Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε

Γιατί Apex και όχι Aorus Master; Δεν το έχω εξετάσει το θέμα σοβαρά ακόμα (προέκυψαν άλλα έξοδα :P ), αλλά πήγαινα για Master. Για τα 2 DIMM slots ή κάτι άλλο;

Προσωπικά θέλω apex για oc μνημών. Την "πάτησα" λίγο με την gaming 7 που με το ζόρι κατάφερε 4000c17. Ευελπιστώ αν αξιωθώ να τσιμπήσω apex να παίξω λίγο παραπανω. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Προσωπικά θέλω apex για oc μνημών. Την "πάτησα" λίγο με την gaming 7 που με το ζόρι κατάφερε 4000c17. Ευελπιστώ αν αξιωθώ να τσιμπήσω apex να παίξω λίγο παραπανω. 

Asus apex ή msi ace...... 

Η hero δεν έχει λόγο υπαρξης για ένα 50ρικο διαφορά..... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Μακριά από giga μάστορα αν θες να τσιτωσεις μνήμες..... Πάσχει σε θέμα bios...... 

Καλά, πάντα ήταν το (σχετικά) αδύνατο σημείο της ΓΙΓΑ αυτό... Κάπου στα ~650€ βγαίνει η Apex εδώ στα βόρεια, δεν ξέρω αν αξίζει τα ~130€ παραπάνω από την ΑΜ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Καλά, πάντα ήταν το (σχετικά) αδύνατο σημείο της ΓΙΓΑ αυτό... Κάπου στα ~650€ βγαίνει η Apex εδώ στα βόρεια, δεν ξέρω αν αξίζει τα ~130€ παραπάνω από την ΑΜ.

Ace δεν σκέφτεσαι καθόλου? 

Giga απέφυγε την

Δημοσ.

Να προσθεσω και ενα τριτο που εχω προσωπικα τεραστια παραπονα απο Gigabyte.

Μιας και πλεον τα περισσοτερα πραγματα εχουν φωτισμο στον υπολογιστη,δεν ξερω της Asrock αν ειναι χειροτερο αλλα το RGB Fusion ειναι μακραν το χειροτερο προγραμμα συγχρονισμου φωτισμου.

Και το αναφερω γιατι πλεον τα περισσοτερα πραγματα στο pc εχουν φωτισμο,αρα δεν το λες και τερμα αδιαφορο. Οχι οτι της Asus ειναι και αυτο τελειο(γενικα ολα τα προγραμματα εχουν θεματα),αλλα τουλαχιστον ειναι πιο σταθερο.

Επισης το bios της Asus εξακολουθει να ειναι πιο ευκολο στην χρηση και πιο μαζεμενο. Την Gigabyte εξακολουθει να ειναι πολυ φορτωμενο με επιλογες.

Αν για παραδειγμα αγοραζα τωρα μητρικη στα λεφτα αυτα,μεταξυ Aorus master και hero(αν η hero δεν εχει θεματα οπως η προηγουμενη με τα vrm),προσωπικα στην hero θα πηγαινα και ας ειναι ακριβοτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι για μεγαλεπήβολο tweakarisma σε μνήμες η Giga... Κατά τα αλλά είναι πολυ αξιόλογο mobo

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ace δεν σκέφτεσαι καθόλου? 

Giga απέφυγε την

Η Ace είναι κάπου στη μέση... Θα επανέλθω όταν έρθει η ώρα, γιατί παίζει και το σενάριο να φέρω εδώ τον 8700Κ που έχω αφήσει Ελλάδα και να κάτσω στ΄ αυγά μου μέχρι το 22 (DDR5). :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκεί που λέγαμε ότι με τους Κ της intel θες και ένα 40άρι για ψήκτρα, τώρα θα λεμε "υπολόγισε και ένα 200άρι επιπλέον για custom loop" :P

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εκεί που λέγαμε ότι με τους Κ της intel θες και ένα 40άρι για ψήκτρα, τώρα θα λεμε "υπολόγισε και ένα 200άρι επιπλέον για custom loop" :P

Ενω οι zen 2 ειναι ψυγεια 😛

1231403616_.png.99c3f9a13c0c3a850d282d631d35bebc.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Σε τι load είναι το θέμα. Γιατί αμα είναι τίποτα stressbenches κατανοητό το 90αρι. Θα το αποκαλούσα έως και θετικό, περίμενα να βαράει thermal throttle για πλάκα με "συμβατικές" ψύξεις σε stressobench. Σε gaming κλασσικά δεν νομίζω να ιδρώνει.

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ενω οι zen 2 ειναι ψυγεια 😛

1231403616_.png.99c3f9a13c0c3a850d282d631d35bebc.png

Ντάξει, αλλά είσαι με 1.36v core όπως βλέπω. Ο 10900 πιθανόν να θέλει κάτω από 1.2 για τα 4.8. Στο 1.36 τίποτα δεν θα μπορεί να τον ψύξει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Σε τι load είναι το θέμα. Γιατί αμα είναι τίποτα stressbenches κατανοητό το 90αρι. Θα το αποκαλούσα έως και θετικό, περίμενα να βαράει thermal throttle για πλάκα με "συμβατικές" ψύξεις σε stressobench. Σε gaming κλασσικά δεν νομίζω να ιδρώνει.

Ντάξει, αλλά είσαι με 1.36v core όπως βλέπω. Ο 10900 πιθανόν να θέλει κάτω από 1.2 για τα 4.8. Στο 1.36 τίποτα δεν θα μπορεί να τον ψύξει. 

Auto ειναι απλα εχω Pbo ενεργοποιημενο, απλα δεν υπαρχουν πλεον κρυα cpu

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Auto ειναι απλα εχω Pbo ενεργοποιημενο

Ε ναι αλλά δίνει ρεύματα πάνω από 1.33 σωστά? Με αυτά τα ρεύματα ο 10900 ρε συ τέλος, θα ζητάει phase change και τέτοια πράματα.

Ενδεικτικά ας πούμε ο 8700 σε περίπου stock ρεύματα (1.15) βγάζει stress με 50 βαθμούς, ενώ σε 1.35 βαράει 60. Σε σχέση με τα 35 που είναι σε idle το Δ μεταξύ 1.15 και 1.35 είναι 66% πάνω. Άμα κάνεις και την αναλόγια το 90 παίζει να είναι 50-60 βαθμοί πάνω από ambient. Σπρώξτου 1.35 ρεύμα και "θεωρητικά" θα έγραφε κανα 130  βαθμούς.

ΥΓ1. Ξέρω είμαι Μπακάλης. 

Επεξ/σία από CometRyzen
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...