Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Θα σου στείλω inbox να με διαφωτίσεις εσύ .το 1080p έχει πεθάνει για ακριβά συστήματα κ gpus.παιρνω μια εικόνα αλλά θα κοιτάξω αυτό που με ενδιαφέρει.σε μερικά χρονια δε θα βλέπεις να τεσταρεται εκεί τιποτα όπως δε βλέπεις να τεσταρεται και στο 720p .ξέρεις γιατί? επειδή δεν έχει καμία πρακτική σημασια.καινενα δεκάχρονο υθα το καταλάβαινε αυτό που γραφω.15 χρόνια χτίζω συστήματα.δεν περίμενα εσένα με τα intel glasses σου να μου δείξεις την Αμερικη

Σε μερικά χρόνια δεν θα τεστάρετε το 1080p γιατί δεν θα υπάρχει κάρτα να ρίχνει μπουκάλι σε 1080p, δηλαδή ακριβώς για τους λόγους που ΕΓΩ  υποστηρίζω. Στο 720p μια χαρά testaroun όλα τα μεγάλα sites (guru 3d / techpower) και ακόμα και το gnexus που ρίχνει settings σε medium. Πάντως ένα είναι το σίγουρο. ΠΟΤΕ δεν θα τρέοχυν CPU bench με GPU μπουκάλα όπως προτείνεις εσυ. ΠΟΤΕ. Ούτε σε μερικά χρόνια, ούτε σε 2 αιώνες. 

Αν χτίζεις 15 χρόνια σύστημα κοιτώντας GPU bound benchmark τότε ΟΛΑ τα συστήματα που έχεις χτίσει είναι λάθος. Εξορισμού. Δεν γίνεται να είναι σωστά, γιατί απλά παίρνεις αποφάσεις έχοντας λάθος νούμερα. 

Αλλά όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, Intel glasses. 2 ban έχω φάει επειδή έκραζα Inteloπληκτους αλλά ντάξει, καλή καρδιά. Και όλα αυτά για ένα θέμα που είναι ΑΣΧΕΤΟ με την Intel και την AMD. Και οι επιστημόνες που στην επιστημονική μέθοδο τρέχουν πειράματα απομονώντας το αντικείμενο που εξετάζουν έχουν Intel glasses. Εσύ είσαι ο σωστός, με τα 1440p CPU benchmarks. 

Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Αν είναι αυτός που νομίζω (strawman, ryzenlake κλπ) μόνο Intelάκιας δεν είναι, πληροφοριακά...

Όχι ρε, βαμμένος Intelakias, τι λές τώρα. Επειδή αυτός δεν ξέρει να τρέχει test σαν άνθρωπος είμαστε όλοι intelakides. Μόλις αγόρασε και τον 3900x έτρεξε Furmark να τον testari. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Σε μερικά χρόνια δεν θα τεστάρετε το 1080p γιατί δεν θα υπάρχει κάρτα να ρίχνει μπουκάλι σε 1080p, δηλαδή ακριβώς για τους λόγους που ΕΓΩ  υποστηρίζω. Στο 720p μια χαρά testaroun όλα τα μεγάλα sites (guru 3d / techpower) και ακόμα και το gnexus που ρίχνει settings σε medium. Πάντως ένα είναι το σίγουρο. ΠΟΤΕ δεν θα τρέοχυν CPU bench με GPU μπουκάλα όπως προτείνεις εσυ. ΠΟΤΕ. Ούτε σε μερικά χρόνια, ούτε σε 2 αιώνες. 

Αν χτίζεις 15 χρόνια σύστημα κοιτώντας GPU bound benchmark τότε ΟΛΑ τα συστήματα που έχεις χτίσει είναι λάθος. Εξορισμού. Δεν γίνεται να είναι σωστά, γιατί απλά παίρνεις αποφάσεις έχοντας λάθος νούμερα. 

Αλλά όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, Intel glasses. 2 ban έχω φάει επειδή έκραζα Inteloπληκτους αλλά ντάξει, καλή καρδιά. Και όλα αυτά για ένα θέμα που είναι ΑΣΧΕΤΟ με την Intel και την AMD. Και οι επιστημόνες που στην επιστημονική μέθοδο τρέχουν πειράματα απομονώντας το αντικείμενο που εξετάζουν έχουν Intel glasses. Εσύ είσαι ο σωστός, με τα 1440p CPU benchmarks. 

Όχι ρε, βαμμένος Intelakias, τι λές τώρα. Επειδή αυτός δεν ξέρει να τρέχει test σαν άνθρωπος είμαστε όλοι intelakides. Μόλις αγόρασε και τον 3900x έτρεξε Furmark να τον testari. 

Για ποιο ακριβώς λόγο λες να έχω συνδυάσει στο δεύτερο build 240hz 1080p οθόνη με 9700κ στα 5.1? Επειδή δε γνωρίζω?? Παίρνω το καλύτερο από το κάθε κομμάτι που αγοράζω με βάση του τι προσφέρει/χρειάζομαι/χρήματα σε κάθε περίπτωση.δεν καταλαβαίνεις πια??

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε μάγκες. Έγινε αυτό που γούσταρα εγώ αλλά και εσείς. Intel και AMD σφάζονται μεταξύ τους. Έχουν πέσει οι τιμές και πλέον υπάρχουν επεξεργαστές για όλα τα τα γούστα. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...

Αυτό θέλουμε, να φουντώσει ο πόλεμος μεταξύ τους να παίρνουμε καλούς CPU όπως ο R5 3600 και i5-10400 με <200 €. Άντε και με το καλό 8C/16T με 200-250 στο μέλλον...😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Για ποιο ακριβώς λόγο λες να έχω συνδυάσει στο δεύτερο build 240hz 1080p οθόνη με 9700κ στα 5.1? Επειδή δε γνωρίζω?? Παίρνω το καλύτερο από το κάθε κομμάτι που αγοράζω με βάση του τι προσφέρει/χρειάζομαι/χρήματα σε κάθε περίπτωση.δεν καταλαβαίνεις πια??

Δεν έχω ιδέα να σου πώ την αλήθεια. Εντύπωση μου κάνει. Γιατί αλήθεια? Αφού σε 4k benchmarks ο 9700k αποδίδει τα ίδια με CPU των 100€. 

Τα χρήματα είναι άσχετα, δεν παίζουν ρόλο. Δεν κοιτάς CPU benchmark με μπουκάλα από την GPU όσα χρήματα και να έχεις να διαθέσεις. Είτε 50€ έχεις για CPU είτε 5000, όταν αγοράζεις gaming CPU κοιτάς χωρίς μπουκάλα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δεν έχω ιδέα να σου πώ την αλήθεια. Εντύπωση μου κάνει. Γιατί αλήθεια? Αφού σε 4k benchmarks ο 9700k αποδίδει τα ίδια με CPU των 100€. 

Τα χρήματα είναι άσχετα, δεν παίζουν ρόλο. Δεν κοιτάς CPU benchmark με μπουκάλα από την GPU όσα χρήματα και να έχεις να διαθέσεις. Είτε 50€ έχεις για CPU είτε 5000, όταν αγοράζεις gaming CPU κοιτάς χωρίς μπουκάλα. 

Εσύ το βιολί σου.συνεχισε έτσι.μπορεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δηλαδή αν είσαι συνέχεια GPU limited θα σε νοιάζει το CPU εσένα ?? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να τελειώνουμε.στο κύριο συστημα μου όπως έχω συντονίσει το σύστημα με την ti έχω περίπου 5fpς διαφορα στην 1440p.οταν είχα την ti με τον 9700 έχω κάνει αναρίθμητα bemchmarks σε όλες τις αναλύσεις.στο div 2 βγάζω 171 fps 1080p τώρα.πριν με τον 9700 έβγαζα 5-6 παραπάνω.και αλλά πολλά μπορώ να αναφερω.ηθελα 12πυρηνο γιατί κάνω και άλλα πράγματα στον υπολογιστη μου και για δικούς μου λογους.πουλαει κάποιον 12πυρηνο η ιντελ στα 500 κάτι? Προτιμάω λοιπόν τους έξτρα πυρήνες κ τη δυνατότητα να βάλω έναν 4900x σε μερικούς μήνες καθως η διαφορά αναμεταξυ τους είναι αστεία στα games ενώ η επεξεργαστική διαφορά τους είναι της τάξεως του 40% σε όλα τα υπόλοιπα.επισης βάλε στο παιχνίδι και το pci 4.0 καθώς και την μειωμένη κατανάλωση του και θερμική συμπεριφορα

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, billeiros είπε

Προτιμάω λοιπόν τους έξτρα πυρήνες κ τη δυνατότητα να βάλω έναν 4900x σε μερικούς μήνες καθως η διαφορά ανεμεταξυ τους είναι αστεία στα games ενώ η επεξεργαστική διαφορά τους είναι της τάξεως του 40%

Oπου αυτό προκύπτει από?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kkatzos είπε

Πάλι τα ίδια λες; 🤩

Ποιο είναι το παιχνίδι που δε σηκώνει ο 3600Χ;

Με αποδείξεις και με βίντεο.

Το AC Odyssey;  Εδώ με 2080Ti και έχουν 1-2% διαφορά με τον 8700Κ. Με 2080 Τι.

Μόνο στο Far Cry υπάρχει διαφορά αλλά ... γελάνε και οι πέτρες με το CPU optimization των συγκεκριμένων τίτλων.

Τρέξε ένα bench στο παρακάτω σημείο και θα δεις. Μετά ψάξε δες τι βγάζει ένας 8700K στο ίδιο. Άσε το built-in που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Spoiler

Αν εσύ και ο billeiros τα λέτε αυτά σε άσχετους που ρωτάνε στο insomnia για να χτίσουν pc τότε ντάξει. Αλλά το να τα λέτε εδώ μέσα που ξέρετε τον συνομιλητή σας ισοδυναμεί με απόπειρα να εξαπατήσετε τον εαυτό σας.

Πολύ σωστά δε του απάντησε ο ShooterX ότι η 2080Ti του σήμερα θα είναι σε λίγους μήνες μια κατηγορία πιο κάτω. Όμως ο 8700K με καλή αξιοποίηση έχει θάψει μέχρι στιγμής ryzen 3 γενιών. Και σας φαίνεται κακιά η Intel που με κάποιο premium δίνει cpu 3-4 χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό στο gaming. Λες και έχουμε όρεξη οι περισσότεροι να ταϊζουμε τις εταιρείες κάθε χρόνο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Τρέξε ένα bench στο παρακάτω σημείο και θα δεις. Μετά ψάξε δες τι βγάζει ένας 8700K στο ίδιο. Άσε το built-in που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν εσύ και ο billeiros τα λέτε αυτά σε άσχετους που ρωτάνε στο insomnia για να χτίσουν pc τότε ντάξει. Αλλά το να τα λέτε εδώ μέσα που ξέρετε τον συνομιλητή σας ισοδυναμεί με απόπειρα να εξαπατήσετε τον εαυτό σας.

Πολύ σωστά δε του απάντησε ο ShooterX ότι η 2080Ti του σήμερα θα είναι σε λίγους μήνες μια κατηγορία πιο κάτω. Όμως ο 8700K με καλή αξιοποίηση έχει θάψει μέχρι στιγμής ryzen 3 γενιών. Και σας φαίνεται κακιά η Intel που με κάποιο premium δίνει cpu 3-4 χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό στο gaming. Λες και έχουμε όρεξη οι περισσότεροι να ταϊζουμε τις εταιρείες κάθε χρόνο.

Φέρε μου όποιον cpu της ιντελ θες 4ετιας και σε πάω κόντρα σε όποιο παιχνίδι θες σε 1080p.εγω με το.σαπακι τον 3900x .παμε στο άλλο νήμα με τα benchmark να ποσταρουμε.μην εξαφανιστεις.σε πςριμενω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Φέρε μου όποιον cpu της ιντελ θες 4ετιας και σε πάω κόντρα σε όποιο παιχνίδι θες σε 1080p.εγω με το.σαπακι τον 3900x .παμε στο άλλο νήμα με τα benchmark να ποσταρουμε.μην εξαφανιστεις.σε πςριμενω 

Έχω ήδη ανεβάσει αυτό που είδες με intel 5 ετίας. Πάω στοίχημα ότι σε αυτό που ανέβασα και μετράει για έναν gamer(όχι τα θεωρητικού ενδιαφέροντος που τρέχετε στο benchmark section του insomnia) o 8700Κ κάνει σκόνη ακόμα και 3900X. Καθαρά λόγω STP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Έχω ήδη ανεβάσει αυτό που είδες με intel 5 ετίας. Πάω στοίχημα ότι σε αυτό που ανέβασα και μετράει για έναν gamer(όχι τα θεωρητικού ενδιαφέροντος που τρέχετε στο benchmark section του insomnia) o 8700Κ κάνει σκόνη ακόμα και 3900X. Καθαρά λόγω STP.

Kανα αλλο Game εκτος απο το ac εχεις να ποσταρεις ? Καταλαβαινεις οτι 1  game δεν ειναι ο κανονας ,στο sottr στο εχεω ξαναπει για παραδειγμα οτι με τον 2700x ειχα καλυτερα νουμερα σε συγκεκριμενα σημεια που εσενα επεφτε πολυ με την 2080 ενω ημουν με v64. Το να λεμε οτι η intel δεν ειναι μπροστα σε Gaming ειναι ψεμα αλλα μην το παρακανουμε, καλος χρυσος ο 6700 αλλα παλιωσε

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

O 8700k με την οδοντόπαστα colgate μέσα είναι cpu τετραετίας.οκ.αλλαξε την 2080 σου .δεν φτουραει σε dxr .κρίμα είναι.οπως λέει και ο cometlake το χρήμα δεν έχει καμία σημασια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Εδώ ο 7400 και ο 7500 κάναν σκόνη το σαπάκι τον 1600, στον 8700k θα κολλήσουμε που είναι μια χαρά cpu ναούμε. Είπαμε πάνω και από ryzen 4xxx, θα είναι.😁

Btw how does it feel που ο 6700k τρώει τη σκόνη από το σαπάκι των 100 ευρώ 3300x?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...