Προς το περιεχόμενο

Intel Comet Lake-S [2020]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πείτε ότι θέλετε. Εγώ ξέρω ότι κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω τα νέα βλέπω post του στυλ πόσο γαματη είναι η AMD και πόσο χάλια η Intel. Αν είναι τόσο σημαντικό για εσάς "βρείτε την" μόνοι σας, οι υπόλοιποι δεν σας φταίμε τίποτα να μας τα πρήζετε με την AMD και το πόσο καλή είναι. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Όταν συγκρίνεις το setup σου με κάποιον με 3600 και 2070 super τοτε να έρθεις να μου πεις ότι θες :)

ps: δεν μπήκα εδώ για vs μπήκα για να γράψω την άποψη μου για ένα συγκεκριμένο cpu και μου το κάνεις vs το θεμα

Ναι ο theo το κάνει vs :P 

Που όλοι εδώ μέσα μιλάν για ηλίθιους που θα αγοράσουν και φρυτέζες κουζίνες κλπα. 

• Like 1

Μόλις τώρα, Papanikolis είπε

@billeiros επειδή κ εγώ έχω ασχοληθεί με πολύ hardware, και φαίνεται από τις αξιολογήσεις των αγγελιών μου στο τι έχει περάσει από τα χέρια μου κ ακόμα περισσότερα που δεν έχω πουλήσει, δεν έχει κανένα νόημα να έχεις τέτοια κάρτα με ένα τέτοιο μόνιτορ...δεν την αξιοποιείς συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να την έχεις... Εκτός αν απλά λες έχω 2080ti για να το παίζεις "έχω το τοπ" είναι τόσο πολύ ξεπερασμένο το 1080p, ακόμα κ αυτές που πουλάνε με τα 240hz.... Μάλλον εθελοτυφλουν ή δεν έχουν ιδέα..

Σε competitive 1080p 240hz ναι θα πας σε ιντελ .ακόμη κ ένας 9600κ κάνει δουλειά.πολυ καλύτερη από οποιονδηποτε amd.αλλα δε θα πάρεις ti.μεχρι 2080 το πολύ.αν πάρεις ti κ είσαι με 144hz κ είσαι capped τα περισσότερα fps και συνεπώς η μεγαλύτερη δύναμη στα περισσότερα παιχνίδια πάει χαμένη.σε 240hz τώρα σε πολλά επίσης παιχνίδια το utilization της ti είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα.περισσότερο στο 92% έπαιζε παρόλο που ήμουν uncapped κ έκανα δοκιμες .και σε πιο βαριά παιχνίδια ακόμη συνέβαινε το ίδιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@_Theo_   Μην το γυρνάς αλλου τωρα... Καμία σχέση αυτό που λες σε σχεση με αυτό που είπες πριν για την 2080ti με 1080p monitor.... Αν δεν έχεις γνώση καλύτερα να μην μιλάς κ επιρεαζεις κόσμο! Οπότε μην το γυρνάς σε άλλο θέμα..

Επεξ/σία από Papanikolis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Που όλοι εδώ μέσα μιλάν για ηλίθιους που θα αγοράσουν και φρυτέζες κουζίνες κλπα. 

Ποιος είπε για ηλίθιο? Επιδίδεται στην προσφιλή σου τακτική.να βάζεις λέξεις στο στόμα του άλλου κ να οδηγείσαι σε συμπεράσματα που επίσης βγάζεις μόνος σου.μιλα για τεχνολογία.περιμενω τα επιχειρήματα σου.ακομη κ στο κείμενο σου για 390 έγραψες .μπερδεύτηκες παλι

Επεξ/σία από billeiros

1 λεπτό πριν, Papanikolis είπε

Μην το γυρνάς αλλου τωρα... Καμία σχέση αυτό που λες σε σχεση με αυτό που είπες πριν για την 2080ti με 1080p monitor.... Αν δεν έχεις γνώση καλύτερα να μην μιλάς κ επιρεαζεις κόσμο! Οπότε μην το γυρνάς σε άλλο θέμα..

Εγώ το παραδέχομαι ότι δεν έχω γνώση. Άλλοι δεν το παραδέχονται και προσπαθούν να επηρεάσουν. 

9 λεπτά πριν, billeiros είπε

Επειδή τυχαίνει να έχω κ 2080ti αλλά και 9700κ να αναφέρω πως όταν τα είχα μαζί στην 240hz του μικρού έπεφτε το μπουκάλι της αρκούδας .η επιχειρηματολογία αυτή ορισμένων που μιλάνε ενώ δεν έχουν δει πραγματα σκοτωνει

Αν θέλετε να πάρετε θηρίο κάρτα κ να τη βάλετε να υπολειτουργεί be my guest.

Μα αυτό ακριβώς είναι το point που σε βγάζει λάθος. Έτρωγε μπουκάλι η 2080ti, άρα αυτό που λέτε οτι θες κάρτες των 1500 για να δείς διαφορές δεν ισχύει. Και η 1080ti μου τρώει μπουκάλι σε 1080p. Άρα και με κάρτες των ~500€ φαίνεται η διαφορά αν παίζεις σε 1080p. 

Να σας ξαναθυμίσω οτι ο R5 1600 έριχνε μπουκάλα σε 1060 3gb στο PUBG? Δεν παίζουν όλοι σε ultra settings ρε παιδιά. Άμα παίζεις σε ultra settings και υψηλές αναλύσεις τι συζητάμε για τα CPU εξαρχής, και με έναν i3 κάνεις τη δουλειά σου. 

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ποιος είπε για ηλίθιο? Επιδίδεται στην προσφιλή σου τακτική.να βάζεις λέξεις στο στόμα του άλλου κ να οδηγείσαι σε συμπεράσματα που επίσης βγάζεις μόνος σου.μιλα για τεχνολογία.περιμενω τα επιχειρήματα σου.ακομη κ στο κείμενο σου για 390 έγραψες .μπερδεύτηκες παλι

Συγνώμη, ανίδεους είπες, όχι ηλίθιους....

• Like 1

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Μα αυτό ακριβώς είναι το point που σε βγάζει λάθος. Έτρωγε μπουκάλι η 2080ti, άρα αυτό που λέτε οτι θες κάρτες των 1500 για να δείς διαφορές δεν ισχύει. Και η 1080ti μου τρώει μπουκάλι σε 1080p. Άρα και με κάρτες των ~500€ φαίνεται η διαφορά αν παίζεις σε 1080p. 

Να σας ξαναθυμίσω οτι ο R5 1600 έριχνε μπουκάλα σε 1060 3gb στο PUBG? Δεν παίζουν όλοι σε ultra settings ρε παιδιά. Άμα παίζεις σε ultra settings και υψηλές αναλύσεις τι συζητάμε για τα CPU εξαρχής, και με έναν i3 κάνεις τη δουλειά σου. 

Αυτή η ανάρτηση δε σε πείραξε? Εκει δε μίλησες.γιατι αραγε??? Και βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου .δε βλαπτει

Screenshot_2020-05-20-18-25-27-218_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Η 1080ti σου δεν τρώει μπουκάλι σε 1080p.αντε αντί για 99% να τη δεις 98%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, billeiros είπε

Επειδή τυχαίνει να έχω κ 2080ti αλλά και 9700κ να αναφέρω πως όταν τα είχα μαζί στην 240hz του μικρού έπεφτε το μπουκάλι της αρκούδας .η επιχειρηματολογία αυτή ορισμένων που μιλάνε ενώ δεν έχουν δει πραγματα σκοτωνει

Αν θέλετε να πάρετε θηρίο κάρτα κ να τη βάλετε να υπολειτουργεί be my guest.

Και εμένα η αδερφή μου που έχει το 3900 όταν κουμποσα την 2080S έκλαψα από τα γέλια από το μπουκάλι που έτρωγε η κάρτα μέχρι 40 fps στα  low settings 2K 144 είδα 110 με 150 9700k .Πες ότι έχεις κάνει παπατζα στην αγορά σου κι άσε την προπαγανδα

Επεξ/σία από sotirisxp
  • Confused 2

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Αυτή η ανάρτηση δε σε πείραξε? Εκει δε μίλησες.γιατι αραγε??? Και βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου .δε βλαπτει

Screenshot_2020-05-20-18-25-27-218_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Η 1080ti σου δεν τρώει μπουκάλι σε 1080p.αντε αντί για 99% να τη δεις 98%.

Όχι δεν με πείραξε γιατί δεν τον παίρνω στα σοβάρα. Βλέπω ποστ του και προσπερνάω. Σε θεωρώ πιο σοβαρό μέλος από αυτόν, αν θεωρείς οτι κάνω λάθος τότε σου ζητώ συγνώμη, δεν θα παίρνω ουτε τα δικα σου ποστ σοβαρα.

• Like 1

8 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Ο Theo απάντησε στο ποστ μου με παράθεση vs ,δεν ασχολήθηκα με κάποιον εγώ... Ούτε το ποστ μου είχε να κάνει με vs ;)

Επαναλαμβάνω. Επειδη έλεγες ότι η κάθε εταιρία βγάζει καλύτερα προϊόντα για να κάνει κάποιος αναβάθμιση.αυτος που έχει 9600/9700/9900 .πάει σε καινούριο τώρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πραγματα γενικα ισορροπησαν ,οσο προβαδισμα εχει στα παιχνιδια η ιντελ αλλο τοσο προβαδισμα εχει η amd στο productivity δηλαδη ενα +12% και 12% αντιστοιχα

γενικα ειναι πολυ δυνατες οι νεοι επεξεργαστες της ιντελ και με σωστη τιμη! και παραδοξος με καλες θερμοκρασιες !

Επεξ/σία από nikos5800

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sotirisxp είπε

Και εμένα η αδερφή μου που έχει το 3900 όταν κουμποσα την 2080S έκλαψα από τα γέλια από το μπουκάλι που έτρωγε η κάρτα μέχρι 40 fps στα  low settings 2K 144 είδα 110 με 150 9700k .Πες ότι έχεις κάνει παπατζα στην αγορά σου κι άσε την προπαγανδα

Ωραία τα ψεμματα σου αλλά δε θα πάρω.ευχαριστω.ο,τι θες πάμε να το συγκρίνουμε.κανενα πρόβλημα.μη χαθείς κι εσυ

3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Όχι δεν με πείραξε γιατί δεν τον παίρνω στα σοβάρα. Βλέπω ποστ του και προσπερνάω. Σε θεωρώ πιο σοβαρό μέλος από αυτόν, αν θεωρείς οτι κάνω λάθος τότε σου ζητώ συγνώμη, δεν θα παίρνω ουτε τα δικα σου ποστ σοβαρα.

Μην τα παίρνεις.ποσως με ενδιαφέρει.κοιτα  να γραφεις εσυ μόνο σοβαρά.αυτο 

40 fps λέει ο άλλος λιγότερα σε 1440p σε lows ο 3900  σε σχέση με ιντελ.μιλα με αυτούς.κανενα προβλημα.σας αφήνω τώρα να αναλωθειτε σε διθυράμβους.

P.s. o 10600 με μητρική με καλή τιμουλα μέχρι 150 euro θα ήταν πολύ καλή αγορά για gaming

Επεξ/σία από billeiros

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...