Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Άκυρο είναι αυτό που απαντάς για ίδιες τιμές CPU, εγώ σε ρώτησα για το όταν θα είσαι πάντα GPU limited αν θα συνεχίσεις να σε ενδιαφέρει το CPU αν είναι 10-15% ποιο γρήγορο με κάρτες των 1000+ ευρώ.

Αν υπάρχει συμπαντικός κανόνας που λέει ότι θα είμαι πάντα GPU limited τότε όντως, δεν θα με ενδιαφέρει το CPU.  Βεβαία αφενός δεν υπάρχει τέτοιος συμπαντικός κανόνας, και αφετέρου, δεν θα είμαι πάντα GPU limited. Μπορείς να αλλάξεις κάρτα, ρίξεις settings ή να παίζεις games που δεν είναι GPU bound. Για παράδειγμα στο PUBG ο 1600 μου έριχνε μπουκάλα σε 1060 3gb (και μάλιστα σε UW 1080p ανάλυση). 1060 3αρα. Γιατί? Ε γιατί δεν έπαιζα ultra settings, γιατί δεν πήρα 144hz monitor να παίζω σε ultra settings 60 fps. Δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα του 1000αρικου για να βαράς CPU μπουκάλα. Εδώ στα μισά games τα shadows να ρίξεις 2 κλικ και όλα τα άλλα ultra παίρνεις 50 fps ξερώ γώ. 

YΓ1. Κάπου στα 120-130 κλειδώνε η 1060 στο εν λόγω game, o 1600 έπεφτε και στα 50. Προφανώς σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές, γενικά έπιανε πάνω από 100, αλλά υπάρχουν αρκετές περιοχές στο παιχνίδι που χτυπάει κόφτες στα ~80

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Like 3
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Kαλα ιδια minimun , 95% εχουμε , οι ιντελ ειναι καλοι στο να κοιτανε ουρανο και να ανεβαινουν τα max , το ξερουμε αυτο :P 

Ναι τώρα το είδα, ισχύει. Σαν copy paste είναι 😛 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CometRyzen είπε

Αν υπάρχει συμπαντικός κανόνας που λέει ότι θα είμαι πάντα GPU limited τότε όντως, δεν θα με ενδιαφέρει το CPU.  Βεβαία αφενός δεν υπάρχει τέτοιος συμπαντικός κανόνας, και αφετέρου, δεν θα είμαι πάντα GPU limited. Μπορείς να αλλάξεις κάρτα, ρίξεις settings ή να παίζεις games που δεν είναι GPU bound. Για παράδειγμα στο PUBG ο 1600 μου έριχνε μπουκάλα σε 1060 3gb (και μάλιστα σε UW 1080p ανάλυση). 1060 3αρα. Γιατί? Ε γιατί δεν έπαιζα ultra settings, γιατί δεν πήρα 144hz monitor να παίζω σε ultra settings 60 fps. Δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα του 1000αρικου για να βαράς CPU μπουκάλα. Εδώ στα μισά games τα shadows να ρίξεις 2 κλικ και όλα τα άλλα ultra παίρνεις 50 fps ξερώ γώ. 

Το 40-50% έχουν GPUs από 1050Τι και κάτω, όλοι αυτοί είναι GPU limited σε ότι ΑΑΑ game έχει βγει τα τελευταία 3-4 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Το 40-50% έχουν GPUs από 1050Τι και κάτω, όλοι αυτοί είναι GPU limited σε ότι ΑΑΑ game έχει βγει τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Ναι αλλά όλοι αυτοι αν διάλεξαν cpu στην τύχη γιατι με gpu μπουκάλα όλα το ίδιο αποδίδουν όταν αλλάξουν κάρτα θα φάνε ένα μπουκάλι από δω μέχρι απέναντι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CometRyzen είπε

Ναι αλλά όλοι αυτοι αν διάλεξαν cpu στην τύχη γιατι με gpu μπουκάλα όλα το ίδιο αποδίδουν όταν αλλάξουν κάρτα θα φάνε ένα μπουκάλι από δω μέχρι απέναντι. 

Γιατί από την 1050Τι περιμένεις να πάνε σε RTX2080Ti ??? 🙄

Σε ότι GPU και να πάνε μέχρι τα 200 Ευρώ πάλι GPU limited θα είναι ακόμα και με 4C 4T CPU τριετίας.

Δημοσ.

Κακως υπαρχει τοση αναλωση στο gaming. 

Οπως ολα δειχνουν ακομα και ενα cpu των 100$ βγαζει πανω απο 100fps ( με τα αναλογα σωστα low ) απο σημερα. (aka 3100,3300x) Σχεδον για ολους τους gamers αυτο φτανει και περισσεύει.

Τωρα οποιος σκοπευει να αγορασει 240hz monitor ας το ψαξει και ας πραξει αναλογα. 

Σε productivity ειναι σχεδον μονοδοδρομος οι επιλογες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Tι λαθος settings ? 5700xt εχω οχι 2080. (αν και βγαζει πολυ μικρα νουμερα με την 2080 εχουμε ιδια average στα highest)

Απο high σε highest δεν αλλαζει κατι στον cpu. Προφανως δεν μιλαω για την gpu αλλα για τα νουμερα του cpu. 

Αν ένας έχει AMD κάρτα και ο άλλος Nvidia ΔΕΝ γίνεται να συγκρίνεται αποτελέσματα.

Οι AMD κάρτες ζητούν περισσότερα από το CPU .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Αν ένας έχει AMD κάρτα και ο άλλος Nvidia ΔΕΝ γίνεται να συγκρίνεται αποτελέσματα.

Οι AMD κάρτες ζητούν περισσότερα από το CPU .

Διαβασε τις επομενες σελιδες 😛 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Κακως υπαρχει τοση αναλωση στο gaming. 

Οπως ολα δειχνουν ακομα και ενα cpu των 100$ βγαζει πανω απο 100fps ( με τα αναλογα σωστα low ) απο σημερα. (aka 3100,3300x) Σχεδον για ολους τους gamers αυτο φτανει και περισσεύει.

Τωρα οποιος σκοπευει να αγορασει 240hz monitor ας το ψαξει και ας πραξει αναλογα. 

Σε productivity ειναι σχεδον μονοδοδρομος οι επιλογες 

Άλλος ένας από αυτούς που δεν παίζουν dem games !!!

vgad_memecover.jpg.jpe?cb=64c3ca535d9f20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες να σας πω κατι. Δεν εχετε βαρεθει λιγο ολο αυτο το vs για το gaming? Αφηστε και την Intel να ειναι καπου μπροστα πια 😛 Σοβαρα τωρα η Intel ειναι μπροστα και πιστευω θα ειναι και μετα τους 4xxx αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του ,ο καθενας προσαρμοζεται στο τι σηκωνει η τσεπη του στο τι τον ενδιαφερει ακομα και στο ποια εταιρια προτιμαει γτ ετσι του την βαρεσε βρε αδερφε.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...