sotirisxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δεν έννοω κάποιον συγκεκριμένο είπα με την ίδια λογικη
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Του Μπιλ τα νούμερα είναι σωστά και πραγματικά . Τα έχουμε χιλιοτρεξει όλα αυτά τα μπεντσοπαιχνιδα και ξέρουμε που βαδίζουμε. 9900κ/2080ti strix εγώ 3900χ/2080ti strix Μπιλ. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Just now, sotirisxp said: Δεν έννοω κάποιον συγκεκριμένο είπα με την ίδια λογικη Δεν εννοώ αυτό. Απλά όλοι όσοι συμμετέχουν σε VS topics είναι λίγο ή πολύ "fanboys". Θα πω την άποψή μου για το Χ προϊόν-εταιρεία 1 2 3 φορές, θα δω ότι δεν γίνεται να "πείσω" τον άλλον, θα σταματήσω, αν συνεχίσω είμαι κι εγώ λίγο... 😛 Δεν το γράφω για να προσβάλω, απλά αυτή είναι η άποψή μου πλέον, ανεξαρτήτως πλευράς/προϊόντος/ομάδας/εταιρείας. 3
Aten-Ra Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Η 1050 είμαι κάρτα 4ετιας. Αν πριν 4 χρόνια διαλέξανε τον 6400 αντί του 6600k επειδή σε 1440p η σε 4k βγάζανε τα ίδια frames τότε και η καρτα των 200 ευρώ μπουκάλα θα τρώει. Γιαυτό δεν κοιταμαι 4k benchmarks σε cpu. Στα games που παίζει η πλειοψηφία, μια και σε αυτήν αναφέρεσαι, παίζει να είσαι cpu bound και με 1050ti... Τώρα το γιατί να πάνε αποκλειστικά σε κάρτα 200 δεν ξέρω, μάλλον για να σου βγει το επιχείρημα 😋 Για να το λήξουμε, Μια χαρά είναι να κάνεις το test στα 1080p, αλλά δεν ενδιαφέρει όσουs έχουν 1440/4Κ monitor. Και στην 3080Τι να πας του χρόνου πάλι σε 4Κ θα είσαι GPU limited στα καινούργια games. Ιδιαίτερα τώρα που θα αρχίσουν τα RT σιγά σιγά ακόμα και τα 1080p θα είναι GPU limited με κάρτες των 200-300 Ευρώ. Θέλω να δω του χρόνου που θα έχουν σχεδόν όλες οι κάρτες RT τι θα λέτε για τα CPU test στα Games, να κλείνουμε το RT η όχι ?? 1
ilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Για να το λήξουμε, Μια χαρά είναι να κάνεις το test στα 1080p, αλλά δεν ενδιαφέρει όσουs έχουν 1440/4Κ monitor. Και στην 3080Τι να πας του χρόνου πάλι σε 4Κ θα είσαι GPU limited στα καινούργια games. Ιδιαίτερα τώρα που θα αρχίσουν τα RT σιγά σιγά ακόμα και τα 1080p θα είναι GPU limited με κάρτες των 200-300 Ευρώ. Θέλω να δω του χρόνου που θα έχουν σχεδόν όλες οι κάρτες RT τι θα λέτε για τα CPU test στα Games, να κλείνουμε το RT η όχι ?? Καλά τότε θα ασχοληθούμε πιο πολύ να μοιράζουμε κηδειόχαρτα στα Turing.😁
sotirisxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Πάντως ήμουν νιος και γέρασα τα ίδια ακριβώς διάβαζα πριν κάποια χρόνια εδώ μέσα και τις ίδιες τακτικές,εποχές FX Τώρα συμφωνούν όλοι ότι ήταν για τα μπάζα Τότε ηταν best VFM και future proof😊
Aten-Ra Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Πάντως ήμουν νιος και γέρασα τα ίδια ακριβώς διάβαζα πριν κάποια χρόνια εδώ μέσα και τις ίδιες τακτικές,εποχές FX Τώρα συμφωνούν όλοι ότι ήταν για τα μπάζα Τότε ηταν best VFM και future proof😊 Όποιος αγόρασε 2C 4T Core i3 αντί για FX8350 τον έχει πιει εδώ και 2-3 χρόνια, από την άλλη με τον FX παίζεις ακόμα τα καινούργια παιχνίδια. 😉
ilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Πάντως ήμουν νιος και γέρασα τα ίδια ακριβώς διάβαζα πριν κάποια χρόνια εδώ μέσα και τις ίδιες τακτικές,εποχές FX Τώρα συμφωνούν όλοι ότι ήταν για τα μπάζα Τότε ηταν best VFM και future proof😊 Όσο future proof ήταν και το 2017 οι 7350k/7400/7500/7600k που ζήταγε η φίλτατη 200+. Το νόμισμα έχει 2 όψεις.
CometRyzen Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Για να το λήξουμε, Μια χαρά είναι να κάνεις το test στα 1080p, αλλά δεν ενδιαφέρει όσουs έχουν 1440/4Κ monitor. Και στην 3080Τι να πας του χρόνου πάλι σε 4Κ θα είσαι GPU limited στα καινούργια games. Ιδιαίτερα τώρα που θα αρχίσουν τα RT σιγά σιγά ακόμα και τα 1080p θα είναι GPU limited με κάρτες των 200-300 Ευρώ. Θέλω να δω του χρόνου που θα έχουν σχεδόν όλες οι κάρτες RT τι θα λέτε για τα CPU test στα Games, να κλείνουμε το RT η όχι ?? Αν το RT επιβαρύνει και τη cpu τότε όχι. Το σωστό cpu test γίνεται σε ultra settings τέρμα low ανάλυση. Ξαναλέω, μιλάμε για cpu test. Τι νόημα έχει το 4k και το 1440p όταν θες να τεσταρις cpu στα games? Τεστάρω cpu σημαίνει υποχρεωτικά πως ο περιοριστικά παράγοντας στο test πρέπει να είναι το cpu. Πραγματικά για αυτονόητα πράματα διαφωνούμε. Είναι απλό το να αποδειχθεί ότι η λογική σας είναι λάθος. Έστω ότι παίζω σε 4k και θέλω cpu μόνο για games. Εστω λοιπον 2 cpu ίδιας τιμής, και οι 2 βγάζουν 60 fps στα 4k αλλά ο Α βγάζει 200 σε 1080p ενώ ο Β 100. Ποιον να διαλέξω άραγε....
sotirisxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Όποιος αγόρασε 2C 4T Core i3 αντί για FX8350 τον έχει πιει εδώ και 2-3 χρόνια, από την άλλη με τον FX παίζεις ακόμα τα καινούργια παιχνίδια. 😉 Το vs ήταν 8350 vs 2600k vs 2500k Να μην πούμε και για το αθανατο 6300 vs 2500k Και τότε δεν υπήρχε διαφορά στα games άσε που ήταν και future proof Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από sotirisxp
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Αν το RT επιβαρύνει και τη cpu τότε όχι. Το σωστό cpu test γίνεται σε ultra settings τέρμα low ανάλυση. Ξαναλέω, μιλάμε για cpu test. Τι νόημα έχει το 4k και το 1440p όταν θες να τεσταρις cpu στα games? Τεστάρω cpu σημαίνει υποχρεωτικά πως ο περιοριστικά παράγοντας στο test πρέπει να είναι το cpu. Πραγματικά για αυτονόητα πράματα διαφωνούμε. Είναι απλό το να αποδειχθεί ότι η λογική σας είναι λάθος. Έστω ότι παίζω σε 4k και θέλω cpu μόνο για games. Εστω λοιπον 2 cpu ίδιας τιμής, και οι 2 βγάζουν 60 fps στα 4k αλλά ο Α βγάζει 200 σε 1080p ενώ ο Β 100. Ποιον να διαλέξω άραγε.... τον πιο φθηνο 😛 3
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υπαρχει εδω και χρονια μια λαθος αντιληψη ως προς το ''απολυτο''οσον αφορα το gaming που οπως φαινεται ενδιαφερει τους περισσοτερους στην Ελλαδα σε τετοια μηχανηματα. Εαν σε ενδιαφερει λοιπον το απολυτο,τα χρηματα τα σκας κυριως για αγορα καρτας γραφικων. Αυτη ειναι ολο το ζουμι και οχι ο επεξεργαστης. Μετα εαν μιλαμε για single player παιχνιδια οπως το Tomb raider που συχνα αναφερεται,εαν παλι σε ενδιαφερει το απολυτο θα κοιταξεις σε 4κ που ειναι η καλυτερη δυνατη εμπειρια. Τελος επειδη βλεπω και τα περι 240hz,ουτε αυτο ισχυει στην πραξη. Και αυτο γιατι στα περισσοτερα απο τα competitive παιχνιδια ειδικα καινουργια,παλι θα πρεπει να ριξεις ρυθμισεις και με intel και με Amd για να τα πιασεις. Και επειδη μιλαμε για online παιχνιδια,δεν σε πειραζει να ριξεις ρυθμισεις προφανως. Με λιγα λογια το μονο απολυτο που προσφερουν οι intel στα παιχνιδια,ειναι απλα στα διαφορα benchmarks να σου δινουν μεγαλυτερα fps καθαρα για εντυπωσιασμο. Σαν τα benchmarks του Firestrike που αυτους που παιζουν παιχνιδια τους ειναι τερμα αδιαφορα και απλα κοιτας ενα ξερο νουμερο,και τιποτα παραπανω. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι πρεπει ολοι να πανε να αγορασουν Amd(ή Intel). Ας παρει ο καθενας οτι θελει,οπως κανει και σε τηλεορασεις/monitor και μνημες ram. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Fulgore 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τον πιο φθηνο 😛 fanboy 🤣
FireKiller Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Του Μπιλ τα νούμερα είναι σωστά και πραγματικά . Τα έχουμε χιλιοτρεξει όλα αυτά τα μπεντσοπαιχνιδα και ξέρουμε που βαδίζουμε. 9900κ/2080ti strix εγώ 3900χ/2080ti strix Μπιλ. ίσως έχω 2080 ti hof. Τι να τρέξω να δούμε διαφορές?
Aten-Ra Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Αν το RT επιβαρύνει και τη cpu τότε όχι. Το σωστό cpu test γίνεται σε ultra settings τέρμα low ανάλυση. Ξαναλέω, μιλάμε για cpu test. Τι νόημα έχει το 4k και το 1440p όταν θες να τεσταρις cpu στα games? Τεστάρω cpu σημαίνει υποχρεωτικά πως ο περιοριστικά παράγοντας στο test πρέπει να είναι το cpu. Πραγματικά για αυτονόητα πράματα διαφωνούμε. Είναι απλό το να αποδειχθεί ότι η λογική σας είναι λάθος. Έστω ότι παίζω σε 4k και θέλω cpu μόνο για games. Εστω λοιπον 2 cpu ίδιας τιμής, και οι 2 βγάζουν 60 fps στα 4k αλλά ο Α βγάζει 200 σε 1080p ενώ ο Β 100. Ποιον να διαλέξω άραγε.... Άντε πάλι, αν έχει 1440/4K monitor τι να το κάνεις να δεις τα 1080p low settings ?? Μπορεί τεχνικά να είναι σωστό αυτό που λες αλλά δεν μας νοιάζει στο Gaming να δούμε πως πάει το CPU στα 1080p LOW settings όταν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε 1440p 144Hz h 4K Monitor και άλλα τόσα και παραπάνω για GPU. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις