ilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τώρα τελευταία παντως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια οι νέοι ryzen να έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους .Μια με το xcom Τώρα με το gear tactics . Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε παιχνίδια που θα είναι πορτ από τις νέες κονσόλες Τρώει μπουκάλα η 2080-ti στα 1080p.😁 Περίμενε να βγει η 3080ti να τη δοκιμάσουμε σε αναλύσεις περασμένης 20ετίας για να βγει το πολυπόθητο 20%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Ποιες μη ανταγωνιστικές τιμές ?? Στην πρώτη φάση με τα MSRP μια χαρά ανταγωνιστικές είναι. Τώρα πόσο θα έρθουν Ελλάδα στην αρχή δεν το γνωρίζω, εκείνη την στιγμή θα δούμε και ανάλογα θα προτείνουμε. Σαν upgrade path όμως και στα δυο το ίδιο είμαστε αυτήν την στιγμή. Μία διόρθωση, οι τιμές στα slide της Intel δεν είναι MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price), είναι τιμές χονδρικής με minimum 1000 κομμάτια. Το πόσο θα είναι οι τιμές λιανικής θα το μάθουμε όταν βγουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τώρα τελευταία παντως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια οι νέοι ryzen να έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους .Μια με το xcom Τώρα με το gear tactics . Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε παιχνίδια που θα είναι πορτ από τις νέες κονσόλες Το θέμα είναι όπως είπες αυτό να συνεχιστεί με περισσοτερους τίτλους π αξίζουν.... Επίσης οι παλιοί Ryzen μας αφήσανε...🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, ShooterX είπε Το θέμα είναι όπως είπες αυτό να συνεχιστεί με περισσοτερους τίτλους π αξίζουν.... Επίσης οι παλιοί Ryzen μας αφήσανε...🤣 Αν αξιζει είναι σχετικό. Για τους φίλους του είδους είναι παρά πολύ καλό και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια . Επισης ο τεχνικός τομέας είναι εξαιρετικός για το είδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, ShooterX είπε Το θέμα είναι όπως είπες αυτό να συνεχιστεί με περισσοτερους τίτλους π αξίζουν.... Επίσης οι παλιοί Ryzen μας αφήσανε...🤣 Tίποτα δεν αφήσανε οι "παλιοί" R. Oι μετρήσεις είναι με stock πυρήνες (δεν ξέρω και για μνήμες). Οι διαφορές που βλέπεις, πριν από όλα, είναι λόγω clocks+boost και έπονται διαφορές σε IPC κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Tίποτα δεν αφήσανε οι "παλιοί" R. Oι μετρήσεις είναι με stock πυρήνες (δεν ξέρω και για μνήμες). Οι διαφορές που βλέπεις, πριν από όλα, είναι λόγω clocks+boost και έπονται διαφορές σε IPC κλπ. Η εικόνα και το άρθρο από κάτω διαφωνούν μαζί σου... Τι εννοείς stock πυρήνες? Οι άλλοι είναι overclocked ξέρω εγώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, ShooterX είπε Η εικόνα και το άρθρο από κάτω διαφωνούν μαζί σου... Τι εννοείς stock πυρήνες? Οι άλλοι είναι overclocked ξέρω εγώ?? Stock επεξεργαστές, τόσο απλό. Ryzen 1600X: 3.6base (all core), max boost 4.0 (1core) Ryzen 3600: 3.8base (all core), max boost 4.4 (1core) Από αυτά και μόνο, μαζί και κοντά 30% διαφορά IPC μεταξύ 1χχχ-3xxx και βγαίνει μια χαρά το 41% διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. Πού να είχαν βάλει τον 1700stock (base all core 3.0...) Το "πρόβλημα" είναι ότι σε ελάχιστο χρόνο όλοι οι 1χχχ ανεβαίνουν all core στα 3.8+, για πλάκα, και η διαφορά γίνεται μικρότερη (έως πολύ μικρότερη στην περίπτωση του 1700, ας πούμε), χώρια PBO/XFR κλπ. Είναι γνωστές οι stock επιδόσεις των 1χχχ σε gaming, πολύ καιρό τώρα...δεν ανακαλύψαμε κάτι νέο (α, ανακαλύψαμε...όταν αρχίζει η εκμετάλλευση πυρήνων, παίρνουν πάνω τους οι πολυπύρηνοι για κάποιο ανεξήγητο λόγο). Οι αντίστοιχες συχνότητες των Intel σε stock είναι πολύ υψηλότερες 7700Κ (base 4.2, max 4.5) Το ξέρουμε, το ξέραμε πάντα, είναι ένα από τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Είναι ενδιαφέρον, βέβαια, να βάζεις τον 3600(non X) απέναντι στον 8700Κ...να μην εκμεταλλευθεί στο έπακρο ο 3600Χ PBO/XFR κι ότι άλλο έχει...μην και βγει κατά λάθος πάνω από τον 8700Κ). Πώς "γυρίζει" στα αγγλικά, το καταραμένο το CB? Προσπαθώ να δω τι έχει κάνει με μνήμες (άλλο θέμα για τους 1χχχ από εκεί...). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Stock επεξεργαστές, τόσο απλό. Ryzen 1600X: 3.6base (all core), max boost 4.0 (1core) Ryzen 3600: 3.8base (all core), max boost 4.4 (1core) Από αυτά και μόνο, μαζί και κοντά 30% διαφορά IPC μεταξύ 1χχχ-3xxx και βγαίνει μια χαρά το 41% διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. Πού να είχαν βάλει τον 1700stock (base all core 3.0...) Το "πρόβλημα" είναι ότι σε ελάχιστο χρόνο όλοι οι 1χχχ ανεβαίνουν all core στα 3.8+, για πλάκα, και η διαφορά γίνεται μικρότερη (έως πολύ μικρότερη στην περίπτωση του 1700, ας πούμε), χώρια PBO/XFR κλπ. Είναι γνωστές οι stock επιδόσεις των 1χχχ σε gaming, πολύ καιρό τώρα...δεν ανακαλύψαμε κάτι νέο (α, ανακαλύψαμε...όταν αρχίζει η εκμετάλλευση πυρήνων, παίρνουν πάνω τους οι πολυπύρηνοι για κάποιο ανεξήγητο λόγο). Οι αντίστοιχες συχνότητες των Intel σε stock είναι πολύ υψηλότερες 7700Κ (base 4.2, max 4.5) Το ξέρουμε, το ξέραμε πάντα, είναι ένα από τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Είναι ενδιαφέρον, βέβαια, να βάζεις τον 3600(non X) απέναντι στον 8700Κ...να μην εκμεταλλευθεί στο έπακρο ο 3600Χ PBO/XFR κι ότι άλλο έχει...μην και βγει κατά λάθος πάνω από τον 8700Κ). Πώς "γυρίζει" στα αγγλικά, το καταραμένο το CB? Προσπαθώ να δω τι έχει κάνει με μνήμες (άλλο θέμα για τους 1χχχ από εκεί...). Αρα πρέπει να τους τεστάρουν overclocked Ε?Και τους Intel στοκ γιατί έτσι... Η οι Intel δεν ανεβαίνουν??🤣 Έτσι κάνανε το τεστ (στοκ)...Τι να κάνουμε τώρα.. Μη μου λες γιατί κ πως, τα ξέρω αυτά..(ipc ,clocks κτλ) Μην δείτε κάτι π να <ριχνει> την Amd αμέσως να την υποστηρίξετε πάντως...Keep going.... Νομίζω δεν έχει Αγγλική version το site..Μήπως είναι αυτόματα από google translate? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από ShooterX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ShooterX είπε Αρα πρέπει να τους τεστάρουν overclocked Ε?Και τους Intel στοκ γιατί έτσι... Η οι Intel δεν ανεβαίνουν??🤣 Έτσι κάνανε το τεστ (στοκ)...Τι να κάνουμε τώρα.. Μη μου λες γιατί κ πως, τα ξέρω αυτά..(ipc ,clocks κτλ) Μην δείτε κάτι π να <ριχνει> την Amd αμέσως να την υποστηρίξετε πάντως...Keep going.... Νομίζω δεν έχει Αγγλική version το site..Μήπως είναι αυτόματα από google translate? Το zen1 ανεβαίνει με την μαμά ψυκτρα του και με την μητρικουλα του των 80€. Όχι με την υδρόψυκτη μονάδα , ούτε με delid κ.λ.π. Αυτό θέλει να σου πει. Αυτοί ούτε ψυκτρα δεν ήθελαν άλλη. Ήταν πολύ χαλαρά χρονισμενοι. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το zen1 ανεβαίνει με την μαμά ψυκτρα του και με την μητρικουλα του των 80€. Όχι με την υδρόψυκτη μονάδα κ.λ.π. Αυτό θέλει να σου πει. Αυτοί ούτε ψυκτρα δεν ήθελαν άλλη. Ήταν πολύ χαλαρά χρονισμενοι. Στέλνετε ένα mail σε όλα τα review site με τα παράπονα σας..αυτά π λέτε..Να μην ξαναμπουνε stock Ryzens σε review..😁 Όταν ανεβάζετε ένα review π να δείχνει τους νέους να τα πάνε καλά και τους παλιούς να <σβήνουν> να τα δέχεστε και τα 2. Ούτε <μα το ένα > μα το άλλο>.- Και στην τελική και ο 2600x πάλι κάτω είναι από τον 7700k..Το oc του 1600 θα τον έφερνε σε επίπεδα 2600x??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από ShooterX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ShooterX είπε Αρα πρέπει να τους τεστάρουν overclocked Ε?Και τους Intel στοκ γιατί έτσι... Η οι Intel δεν ανεβαίνουν??🤣 Έτσι κάνανε το τεστ (στοκ)...Τι να κάνουμε τώρα.. Μη μου λες γιατί κ πως, τα ξέρω αυτά..(ipc ,clocks κτλ) Μην δείτε κάτι π να <ριχνει> την Amd αμέσως να την υποστηρίξετε πάντως...Keep going.... Νομίζω δεν έχει Αγγλική version το site..Μήπως είναι αυτόματα από google translate? Όχι, μια χαρά είναι το test που δείχνουν, δεν λέει κάποιο ψέμα...stock vs stock, ολόσωστο. Κρατάω μόνο μια πισινή για τις μνήμες (γιατί κάτι μου λέει πως έχει παίξει ΧΜΡ σε όλους τους Intel) και ότι ανέφερα για τον 8700Κ vs 3600nonX. Φυσικά και ανεβαίνουν οι Intel, αν και συνήθως λίγο λιγότερο αναλογικά (οπότε συμπιέζεται κάπως η διαφορά). Το συμπέρασμα του συγκριτικού ότι οι 1χχχ "χαιρέτησαν" με βρίσκει αντίθετο. Day-1 οι επιδόσεις τους ήταν γνωστές, όπως ακριβώς και το πόσο εύκολα/δύσκολα ανέβαιναν και κέρδιζαν. Οι περισσότεροι που τους πήραν/με, συνειδητά το κάναμε, με τέτοιους σκοπούς. Στο κάτω-κάτω, το γράφημα εξέλιξη δείχνει στην AMD (πάνω-κάτω 30% IPC) και πρακτικά στασιμότητα στην Intel (η διαφορά μεταξύ 7700Κ-8700Κ-9900Κ οφείλεται περισσότερο σε συχνότητες/boost/αριθμό πυρήνων -αυτό το τελευταίο το άχρηστο, που διαβάζουμε συχνά-πυκνά- και ελάχιστα σε αρχιτεκτονικές βελτιώσεις) μέσα σε αυτά τα χρόνια, το απόλυτα λογικό. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Τρώει μπουκάλα η 2080-ti στα 1080p.😁 Περίμενε να βγει η 3080ti να τη δοκιμάσουμε σε αναλύσεις περασμένης 20ετίας για να βγει το πολυπόθητο 20%. Μπα τι βλέπουμε; Ο 7700K καλύτερος από τη Miss vfm CPU για το 2018 2600X; Με τα πολλά τα θρεντς; Ας πραβλέψουμε ότι μετράει με stock ram που είναι χάλια για τα intel και τα παλιά ryzen. Βλέπω ότι το computerbase μετράει και τα 0,1% frametimes. Σε κάθε χίλια καρέ το χειρότερο καρέ του 7700K γίνεται render σε 12,5ms κατά μέσο όρο, αντί για 10,17 στον 3900X. Εμετός δηλαδή η εμπειρία με 7700K. Τέρμα stuttery. Τα σταθερά 16,6 ms που βλέπω σε όλα σχεδόν τα games με κλείδωμα των fps ή Vsync πρέπει να είναι λάθος του msi afterburner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) COMET LAKE S το φελέκι μου 😜 https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-10700K-clears-5-GHz-and-performs-well-on-Geekbench-but-just-cannot-break-the-AMD-Ryzen-7-3800X-in-multi-core-testing.461921.0.html Mετρια τα νούμερα του 10700k https://browser.geekbench.com/v4/cpu/search?utf8=✓&q=10700k Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε COMET LAKE S το φελέκι μου 😜 https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-10700K-clears-5-GHz-and-performs-well-on-Geekbench-but-just-cannot-break-the-AMD-Ryzen-7-3800X-in-multi-core-testing.461921.0.html Mετρια τα νούμερα του 10700k https://browser.geekbench.com/v4/cpu/search?utf8=✓&q=10700k Με βάση το notebookcheck 4% διαφορά σε Single με τον 3800Χ Με +200Mhz στο boost ο 3800Χ θα έπιανε τον 10700Κ (5ghz) σε Single thread. Δηλαδή με 4,7ghz boost. Από την άλλη ο 3800Χ κρατά το MT . Ο Zen3 με 15% αύξηση του Ipc θα τον περάσει σαν σταματημένο ακόμα και αν δεν αυξηθούν ούτε 1 hz τα ρολόγια. Όντως μέτρια τα αποτελέσματα του 10700Κ. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @ShooterX και @pirmen56 Τώρα τρολάρετε κανονικά μου φαίνεται. Σπουδαιολογείτε το performance παιχνιδιού που έχει τον Core i3-9100 πάνω από τον Ryzen 5 2600X 🤣 Που να είχε και το τετραπύρηνο τέρας, τον 9350K δηλαδή 😂 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις