Προς το περιεχόμενο

Intel Comet Lake-S [2020]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Kανα αλλο Game εκτος απο το ac εχεις να ποσταρεις ? Καταλαβαινεις οτι 1  game δεν ειναι ο κανονας ,στο sottr στο εχεω ξαναπει για παραδειγμα οτι με τον 2700x ειχα καλυτερα νουμερα σε συγκεκριμενα σημεια που εσενα επεφτε πολυ με την 2080 ενω ημουν με v64

Βλέπεις ότι και εσύ ένα game αναφέρεις ενώ τα περίεργα Ubisoft games είναι ήδη τρία(έρχεται και το Legion) διάρκειας άνω των 600 ωρών συνολικά. Όχι παζλ games σαν το SOTTR.

To SOTTR τεστάρει ξεχωριστά dx12 draw calls και ο 8700K μένει πίσω. Όμως αν βάλεις όλα τα στοιχεία του game να τρέξουν περνάει και πάλι μπροστά. Προφανώς γιατί κάποια στοιχεία του game(π.χ. game logic) είναι μονονηματικά και δημιουργούν μπουκάλα. 

Ο 6700K το σηκώνει άνετα και γι αυτό δεν σε πολυνοιάζει τι κάνει απέναντι σε έναν 2700X που αγοραζόταν στα >300€ δύο χρόνια μετά. Δεν είναι AC να παλεύεις για το 60ρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσα ίσα .το sotr είναι παιχνίδι που υπάρχει η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ιντελ και amd

Ένας με 6700k και 2080ti ρε παιδιά??χαχα.αποχωρω.γελασα πολύ.φτανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δηλαδή αν είσαι συνέχεια GPU limited θα σε νοιάζει το CPU εσένα ?? 

Aν αυτό κατάλαβες δεν έχει νόημα καν να σου απάντησω. Και εσύ με furmark το testaris το CPU? 

Mάρεσει ο billeiros. Με 6700k που ξέρει ότι ο 3900x είναι μπροστά τεσταρι σε 1080p. Με τον 9900k που ξέρει ότι είναι πίσω testari σε 1440p γιατί το 1080p είναι ξεπερασμένο :P 

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Like 1

H πλάκα είναι μαλώνετε για κάτι που και οι 2 έχετε δίκιο. Σωστό είναι να ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο επεξεργαστής, όπως και σωστό είναι ότι το 1080 με τη δυνατότερη κάρτα της εκάστοτε εποχής αποτελεί εργοστασιακό σενάριο..... 

Και εξηγώ:

Το πορτοφόλι που αντέχει την τοπ κάρτα της εκάστοτε εποχής,
προφανώς και δεν τον απασχολούν τα Mid range cpu, τα σκάει και παίρνει το καλύτερο, όπως και φυσικά η1080 ανάλυση αποτελεί παρελθόν για των συγκεκριμένο.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι στη μάζα των καταναλωτών, που με σκοπό το gaming, πάμε και επενδύουμε παραπάνω σε cpu εις βάρος της gpu. Δυστυχώς είτε γιατί δεν έχουμε κρίση, είτε γιατί έτσι μας έχουνε μάθει τόσα χρόνια (γιατί έτσι βολεύει το σύστημα). 
Μια βόλτα να κάνεις ακόμα και εδώ στο Insomnia και καταλαβαίνεις γιατί ο bileiros τραβάει τα μαλλιά του και βγάζει καντήλες.....

Ps1: Ωραίο να βλέπεις τις δυνατότητες του cpu, αλλά ακόμα ποιο χρήσιμο είναι να βλέπεις και να σου εξηγούν τι συμβαίνει σε πραγματικά καθημερινά σενάρια.
Ps2: Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα με midrange gaming σύστημα να έχει διαθέσει ή να έχει τη δυνατότητα να πάρει κάρτα παραπάνω απο όσο κοστίζει όλο το σύστημα του. 

• Like 2

6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Βλέπεις ότι και εσύ ένα game αναφέρεις ενώ τα περίεργα Ubisoft games είναι ήδη τρία(έρχεται και το Legion) διάρκειας άνω των 600 ωρών συνολικά. Όχι παζλ games σαν το SOTTR.

To SOTTR τεστάρει ξεχωριστά dx12 draw calls και ο 8700K μένει πίσω. Όμως αν βάλεις όλα τα στοιχεία του game να τρέξουν περνάει και πάλι μπροστά. Προφανώς γιατί κάποια στοιχεία του game(π.χ. game logic) είναι μονονηματικά και δημιουργούν μπουκάλα. 

Ο 6700K το σηκώνει άνετα και γι αυτό δεν σε πολυνοιάζει τι κάνει απέναντι σε έναν 2700X που αγοραζόταν στα >300€ δύο χρόνια μετά. Δεν είναι AC να παλεύεις για το 60ρι.

Οπως μονο σου λες τα ubisoft  ειναι παιχνιδια που σερνονται απο μονα τους.

• Like 1

12 λεπτά πριν, ilos είπε

Εδώ ο 7400 και ο 7500 κάναν σκόνη το σαπάκι τον 1600, στον 8700k θα κολλήσουμε που είναι μια χαρά cpu ναούμε. Είπαμε πάνω και από ryzen 4xxx, θα είναι.😁

Btw how does it feel που ο 6700k τρώει τη σκόνη από το σαπάκι των 100 ευρώ 3300x?

Ειλικρινά δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Cinebench να υποθέσω;

υ.γ.: Αυτό ήταν ένα σκορ που ανέβασα παλιότερα με τον 6700K στο SOTTR που τρέχει παντού καλά και είναι περισσότερο θεωρητικού ενδιαφέροντος. Στο cpu game, που τα τρέχει όλα, είμαι 15% πίσω από τον 3900X(12/24 στα 430€ το 2020). Και 16% πίσω στα 5% lows(λειτουργεί και σαν προσεγγιστικό average των όλων fps drops). Επιβεβαιώνεται ότι ακόμα και το SOOTR ως πλήρες παιχνίδι ζητάει STP περισσότερο.

Spoiler

SOTTR.png

Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Εκτός αν ο 6700k σου είναι καλύτερος από τον 7700k. Οπότε πάω πάσο.😁

2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

υ.γ.: Αυτό ήταν ένα σκορ που ανέβασα παλιότερα με τον 6700K στο SOTTR που τρέχει παντού καλά και είναι περισσότερο θεωρητικού ενδιαφέροντος. Στο cpu game, που τα τρέχει όλα, είμαι 15% πίσω από τον 3900X(12/24 στα 430€ το 2020). Και 16% πίσω στα 5% lows(λειτουργεί και σαν προσεγγιστικό average των όλων fps drops). Επιβεβαιώνεται ότι ακόμα και το SOOTR ως πλήρες παιχνίδι ζητάει STP περισσότερο.

Απόκρυψη περιεχομένων

SOTTR.png

Δεν έχεις τρέξει με ίδια settings.highest taa ειμαι

• Thanks 1

Απόκρυψη περιεχομένων

SOTTR.png

Mε τον 8700k είμαι κάπου 30% πάνω από σένα στο CPU gamer. Και πάνω από τον 3900x προφανώς. 

Δεν έχω άλλο. βλέπω ότι διαφέρουν και οι εκδόσεις.

Αν έχεις την demo είναι συγκρίσιμες οι εκδόσεις νομίζω. Το ΤΑΑ δεν παίζει ρόλο προφανώς.

• Like 2

4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

SOTTR.png

tomb-raider-t.jpg

Eδω που εισαι πισω απο ενα cpu των 170 ευρω ; 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...