azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, FireKiller είπε ίσως έχω 2080 ti hof. Τι να τρέξω να δούμε διαφορές? Σταύρο την ανταλλάσσεις?😆 2190 είμαι σε αέρα πυρήνα παρακαλώ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από azazil1190 1
Aten-Ra Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Το vs ήταν 8350 vs 2600k vs 2500k Να μην πούμε και για το αθανατο 6300 vs 2500k Ότι game τρέχει σήμερα ο 2500Κ τρέχει και ο FX8350. 😉 Άλλα επειδή ο FX έμεινε στην αγορά πολύ μετά τον 2500Κ, κάποια εποχή είχε ίδια τιμή με τους Core i3. Εκεί όποιος πήρε τον Dual core μας άφησε χρόνους. 😂
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σταυρο για πάρτυ σου Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από azazil1190 5
sotirisxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ότι game τρέχει σήμερα ο 2500Κ τρέχει και ο FX8350. 😉 Άλλα επειδή ο FX έμεινε στην αγορά πολύ μετά τον 2500Κ, κάποια εποχή είχε ίδια τιμή με τους Core i3. Εκεί όποιος πήρε τον Dual core μας άφησε χρόνους. 😂 Εγώ θυμάμαι ότι τον 8350 και όλους τους fx τους μοιραζαν τσάμπα στους δρόμους της ΝY Eπισης θυμάμαι και χιλιάδες απολύσεις και στο τέλος αναστολή λειτουργίας για κάποια χρόνια Αλλά εδώ ήταν τα best cpus με τα ίδια επιχειρήματα Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από sotirisxp
FireKiller Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Σταυρο για πάρτυ σου Στείλε ρολόγια, settings τα πάντα σε πμ να κάνω μία δοκιμή 1
ilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 και εγώ θυμάμαι τότε που έκλεισε η Cyrix. Και μετά που αγόρασα τον preshot ως "αναβάθμισή" από athlonXP και τον άλλαξα σαν ηλίθιος έπειτα σε pentium D μέχρι να φιλοτιμηθεί η αγαπητή να βγάλει τους core2duo και να έχω λειτουργική cpu που να μην μου παίρνουν τα αυτιά οι ανεμιστήρες. Είδες τι ωραία είναι να έχεις επιλεκτική μνήμη?😁
Aten-Ra Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Εγώ θυμάμαι ότι τον 8350 και όλους τους fx τους μοιραζαν τσάμπα στους δρόμους της ΝY Eπισης θυμάμαι και χιλιάδες απολύσεις και στο τέλος αναστολή λειτουργίας για κάποια χρόνια Αλλά εδώ ήταν τα best cpus με τα ίδια επιχειρήματα Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ??
CometRyzen Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Άντε πάλι, αν έχει 1440/4K monitor τι να το κάνεις να δεις τα 1080p low settings ?? Μπορεί τεχνικά να είναι σωστό αυτό που λες αλλά δεν μας νοιάζει στο Gaming να δούμε πως πάει το CPU στα 1080p LOW settings όταν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε 1440p 144Hz h 4K Monitor και άλλα τόσα και παραπάνω για GPU. Άρα μεταξύ των 2 cpu που κοστίζουν το ίδιο θα επιλέξεις αυτών που τα πάει χειρότερα στα games, επειδή απλά δεν θα φαίνεται πόσο χειρότερα τα πάει επειδή ίσως μπουκαλιαζει η καρτα. Και τώρα άμα τύχει και κάνα game που δε μπουκαλιαζει η καρτα, η άμα τύχει να αλλάξεις κάρτα, ε δεν πειράζει, άλλαξε και επεξεργαστή μετά.
BabisTs Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, malakudi είπε Δεν έχει νόημα να "σπρώξεις" 250 ή 300 fps αν το monitor σου είναι 120 ή 144 Hz. Οπότε για μένα τα τεστ γραφικών σε χαμηλές αναλύσεις που αφήνουν το max fraterate να πηγαίνει 300 και 400 και 500 αλλοιώνοντας το μέσο όρο, είναι αδιάφορα. Αν θες ρεαλιστικό τεστ, βάλε max frames 144 και σύγκρινε μετά average και 95% percentile (αφού το 99% ή 99,8% πολλές φορές επηρεάζονται από τυχαίους παράγοντες). Σε ένα τέτοιο test, ποια νομίζεις θα είναι η διαφορά των AMD; Ναι είναι θέμα επεξεργαστή αλλά δεν είναι μόνο latency ένας επεξεργαστής. Δες και αυτά που έγραψα στο reply στον BabisTs να μη τα ξαναγράφω. Μαλλόν δεν κατανόησες το point μου...αλλά οκ δεν περίμενα κάτι άλλο...... 7 ώρες πριν, billeiros είπε Αρκεί Μπάμπη το πακέτο που θα σπρώξει σε cpu να μην επηρεάσει αυτό της gpu γιατί στο τέλος θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα.ειδικα αν επιλέξει 1440p οθονη Εννοείται Μπίλ.....τα έχουμε αναφέρει αυτά αρκετές φορές...... 1
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Άρα μεταξύ των 2 cpu που κοστίζουν το ίδιο θα επιλέξεις αυτών που τα πάει χειρότερα στα games, επειδή απλά δεν θα φαίνεται πόσο χειρότερα τα πάει επειδή ίσως μπουκαλιαζει η καρτα. Και τώρα άμα τύχει και κάνα game που δε μπουκαλιαζει η καρτα, η άμα τύχει να αλλάξεις κάρτα, ε δεν πειράζει, άλλαξε και επεξεργαστή μετά. Θεωρεις οτι με καποιον cpu που εχει κυκλοφορησει τον τελευταιο χρονο και εχει 8 threads η παραπανω οτι θα μπουκαλιαζει καποια next gen καρτα σε 4κ ; ( aka 3080ti η κατι αντιστοιχο απο rdna2)
CometRyzen Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Θεωρεις οτι με καποιον cpu που εχει κυκλοφορησει τον τελευταιο χρονο και εχει 8 threads η παραπανω οτι θα μπουκαλιαζει καποια next gen καρτα σε 4κ ; ( aka 3080ti η κατι αντιστοιχο απο rdna2) Υπάρχουν games που και η 1080ti μπουκαλιαζει από 8700k σε 5120*1440 που παίζω. Αλλά δεν έχει και σημασία. Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής λοιπόν δεν θα μπουκαλιαζει ούτε την 4080ti οπότε θα τον κρατήσεις παραπάνω. Απλά μαθηματικά είναι. Αν βγάζει 30% παραπάνω fps σε 1080p τότε με την κατάλληλη κάρτα θα βγάζει και 30% παραπανω σε 4k. Οπότε αν ο Α μπορεί να σηκώσει μέχρι 3080ti σε 4k ο Β θα σηκώσει κάρτα 30% δυνατότερη της 3080ti. Γιαυτό λοιπόν, εφόσον ο Α και ο Β κοστίζουν το ίδιο θα δεις ένα non gpu bound benchmark σε χαμηλή ανάλυση και θα καταλήξεις στον Β. Αν ζεις ένα gpu bound benchmark σε 1440p η 4k τότε θα κάνεις λαλακια αγορά. Σωστά? Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Όταν βγει η 4η γενιά RYZEN που λογικά θα είναι μπροστά και στα games, εγώ θα συνεχίσω να επιμένω στο 720p benchmark. Απλά κάτι μου λέει ότι κάνα δυο από δω που διαφωνούμε τόσες σελίδες ξαφνικά, μόλις πάρει κεφάλι η AMD στο gaming, θα καταλάβουν γιστι έχει νόημα το cpu benchmark να γίνεται σε χαμηλή ανάλυση. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από CometRyzen
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε Υπάρχουν games που και η 1080ti μπουκαλιαζει από 8700k σε 5120*1440 που παίζω. Αλλά δεν έχει και σημασία. Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής λοιπόν δεν θα μπουκαλιαζει ούτε την 4080ti οπότε θα τον κρατήσεις παραπάνω. Απλά μαθηματικά είναι. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Όταν βγει η 4η γενιά RYZEN που λογικά θα είναι μπροστά και στα games, εγώ θα συνεχίσω να επιμένω στο 720p benchmark. Απλά κάτι μου λέει ότι κάνα δυο από δω που διαφωνούμε τόσες σελίδες ξαφνικά, μόλις πάρει κεφάλι η AMD στο gaming, θα καταλάβουν γιστι έχει νόημα το cpu benchmark να γίνεται σε χαμηλή ανάλυση. Το μπουκαλι ομως που γινεται ; Φανταζομαι στα 150+ fps αρα και μπουκαλι να υπαρχει , εχει σημασια εν τελη; Ανεβαζεις settings , ανεβαζεις το rendering resolution και εχεις καλυτερη εικονα στα ιδια fps.
CometRyzen Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Το μπουκαλι ομως που γινεται ; Φανταζομαι στα 150+ fps αρα και μπουκαλι να υπαρχει , εχει σημασια εν τελη; Ανεβαζεις settings , ανεβαζεις το rendering resolution και εχεις καλυτερη εικονα στα ιδια fps. Έκανα edit, για ξαναδεστο. Βρε συ κοροιδευομαστε τώρα? Ανεξάρτητος ανάλυσης, αν ο Α cpu ειναι 30% πιο γρήγορος του B τότε με την κατάλληλη κάρτα θα είναι 30% πιο γρήγορος σε όλες τις αναλύσεις. Αν λοιπόν ο Β σε 4k μπορεί να σπρώξει μέχρι 3080ti ο Α θα σπρώξει κάρτα 30% πιο γρήγορη από 3080ti. Άρα θα σου κρατήσει παραπάνω. Εφόσον λοιπόν ο Α και ο Β κοστίζουν τα ίδια χρήματα, ε άμα πάρεις τον Β επειδή κοιτάζεις 4k benchmark ε έκανες λαλακια. Γιατί αυτό έχετε καταλήξει να προτείνετε εδώ πέρα. Λέτε στο κόσμο να κοιτάει gpu benchmarks για να αποφασίσει πιο cpu να αγοράσει. Και αντε καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει και σημασία μιας και ο 3600 παίζει μπαλα μόνος του, αλλά και όταν βγουν οι κομήτες που λογικά θα είναι ανταγωνιστικοο και σε τιμή πάλι τα ίδια θα διαβάζω.
noFEARgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε Έκανα edit, για ξαναδεστο. Βρε συ κοροιδευομαστε τώρα? Ανεξάρτητος ανάλυσης, αν ο Α cpu ειναι 30% πιο γρήγορος του B τότε με την κατάλληλη κάρτα θα είναι 30% πιο γρήγορος σε όλες τις αναλύσεις. Αν λοιπόν ο Β σε 4k μπορεί να σπρώξει μέχρι 3080ti ο Α θα σπρώξει κάρτα 30% πιο γρήγορη από 3080ti. Άρα θα σου κρατήσει παραπάνω. Εφόσον λοιπόν ο Α και ο Β κοστίζουν τα ίδια χρήματα, ε άμα πάρεις τον Β επειδή κοιτάζεις 4k benchmark ε έκανες λαλακια. Γιατί αυτό έχετε καταλήξει να προτείνετε εδώ πέρα. Λέτε στο κόσμο να κοιτάει gpu benchmarks για να αποφασίσει πιο cpu να αγοράσει. Και αντε καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει και σημασία μιας και ο 3600 παίζει μπαλα μόνος του, αλλά και όταν βγουν οι κομήτες που λογικά θα είναι ανταγωνιστικοο και σε τιμή πάλι τα ίδια θα διαβάζω. Eνας που εχει 9900κ/3900x και 2080ti πιστευεις οτι θα κρατησει 5 χρονια το pc του για να φανουν οι διαφορες μεταξυ των δυο σε 4κ; Και ξαναλεω εαν φτανουν και οι δυο 120fps + εχει σημασια εαν ο ενας βγαζει 140 και ο αλλος 160 ; Με την πιο δυνατη gpu αυτο που θα κανεις ειναι να αυξησεις settings οχι να αυξησεις και αλλο τα fps σου. 2 1
Aten-Ra Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Υπάρχουν games που και η 1080ti μπουκαλιαζει από 8700k σε 5120*1440 που παίζω. Αλλά δεν έχει και σημασία. Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής λοιπόν δεν θα μπουκαλιαζει ούτε την 4080ti οπότε θα τον κρατήσεις παραπάνω. Απλά μαθηματικά είναι. Αν βγάζει 30% παραπάνω fps σε 1080p τότε με την κατάλληλη κάρτα θα βγάζει και 30% παραπανω σε 4k. Οπότε αν ο Α μπορεί να σηκώσει μέχρι 3080ti σε 4k ο Β θα σηκώσει κάρτα 30% δυνατότερη της 3080ti. Γιαυτό λοιπόν, εφόσον ο Α και ο Β κοστίζουν το ίδιο θα δεις ένα non gpu bound benchmark σε χαμηλή ανάλυση και θα καταλήξεις στον Β. Αν ζεις ένα gpu bound benchmark σε 1440p η 4k τότε θα κάνεις λαλακια αγορά. Σωστά? Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Όταν βγει η 4η γενιά RYZEN που λογικά θα είναι μπροστά και στα games, εγώ θα συνεχίσω να επιμένω στο 720p benchmark. Απλά κάτι μου λέει ότι κάνα δυο από δω που διαφωνούμε τόσες σελίδες ξαφνικά, μόλις πάρει κεφάλι η AMD στο gaming, θα καταλάβουν γιστι έχει νόημα το cpu benchmark να γίνεται σε χαμηλή ανάλυση. Αν το ένα CPU βγάζει 30% παραπάνω και κοστίζει το ίδιο με τον άλλον δεν χρειάζεται να δούμε καν 1080p Low settings. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις