Προς το περιεχόμενο

Intel Comet Lake-S [2020]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, narta είπε

Αν βαλεις 2070S και παιζει ακομα σε 1080p είτε παιζεις σε 240Hz είτε κατι κανεις λάθος

Κανένα λάθος. Μπορεί κάποιος να μην έχει λεφτά ΚΑΙ για αλλαγή οθόνης και να τα δώσει για κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Δηλαδή αν κάποιος έχει R5 3600 και βάλει πχ μια RTX 2070S και βάλω και εγώ σε 1080p θα είμαστε τα ίδια;; Αμφιβάλλω...

Γιατί να βάλεις 2070S σε 1080p; Για υψηλά fps εννοείς; Ε πόσο παραπάνω θα είναι από τον 3600 για να αξίζει την διαφορά στην τιμή; Με κάτω από 300 παίρνεις 3600+μητρική. Αυτό λέμε, όχι ότι οι intel είναι για πέταμα προφανώς..

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Εσύ παίζει και να είσαι χειρότερα από τον 3600 στην πλειονότητά των games

Και από τον FX-8350 μην σου πω...

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάρτα του 1000άρικου. Και με 500-600αρικου πάλι πέφτει παστέλι.

720p low settings 360Ηz?

3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Δηλαδή αν κάποιος έχει R5 3600 και βάλει πχ μια RTX 2070S και βάλω και εγώ σε 1080p θα είμαστε τα ίδια;; Αμφιβάλλω...

Όχι.αν έχει επενδύσει τα χρήματα σε 2080s θα χει καλύτερες επιδόσεις από σενα

Κανένα λάθος. Μπορεί κάποιος να μην έχει λεφτά ΚΑΙ για αλλαγή οθόνης και να τα δώσει για κάρτα.

Αλλα θελει 300 fps να παστελώνει τον AMD απεναντι στο CS:GO?

14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Στα games όμως που ενδιαφέρουν τους περισσότερους πέφτει φυστίκι. Προφανώς αν κάποιος νοιάζεται και γι άλλα εκτός gaming δεν θα πάρει Intel...

Τι σχέση έχει αυτό? Καλύτερα να άφηνε τον 9900k Όπως είναι με price drop. Αυτό είναι πισωγύρισμα στην τεχνολογία που έκανε, έβγαλε ένα νέο cpu 8/16 που είναι χειρότερο σε performance από τον προηγούμενο 9900k  και έχει ελεεινή παραπάνω κατανάλωση. Αν θέλετε τέτοια τεχνολογία πάω πάσο.

• Like 4

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Όχι.αν έχει επενδύσει τα χρήματα σε 2080s θα χει καλύτερες επιδόσεις από σενα

Μη του χαλας την ονειρωξη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Και από τον FX-8350 μην σου πω...

Όταν συγκρίνεις το setup σου με κάποιον με 3600 και 2070 super τοτε να έρθεις να μου πεις ότι θες :)

ps: δεν μπήκα εδώ για vs μπήκα για να γράψω την άποψη μου για ένα συγκεκριμένο cpu και μου το κάνεις vs το θεμα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

1 λεπτό πριν, narta είπε

Μη του χαλας την ονειρωξη

Άλλοι τελειώνουν βλέποντας το σήμα της AMD και της Intel όχι εγώ και κάθε φορά κάνουν VS το θέμα.

Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Άλλοι τελειώνουν βλέποντας το σήμα της AMD και της Intel όχι εγώ και κάθε φορά κάνουν VS το θέμα.

Η 1660ti σου πόσο διαφορά να έχει με εναν 3600 ? Εσύ τι πιστεύεις.να μου λεγες για καμία σοβαρη κάρτα να λεγα ναι.

6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τρομερή επένδυση να έχεις 2080ti με οθόνη 1080p...την τερματίζει στα 1080p 😂😂😂

Μάλλον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ή τους υπόλοιπους! Ή μάλλον παίζεται με την νοημοσύνη μας...

• Like 1

1 λεπτό πριν, Papanikolis είπε

Τρομερή επένδυση να έχεις 2080ti με οθόνη 1080p...την τερματίζει στα 1080p 😂😂😂

Μάλλον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ή τους υπόλοιπους! Ή μάλλον παίζεται με την νοημοσύνη μας...

Επειδή τυχαίνει να έχω κ 2080ti αλλά και 9700κ να αναφέρω πως όταν τα είχα μαζί στην 240hz του μικρού έπεφτε το μπουκάλι της αρκούδας .η επιχειρηματολογία αυτή ορισμένων που μιλάνε ενώ δεν έχουν δει πραγματα σκοτωνει

Αν θέλετε να πάρετε θηρίο κάρτα κ να τη βάλετε να υπολειτουργεί be my guest.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@billeiros επειδή κ εγώ έχω ασχοληθεί με πολύ hardware, και φαίνεται από τις αξιολογήσεις των αγγελιών μου στο τι έχει περάσει από τα χέρια μου κ ακόμα περισσότερα που δεν έχω πουλήσει, δεν έχει κανένα νόημα να έχεις τέτοια κάρτα με ένα τέτοιο μόνιτορ...δεν την αξιοποιείς συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να την έχεις... Εκτός αν απλά λες έχω 2080ti για να το παίζεις "έχω το τοπ", είναι τόσο πολύ ξεπερασμένο το 1080p, ακόμα κ αυτές που πουλάνε με τα 240hz.... Μάλλον εθελοτυφλουν ή δεν έχουν ιδέα κάποιοι...

Επεξ/σία από Papanikolis
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...