CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Εκανες εγχείριση σε νέο προϊόν που έπρεπε να ναι plug n play .κάτι που προϋποθέτει απώλεια εγγύησης καθώς και έξτρα κόστος και είσαι ευτυχισμένος.με ποιον? Με τον κουτσό εξαπυρηνο!!! Meh.Στην υγεια σου.intel for life! Ναι όταν πήρα τον κουτσό εξαπυρηνο υπήρχαν μόνο οι ryzen 1...ασε, μαλάκια αγορά έκανα. Έφυγα από τον 1600 που plug and play έτρωγε μπλε οθόνες λόγω xmp. Να τα λέμε και όλα, όχι ότι μας βολεύει Όλα αυτά τώρα τι σχέση έχουν με το ότι νομίζεις ότι το furmark stressari cpu δεν ξερω. 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Καλή η αντιπαράθεση αλλά ρε συ ο συγκεκριμένος δεν είναι κολλημένος, ούτε βαμμένος μπλε /κόκκινος. Μην τον τσουβαλιάζεις μαζί με τα άλλα χαρωπά παιδιά. Όχι ρε, οποίος δεν testari cpu σε 4k είναι βαμμένος μπλε. Τέλος. Όλα αυτά μεχρι την έλευση των 4th gen ryzen, που θα πάρουν κεφάλι οι amd στα games. Εκεί να δεις κάτι κωλο τούμπες που θα κάνουν μερικοί 😎 Πάντως αν μου ζήταγες να αυτό χαρακτηρίστω θα λεγα ότι είμαι κόκκινος. Αλλά το ότι είμαι κόκκινος δεν σημαίνει ότι θα τρέχω cpu bench σε 4k 12 λεπτά πριν, ilos είπε Ρε CometRyzen, billeiros δε βαρεθήκατε από χτες το βράδυ? Ξημέρωσε, νέα μέρα έχουμε.😁 Δεν έχεις και άδικο. Αλλά είναι και λίγο αστείο, να συζητάμε σε τεχνολογικό φόρουμ αν το 4k τεστάρει την κάρτα ή την cpu. Δηλαδή για τα αυτονόητα αναλώνουμε σελίδες Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από CometRyzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Ναι όταν πήρα τον κουτσό εξαπυρηνο υπήρχαν μόνο οι ryzen 1...ασε, μαλάκια αγορά έκανα. Έφυγα από τον 1600 που plug and play έτρωγε μπλε οθόνες λόγω xmp. Να τα λέμε και όλα, όχι ότι μας βολεύει Όλα αυτά τώρα τι σχέση έχουν με το ότι νομίζεις ότι το furmark stressari cpu δεν ξερω. Όχι ρε, οποίος δεν testari cpu σε 4k είναι βαμμένος μπλε. Τέλος. Όλα αυτά μεχρι την έλευση των 4th gen ryzen, που θα πάρουν κεφάλι οι amd στα games. Εκεί να δεις κάτι κωλο τούμπες που θα κάνουν μερικοί 😎 Πάντως αν μου ζήταγες να αυτό χαρακτηρίστω θα λεγα ότι είμαι κόκκινος. Αλλά το ότι είμαι κόκκινος δεν σημαίνει ότι θα τρέχω cpu bench σε 4k Δεν έχεις και άδικο. Αλλά είναι και λίγο αστείο, να συζητάμε σε τεχνολογικό φόρουμ αν το 4k τεστάρει την κάρτα ή την cpu. Δηλαδή για τα αυτονόητα αναλώνουμε σελίδες Υπάρχουν πάμπολλα παιδιά εδώ μέσα που κάνεις τους δεν είχε πρόβλημα με τον 1600.τωρα αν εσύ πηγές και διάλεξες ραμ ο,τι να ναι.προβλημα σου.παντως με τα bios update έστρωσαν όλα αυτά.ακομη περιμένουμε το delid update για τους 8series από την intel.Αλλα όχι.αυτο δε σε πείραξε να προσπαθήσεις μόνος σου να το παίξεις μηχανικός.τωρα κατάλαβα τι συνομιλητή έχω απέναντι μου.over and out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 45 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Αφού ανέβασες το sotr και είδαμε 8700k > 3900x. Αν θες να συγκρίνουμε τις gpu πάμε σε άλλο νημα Δεν είδατε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Ότι game τρέχει σήμερα ο 2500Κ τρέχει και ο FX8350. 😉 Άλλα επειδή ο FX έμεινε στην αγορά πολύ μετά τον 2500Κ, κάποια εποχή είχε ίδια τιμή με τους Core i3. Εκεί όποιος πήρε τον Dual core μας άφησε χρόνους. 😂 Ναι σίγουρα. Βάλε να παίξεις Total War ή LoL/DOTA/WoW με τον FX-8350. Θα είναι σαν slideshow. Αντίθετα, με τον i5-2500k πάνε νεράκι. Ακόμα θυμάμαι τις εποχές των FX (είχα και εγώ τον FX-8320) που οι κάτοχοι τους τους ανέβαζαν στα 4,5-4,8 GHz μπας και πιάσουν την απόδοση των i5. Αλλά και πάλι πίσω ήταν.