λεφτα.τα μονα λεφτα που θεωρησα πεταμενα ειναι τα λεφτα που χαλασα σε pc/laptop. πιο πολυ θα θεωρουσα πεταμενα λεφτα την ταβερνα αν και ειναι γουστα αυτα.για τον τοπικ σταρτερ θα μπορουσε ο ιδιος αλλα και αλλα μελη να προτεινιυν escape rooms ή και γιατι οχι μια μικρη περιληψη για ποια τους αρεσαν και γιατι αφου αρκετοι ενδιαφερονται.
Predatorkill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδες οταν λετε σωματικη επαφη τι εννοειτε; Πεφτουν κατακεφαλα με τους ηθοποιους; 😋 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από Predatorkill
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Αυτά που άξιζαν είναι το Monika's diary, το annabelle και το dead bride. Κανένα δεν είχε σωματική επαφή. Δε μου έχει τύχει να πάω σε δωμάτιο με σωματική επαφή. Δηλαδή σε πιάνει ο ηθοποιός και δε σε αφήνει; Υπερεκτιμημένο βρήκα το sanatorium και πολύ ακριβό το el exorcista (23 ευρώ). Θέλω να πάω στο don't take a breath , στο lethal decision, στο conjuring και στο slaughterhouse
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Για μενα το καλύτερο escape, οχι τρομακτικο ομως, ειναι το Paradox Project. 3ωρο δωμάτιο, εξαιρετικό. Γενικα τα τροκακτικα και ειδικα με ηθοποιους δεν μου αρεσουν, θελω να κανω φοκους στους γριφους και να μη σκεφτομαι ταυτοχρονα μη μου πεταχτει κατι στα ξαφνικα. Αν και καταλαβαίνω πολλους που τα λατρευουν, έχουν την πλακα τους. Το strapped on εχει χαβαλε αρκει να πας με κολλητη παρεα ακομπλεξαριστη Μεχρι περυσι πηγαιναμε σε 2 τον μηνα, τωρα εχουμε πολυ καιρο..
BlueBlade Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Αυτά που άξιζαν είναι το Monika's diary, το annabelle και το dead bride. Κανένα δεν είχε σωματική επαφή. Δε μου έχει τύχει να πάω σε δωμάτιο με σωματική επαφή. Δηλαδή σε πιάνει ο ηθοποιός και δε σε αφήνει; Υπερεκτιμημένο βρήκα το sanatorium και πολύ ακριβό το el exorcista (23 ευρώ). Θέλω να πάω στο don't take a breath , στο lethal decision, στο conjuring και στο slaughterhouse Για το el exorcista έχω ακούσει τα καλύτερα, με αρκετούς να λένε ότι είναι το καλύτερο δωμάτιο τρόμου στην χώρα αυτήν την στιγμή. Σίγουρα είναι μέσα στην λίστα μου να το επισκεφτώ, εσύ πως το βρήκες γενικά; Πέρα από την τιμή του. Στο Conjuring έχω πάει, σχετικά μικρό δωμάτιο (ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας είναι άλλωστε) και οι γρίφοι υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Έχει όμως τρομερή ατμόσφαιρα και ο ηθοποιός εξαιρετικός. 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ρε παιδες οταν λετε σωματικη επαφη τι εννοειτε; Πεφτουν κατακεφαλα με τους ηθοποιους; 😋 Ανάλογα το δωμάτιο, σε αυτά που έχω πάει εγώ είχε από απλά αγγίγματα, μέχρι και μερικά δωμάτια που έπεφτε "ξύλο", όπως να με έχει αρπάξει ο ηθοποιός από το πόδι και να προσπαθεί με μανία να με πετάξει κάτω και σε ένα άλλο που ο ηθοποιός ήταν ντουλάπα (ένα πράγμα σαν το βουνό από το Game of Thrones), να σε παίρνει σηκωτό, να σου φοράει και μια κουκούλα και να σε τραβάει σε ένα άλλο δωμάτιο. Αυτά σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω να υπάρχει αυτήν την στιγμή δωμάτιο που οι ηθοποιοί κερνάνε μπουκέτα δεξία και αριστερά, άλλωστε ποιος θα πλήρωνε για κάτι τέτοιο; 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το el exorcista είχε 2 μηχανισμούς που το κάνουν πιο ακριβό από τα άλλα. Αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι το πιο τρομακτικό που έχω πάει. Ούτε ότι είχε φοβερούς γρίφους. Δεν θα το έβαζα στα τοπ δωμάτια. Αλλά γούστα είναι αυτά. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από μπιπ μπιπ
natasa_natasa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/12/2019 στις 9:00 ΜΜ, Xriitsakal είπε Καλησπερα! Ειχαμε παει με τη παρεα μπυ στο μαιντραπ σε στοιχιομενο ξενοδοχειο γουσταραμε πολυ και χεστηκαμε πανω μας! Λεμε να παμε στο ιδιο αλλα δε θα χει νοημα,μηπως ξερει κανεις καποιο καλο δωματιο τρομου χωρις σωματικη επαφη; Αλλα να χει πολλα δωματια! Καλησπέρα, πλέον τα escape room έχουν εξελιχθεί πολύ και υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εταιρείες. Καλό θα ήταν να αναφέρετε και περιοχή (εκτός αν το γράφει κάπου - sorry μόλις έκανα εγγραφή στην σελίδα...) και ρίξτε και μια ματιά στο https://myescaperooms.gr/thessaloniki/home ή https://myescaperooms.gr/athens/home,, ανάλογα που ψάχνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα