Προς το περιεχόμενο

Escape room

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειχαμε παει με τη παρεα μπυ στο μαιντραπ σε στοιχιομενο ξενοδοχειο γουσταραμε πολυ και χεστηκαμε πανω μας! Λεμε να παμε στο ιδιο αλλα δε θα χει νοημα,μηπως ξερει κανεις καποιο καλο δωματιο τρομου χωρις σωματικη επαφη; Αλλα να χει πολλα δωματια!

Δημοσ.

ειναι της μόδας τωρα τα τρόμου. κατέβασε την εφαρμογη escape all η κάπως έτσι που έχει και σχολια απο αυτους που πήγανε. Δεν είμαι του τρόμου αλλα αυτη τη στιγμη υπάρχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δωματια τρόμου. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ειναι της μόδας τωρα τα τρόμου. κατέβασε την εφαρμογη escape all η κάπως έτσι που έχει και σχολια απο αυτους που πήγανε. Δεν είμαι του τρόμου αλλα αυτη τη στιγμη υπάρχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δωματια τρόμου. 

Δε μπορεις να φανταστεις! Πηγαμε και δεν ηταν καθολου ευκολο να το δεις σα παιχνιδι! 

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια εχα κολλήσει απίστευτα με τα δωμάτια. 

Σε λίγο χρονικό διάστημα πήγα σε καμιά δεκαριά. 

Ε μόλις είδα πόσα ξόδεψα και εν τέλη τι κέρδισα από αυτή την εμπειρία.... Ε όχι, δεν αξίζει....

Να πας μια φορά το χρόνο οκ. Για παραπάνω δεν αξίζει

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

The Ring, Monica's Diary, Darkwood Village, El Exorcista, The Sanatorium νύχτα, Silent Hill 2

Δεν ξέρω πώς πάτε και παίζετε τέτοια δωμάτια, αλλά have fun.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες έχει πεθάνει η φαντασία μέσα μου ή είναι λίγο παιδιάστικο να σε κυνηγάει ένας ηθοποιός;

Πήγα φίλη για να μην νομίζει πως βαριέμαι, και δε μπήκα καν να το δοκιμάσω - το σνόμπαρα. Λέτε να είναι και για τους πεζούς σαν εμένα και να κάνω λάθος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kercyn είπε

The Ring, Monica's Diary, Darkwood Village, El Exorcista, The Sanatorium νύχτα, Silent Hill 2

Δεν ξέρω πώς πάτε και παίζετε τέτοια δωμάτια, αλλά have fun.

Δε ξερεις αλλα τα ξερεις χαχαχα! Τα εχεις ζησει εσυ; 

1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ρε μάγκες έχει πεθάνει η φαντασία μέσα μου ή είναι λίγο παιδιάστικο να σε κυνηγάει ένας ηθοποιός;

Πήγα φίλη για να μην νομίζει πως βαριέμαι, και δε μπήκα καν να το δοκιμάσω - το σνόμπαρα. Λέτε να είναι και για τους πεζούς σαν εμένα και να κάνω λάθος;

Το θεμα ειναι σε ποιο δωματιο πηγες...εμεις προσπαθουσαμε να το δουμε σα παιχνιδι αλλα απο το τρομο μας δε μπορουσαμε

Δημοσ.

Δεν έχω πάει σε πάρα πολλά μιας και πρόσφατα μπήκα και εγώ στον χώρο των Escape room. Πάντως αυτά που έχω κρατήσει μέχρι τώρα είναι το IT στην Δάφνη και το Jason Voorhees. Στο δεύτερο προσωπικά θα σου έλεγα να βάλετε σωματική επαφή. Για κάτι σχετικά πιο Light τρόμου θα σου έλεγα να δεις και το The Orphan, το οποίο δεν έχει καθόλου ηθοποιό αλλά βασίζεται στα ηχητικά εφέ και στους μηχανισμούς για να σε τρομάξουν και πίστεψε με τα καταφέρνει και με το παραπάνω. 

4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ε μόλις είδα πόσα ξόδεψα και εν τέλη τι κέρδισα από αυτή την εμπειρία.... Ε όχι, δεν αξίζει....

Συμφωνώ, ειδικά για μερικά δωμάτια που κοστίζουν 18+€ δεν είναι για να πηγαίνεις συχνά. Το μια φορά το χρόνο το θεωρώ λίγο υπερβολή βέβαια, εκτός αν δεν σου αρέσουν τα Escape Room ιδιαίτερα.

2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ανάλογα τα γούστα που έχει ο καθένας. Κακώς δεν μπήκες όμως. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο από τα Hardcore όπως το Darkwood Village που αναφέρθηκε για να σχηματίσεις σωστή γνώμη.

Δημοσ.
7 hours ago, d_gkal said:

μην μετανιωνεις για πραγματα που εκανες και τα ηθελες.αλλοι τα δινουν σε τσιγαρα αλλοι σε ποτο κτλ.ηθελες και το εκανες.και 300 ευρω να χαλασες καλα εκανες αφου σου αρεσαν. ;)και πιστεψε με 300 400 ευρω για κατιπου σου αρεσε δεν ειναι πολλα.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι δε μετάνιωσα, απλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει. 

Καλύτερα να πηγαινα ένα 3ημερο κάπου ή να έτρωγα σε ταβέρνες. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Όχι δε μετάνιωσα, απλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει. 

Καλύτερα να πηγαινα ένα 3ημερο κάπου ή να έτρωγα σε ταβέρνες. 

ναι με ένα 20άρικο πας απιστευτο τριήμερο σε παγκάκι στην κινέτα μπροστα στο κύμα.

Ουτε εγω παω σε τρόμου αλλα εκει έχει πέσει τωρα το χρήμα και έχουν φτιαξει απιστευτα πραγματα. Πολύ δυνατα σενάρια, φοβερα εφε, καλοι ηθοποιοι, μακιγιαζ... Άλλωστε γιαυτο πάνε και πολύ καλα.

Δημοσ.
4 hours ago, basilis_k6 said:

ναι με ένα 20άρικο πας απιστευτο τριήμερο σε παγκάκι στην κινέτα μπροστα στο κύμα.

Ουτε εγω παω σε τρόμου αλλα εκει έχει πέσει τωρα το χρήμα και έχουν φτιαξει απιστευτα πραγματα. Πολύ δυνατα σενάρια, φοβερα εφε, καλοι ηθοποιοι, μακιγιαζ... Άλλωστε γιαυτο πάνε και πολύ καλα.

10 δωμάτια επί 15€ μέσο όρο το καθένα ίσον.... Κάνε τα μαθηματικα σου 

Και μετά να με πεις αν πηγαίνεις ένα τριήμερο (η έστω κάνεις κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα)

3 minutes ago, μπιπ μπιπ said:

Έχω πάει σε καμία 25αριά μέσα σε ένα χρόνο. Μόνο 2 άξιζαν. Δεν τα αγόραζα σε ρούχα τελικά; 

Χίλιες φορές ρούχα (ή κάτι άλλο)

Ξαναλέω, για μια φορά το χρόνο καλά είναι (βαριά 2)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

10 δωμάτια επί 15€ μέσο όρο το καθένα ίσον.... Κάνε τα μαθηματικα σου 

Και μετά να με πεις αν πηγαίνεις ένα τριήμερο (η έστω κάνεις κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα)

Χίλιες φορές ρούχα (ή κάτι άλλο)

Ξαναλέω, για μια φορά το χρόνο καλά είναι (βαριά 2)

Δεν μπορώ να σε ακολουθήσω. Τρόπος διασκέδασης είναι τα Escape Room. Όπως μερικοί σκάνε αρκετά περισσότερα για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, καταδύσεις, μπουζούκια κτλ. Μερικοί τα σκάνε για Escape Room, τι νόημα έχει να συζητάμε για το που θα ήταν καλύτερο να ξοδεύουμε τα λεφτά μας;

Με την λογική αυτή δηλαδή, ας κλειστούμε στο σπίτι, να τρώμε μακαρόνια και σε 5 χρόνια να πάρουμε ένα διαμέρισμα ή ένα ακριβό αμάξι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lethal Decision τρομερή εισαγωγή, από τα καλύτερα πιστεύω! Έχει λίγο σωματική επαφή, αλλά δεν νομίζω να έχετε θεμα. Και για το Mrs Rose (darkwood village) έχω ακούσει αρκετά καλα λόγια, αλλά δεν έχω καταφέρει να πάω ακομά.

Επίσης μη τρόμου ,γενικά διαφορέτικο στυλ escaped room, αλλά το συστήνω παντού, αν υπάρχει κεφάτη - ακομπλεξάριστη παρέα, το strapped on. Πολύ πλάκα.

Επεξ/σία από billpao

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...