😆 Επίσης ποιος ξεχνάει τα "διαμάντια" FX-9370 και FX-9590 ;; 220 Watt TDP και οι επιδόσεις τους ήταν στα τάρταρα. Από τις πιο αποτυχημένες αρχιτεκτονικές όλων των εποχών ήταν οι Faildozer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Υπάρχουν πάμπολλα παιδιά εδώ μέσα που κάνεις τους δεν είχε πρόβλημα με τον 1600.τωρα αν εσύ πηγές και διάλεξες ραμ ο,τι να ναι.προβλημα σου.παντως με τα bios update έστρωσαν όλα αυτά.ακομη περιμένουμε το delid update για τους 8series από την intel.Αλλα όχι.αυτο δε σε πείραξε να προσπαθήσεις μόνος σου να το παίξεις μηχανικός.τωρα κατάλαβα τι συνομιλητή έχω απέναντι μου.over and out Ναι, με bdie kits κάνεις δεν είχε πρόβλημα. Χωρίς bdie kits xmp 3200 δεν έπιανε. Ότι να ναι kits, απευθείας από το support list της μητρικής τα πήρα, και ήταν από τα δημοφιλεστερα kits στην αγορά. Και ω του θαύματος, στον Intel δούλεψε με ένα κλικ. Τώρα μεταξύ μας, αν έχω να διαλέξω μεταξύ blue screens όταν τρέχω σε ονομαστικές ταχύτητες η υψηλές θερμοκρασίες θα διαλέξω τις υψηλές θερμοκρασίες. Και τα δύο αρνητικά είναι, δεν αντιλέγω, απλά οι μπλε οθόνες ε πως να το κάνουμε, είναι λίγο πιο προβληματικες. Εχεις να κάνεις με συνομιλητή που όταν για να testari μια cpu τρέχει.... CPU tests. Σε αντίθεση με εσένα. Είμαι ένοχος κύριε δικαστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Παλι στους fx καταληξατε μωρε... Το εχετε κανει αχταρμα το νημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Ναι σίγουρα. Βάλε να παίξεις Total War ή LoL/DOTA/WoW με τον FX-8350. Θα είναι σαν slideshow. Αντίθετα, με τον i5-2500k πάνε νεράκι. Ακόμα θυμάμαι τις εποχές των FX (είχα και εγώ τον FX-8320) που οι κάτοχοι τους τους ανέβαζαν στα 4,5-4,8 GHz μπας και πιάσουν την απόδοση των i5. Αλλά και πάλι πίσω ήταν.😆 Επίσης ποιος ξεχνάει τα "διαμάντια" FX-9370 και FX-9590 ;; 220 Watt TDP και οι επιδόσεις τους ήταν στα τάρταρα. Από τις πιο αποτυχημένες αρχιτεκτονικές όλων των εποχών ήταν οι Faildozer. Dota 2 έπιανε 160+ ο FX 8350. Αντε όταν το game πήγαινε στα 50 λεπτά έπεφτε μέχρι τα 100. Ήταν βέβαια κάπως stuttery, και το διαπίστωσα όταν πήγα στον 1600,αλλα δεν ήταν ενοχλητικό. Και το lol επίσης αέρα πάει. Για το wow φαντάζομαι πως θα σέρνεται αλλά δεν δοκίμασα, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε Dota 2 έπιανε 160+ ο FX 8350. Αντε όταν το game πήγαινε στα 50 λεπτά έπεφτε μέχρι τα 100. Ήταν βέβαια κάπως stuttery, και το διαπίστωσα όταν πήγα στον 1600,αλλα δεν ήταν ενοχλητικό. Και το lol επίσης αέρα πάει. Για το wow φαντάζομαι πως θα σέρνεται αλλά δεν δοκίμασα, δεν ξέρω. Ανέφερα αυτά τα games επειδή είχα ακούσει αρκετά παράπονα. Στα Total War που παίζω εγώ (ή σε κάποιο CPU heavy game πχ το ARMA 3) οι επιδόσεις τους ήταν τρισάθλιες. Απάντησα γιατί ο άλλος παρουσίασε τις επιδόσεις των FX και i5 σαν παρόμοιες, πράγμα που δεν ισχύει. Τέλος το off-topic από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Ναι, με bdie kits κάνεις δεν είχε πρόβλημα. Χωρίς bdie kits xmp 3200 δεν έπιανε. Ότι να ναι kits, απευθείας από το support list της μητρικής τα πήρα, και ήταν από τα δημοφιλεστερα kits στην αγορά. Και ω του θαύματος, στον Intel δούλεψε με ένα κλικ. Τώρα μεταξύ μας, αν έχω να διαλέξω μεταξύ blue screens όταν τρέχω σε ονομαστικές ταχύτητες η υψηλές θερμοκρασίες θα διαλέξω τις υψηλές θερμοκρασίες. Και τα δύο αρνητικά είναι, δεν αντιλέγω, απλά οι μπλε οθόνες ε πως να το κάνουμε, είναι λίγο πιο προβληματικες. Εχεις να κάνεις με συνομιλητή που όταν για να testari μια cpu τρέχει.... CPU tests. Σε αντίθεση με εσένα. Είμαι ένοχος κύριε δικαστά Εγώ παίρνω πάντα το ακριβότερο.δεν ασχολούμαι με τέτοια πεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, kkatzos είπε Δεν είδατε τίποτα. Αυτό ακριβώς, το SOTR δε κάνει για CPU test σε μηχανήματα με διαφορετικές GPU, τουλάχιστο για nvidia. Μπορείς να συγκρίνεις τα νούμερα μόνο αν έχεις την ίδια ακριβώς GPU, εννοώ το ίδιο ακριβώς κομμάτι, όχι να έχουν και οι δύο 2080 ti. Γιατί αν έχουν ένα 5% διαφορά στα clocks λόγω factory OC, θα αλλάξουν και τα cpu scores του SOTR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 O 8700k εδώ και αρκετό καιρό σε cpu intensive games βαράει 90-100% usage.αλλα κατά τα άλλα είναι futureproof.καλα κρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, billeiros είπε O 8700k εδώ και αρκετό καιρό σε cpu intensive games βαράει 90-100% usage.αλλα κατά τα άλλα είναι futureproof.καλα κρασα Σε τι, σε 1440p και 4k που testaris? 😁 Είναι πάντως πιο future proof από τον 3600 ας πούμε. Οπότε τώρα που λογικά θα κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια οι προτάσεις με 6/12 και των 2 ανταγωνιστών θα έχουμε ενδιαφέροντα πράματα. 16 λεπτά πριν, malakudi είπε Αυτό ακριβώς, το SOTR δε κάνει για CPU test σε μηχανήματα με διαφορετικές GPU, τουλάχιστο για nvidia. Μπορείς να συγκρίνεις τα νούμερα μόνο αν έχεις την ίδια ακριβώς GPU, εννοώ το ίδιο ακριβώς κομμάτι, όχι να έχουν και οι δύο 2080 ti. Γιατί αν έχουν ένα 5% διαφορά στα clocks λόγω factory OC, θα αλλάξουν και τα cpu scores του SOTR Ε καλά ανά το Internets όλα τα review βγάζουν τον 8700k πάνω από όλα τα ρυζια. Φαντάζομαι με ίδιες κάρτες τεσταρουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billeiros είπε O 8700k εδώ και αρκετό καιρό σε cpu intensive games βαράει 90-100% usage.αλλα κατά τα άλλα είναι futureproof.καλα κρασα Ποια games είναι αυτά? Οπότε 1600x(καλά αυτός πέθανε μόνος του 😁) 2600x και 3600x είναι για πέταμα ΠΡΙΝ τον 8700k έτσι? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από ShooterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ShooterX είπε Ποια games είναι αυτά? Οπότε 1600x(καλά αυτός πέθανε μόνος του 😁) 2600x και 3600x είναι για πέταμα ΠΡΙΝ τον 8700k έτσι? Καλά οποίος πήρε 3600 σύμφωνα με όσα λέει ο bilieros τελικά λαλακια έκανε. Cpu για 1 χρόνο το πολύ, μετά πάει έσβησε 😎 Ο 1600 OK, είναι και 3ετιας, δεν πειράζει. Ισχύει πάντως, υπάρχουν games που βλέπουν και γεμίζουν 12 threads. Watchdogs 2 ας πούμε. Απλά μιλάμε ότι πιάνεις πάνω από 100 frames στις δύσκολες περιοχές του παιχνιδιού. Εκεί που ο 1600 ας πούμε πιάνει κάτω από 50... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από CometRyzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Έλα, για ναρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά (και να διαολίσω τον pirmen), δίνει δωρεάν το Ashes of the Singularity - Escalation το Humble (έχει δημοσιευτεί στις προσφορές) το οποίο έχει (είχε?) ένα αρκετά καλό bench για CPU. Πάρτε το, κατεβάστε, και πάμε να μετράμε την τρίχα και την τριχιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις