noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Εγώ με το 2Κ 144hz monitor 2080S τι να πάρω,? Συγγνωμη δεν μπορω να παρω στα σοβαρα καναλι που βγαζει τον 3700x να εχει 133 fps average στα highest στο shadow of the tomb raider οταν πριν λιγο ανεβασε ο billeiros screenshot να βγαζει 164fps average στα ιδια settings και με την ιδια καρτα Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, johnmt2 είπε εδω ειναι ενα παλιο run δεν θυμαμαι μνημες. λογικα στοκ στα 3200mhz Δε μετράει. Είναι η έκδοση 237 που έβγαζε ψηλότερα νούμερα σε CPU Game/CP Render. Πρέπει να τρέξετε και οι δύο την έκδοση 292 ή 296 του SOTTR. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, ShooterX είπε On topic κυριοι.. Δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να πει το ss.. Σίγουρα είναι fake...Εδώ ο i7-8700 βγάζει σκόρ Μ.Ο 3390 CB στο multi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Συγγνωμη δεν μπορω να παρω στα σοβαρα καναλι που βγαζει τον 3700x να εχει 133 fps average στα highest στο shadow of the tomb raider οταν πριν λιγο ανεβασε ο billeiros screenshot να βγαζει 164fps average στα ιδια settings και με την ιδια καρτα Μην πιστεύετε το κάθε κανάλι Απέχουν πολύ τα νούμερα από αυτά που βγάζουμε εδώ. Ειδικά εγώ και ο Μπιλ έχουμε κάνει πολλά τεστ και είναι η μέρα με την νύχτα με αυτά που βγάζουμε εμείς. Εννοείται πολύ καλύτερα είμαστε εμείς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Σίγουρα είναι fake...Εδώ ο i7-8700 βγάζει σκόρ Μ.Ο 3390 CB στο multi... Ειναι τα κολπα της Intel με το fake tdp ,με power limit off βγαζει οσο λες εσυ power limit off power limit on Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Γιατί από την 1050Τι περιμένεις να πάνε σε RTX2080Ti ??? 🙄 Σε ότι GPU και να πάνε μέχρι τα 200 Ευρώ πάλι GPU limited θα είναι ακόμα και με 4C 4T CPU τριετίας. Η 1050 είμαι κάρτα 4ετιας. Αν πριν 4 χρόνια διαλέξανε τον 6400 αντί του 6600k επειδή σε 1440p η σε 4k βγάζανε τα ίδια frames τότε και η καρτα των 200 ευρώ μπουκάλα θα τρώει. Γιαυτό δεν κοιταμαι 4k benchmarks σε cpu. Στα games που παίζει η πλειοψηφία, μια και σε αυτήν αναφέρεσαι, παίζει να είσαι cpu bound και με 1050ti... Τώρα το γιατί να πάνε αποκλειστικά σε κάρτα 200 δεν ξέρω, μάλλον για να σου βγει το επιχείρημα 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ειναι τα κολπα την Intel με το fake tpd με Power limit on τοσο βγαζει ,με power limit off βγαζει οσο λες εσυ Ε τα βγάζουμε αυτά Χρήστο μου στο bios😂full powaaaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Ε τα βγάζουμε αυτά Χρήστο μου στο bios😂full powaaaa καλα αυτο εννοειται ,τι μεθανιωτες ημεθα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε καλα αυτο εννοειται ,τι μεθανιωτες ημεθα 🤣 Αυτοί οι κόμπρες οι Αθηναίοι φταίνε για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παιδες να σας πω κατι. Δεν εχετε βαρεθει λιγο ολο αυτο το vs για το gaming? Αφηστε και την Intel να ειναι καπου μπροστα ποια 😛 Σοβαρα τωρα η Intel ειναι μπροστα και πιστευω θα ειναι και μετα τους 4xxx αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του ,ο καθενας προσαρμοζεται στο τι σηκωνει η τσεπη του στο τι τον ενδιαφερει ακομα και στο ποια εταιρια προτιμαει γτ ετσι του την βαρεσε βρε αδερφε. Καλά το θέμα δεν είναι το gaming και ποιος είναι μπροστά. Έτσι και αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχει και σημασία, ο 3600 είναι λίγο πολύ μονόδρομος. Το θέμα είναι ότι τα βασικά μερικοί δεν γνωρίζουν η κάνουν ότι δεν γνωρίζουν και testatoun cpu σε furmark και σε 1440p. Δηλαδή αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το cinebench τεστάρει cpu και το 4k gpu δεν υπάρχει ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Παίδες για να λήξει το vs Ναι οι ιντελ στα 1080π είναι μπροστά,σε κάποια παιχνιδια αρκετά, σε 1440π και 4κ πολύ λιγότερο της τάξης 2-3 fps. Μιλάμε για μηχανήματα με τσίτα μνήμες και oc ,με ίδιες κάρτες γραφικών. Τώρα πέρα από το gaming οι ιντελ δυστυχώς η ευτυχώς τον πίνουν από τους 3χχχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Συγγνωμη δεν μπορω να παρω στα σοβαρα καναλι που βγαζει τον 3700x να εχει 133 fps average στα highest στο shadow of the tomb raider οταν πριν λιγο ανεβασε ο billeiros screenshot να βγαζει 164fps average στα ιδια settings και με την ιδια καρτα Με την ίδια λογική και εγώ δεν μπορώ να πάρω σοβαρά το κάθε fanboy που ανεβάζει νούμερα χωρίς να είμαι δίπλα του να τσεκαρω τι κάνει και πως το κάνει σε σχέση με το κάθε review.Τουλαχιστον ο τύπος τα έβαλε δίπλα την δεδομένη στιγμή με τις ίδιες συνθήκες drivers/update. Κλπ.κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Με την ίδια λογική και εγώ δεν μπορώ να πάρω σοβαρά το κάθε fanboy που ανεβάζει νούμερα χωρίς να είμαι δίπλα του να τσεκαρω τι κάνει και πως το κάνει σε σχέση με το κάθε review.Τουλαχιστον ο τύπος τα έβαλε δίπλα την δεδομένη στιγμή με τις ίδιες συνθήκες drivers/update. Κλπ.κλπ Tα δεδομενα του billeiros ειναι μπροστα μας και μπορουμε να τα δουμε ( εκτος αν θεωρεις οτι εκανε photoshop στο ss) Στο video που εβαλες το μονο που φαινονται ειναι ''τυχαια'' νουμερα στο excel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 minutes ago, sotirisxp said: Με την ίδια λογική και εγώ δεν μπορώ να πάρω σοβαρά το κάθε fanboy που ανεβάζει νούμερα.... Να γίνω λίγο party pooper? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε Να γίνω λίγο party pooper? 😛 Και party animal μην σου πω😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις