Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, ShooterX είπε O 9900k πουλήθηκε με την ταμπελα BEST GAMING CPU... Μάντεψε...Την ίδια έχει κ ο νέος... Hardcore fps gamer έλεγαν το 2014 όσους είχαν 144hz monitors....Και τα κράζανε μερικοί..Σήμερα 144hz έχει κ η Μαρία της γειτονιάς..🤣 Δες στο YT τι διαφορές έχει ο 3700Χ με τον 9900Κ. 15 fps max και αυτά στα ψηλά (πάνω από 120).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μην ξαναγινει vs το θεμα . Για τις θερμοκριασιες δεν ξερω πως θα βοηθησει αυτο που εκανε η ιντελ, θα ειχε νοημα εαν μειωνε το die αλλα κραταγε σταθερο το ihs , εφοσον αυξηθηκε το δευτερο και η θερμικη συμπεριφορα του cpu δεν εχει αλλαξει με βαση την φυσικη που ξερω δεν βλεπω πως μπορει να ερθει βελτιωση. Ισως καποιος αλλος ξερει να απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δες στο YT τι διαφορές έχει ο 3700Χ με τον 9900Κ. 15 fps max και αυτά στα ψηλά (πάνω από 120).. Τι να το κάνω το youtube??χαχααχαχ Κάποτε...τέτοια test(HWU) σε ultra settings και αντιλήψεις του τύπου < δεν μετράει το cpu μόνο η gpu> πουλούσαν τους FX... Υπάρχουν εδώ μέσα μελη που μπορούν να σου αποδείξουν ότι το 5% που φαγωθηκατε και υποστηρίζετε είναι παραπάνω.. Δεν το κάνουν γιατί θα γίνει Τέξας.. Εγώ έχω στήσει 2700x-3600x-2600x και έχω 8700k. Έχω μια άποψη.. Ε λοιπόν όταν έρθει η ώρα (cpu bound ) η διάφορα είναι διψήφιο %...Σαν να έχεις μια κάρτα κάτω σε κατηγορία..Ξέρεις μερικοί πληρώνουν πολλά για να πάρουν το μεγαλύτερο μοντέλο και εας μην είναι vfm σε σχέση με το μικρότερο.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από ShooterX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, ShooterX είπε Τι να το κάνω το youtube??χαχααχαχ Κάποτε...τέτοια test(HWU) σε ultra settings και αντιλήψεις του τύπου < δεν μετράει το cpu μόνο η gpu> πουλούσαν τους FX... Υπάρχουν εδώ μέσα μελη που μπορούν να σου αποδείξουν ότι το 5% που φαγωθηκατε και υποστηρίζετε είναι παραπάνω.. Δεν το κάνουν γιατί θα γίνει Τέξας.. Εγώ έχω στήσει 2700x-3600x-2600x και έχω 8700k. Έχω μια άποψη.. Ε λοιπόν όταν έρθει η ώρα (cpu bound ) η διάφορα είναι διψήφιο %...Σαν να έχεις μια κάρτα κάτω σε κατηγορία..Ξέρεις μερικοί πληρώνουν πολλά για να πάρουν το μεγαλύτερο μοντέλο και εας μην είναι vfm σε σχέση με το μικρότερο.. Οπότε γιατί να μην πάρεις φθηνότερο cpu και να πάρεις την αμέσως επόμενη κατηγορία κάρτα; Αντί για 9900Κ να πάρεις 3700Χ και τα 150-200 της διαφοράς να τα δώσεις για κάρτα. Θα έχεις και καλύτερα fps στα gpu bound games.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Οπότε γιατί να μην πάρεις φθηνότερο cpu και να πάρεις την αμέσως επόμενη κατηγορία κάρτα; Αντί για 9900Κ να πάρεις 3700Χ και τα 150-200 της διαφοράς να τα δώσεις για κάρτα. Θα έχεις και καλύτερα fps στα gpu bound games.. Φανταζομαι εννοει οτι υπαρχουν τα χρηματα για το απολυτο ( την 2080ti για αυτην την περιοδο δηλαδη ) και θα αγορασω και το καλυτερο cpu για gaming επειδη αυτο με απασχολει μονο. Αν μιλαμε για ψυχολογικους λογους ( υψηλοτερος αριθμος στο fps counter ,180 εναντι 160 πχ) η επειδη ειναι καποιος pro gamer βγαζοντας λεφτα απο αυτο και το τελευταιο ms μετραει εγω το δεχομαι οτι εχει λογικη . Αυτο που αμφισβητώ οστοσο ποσοι ανηκουν στην παραπανω κατηγορια. (Προφανως λιγοι μιας και οι πωλησεις στα custom pc ειναι πολυ υπερ της amd. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Οπότε γιατί να μην πάρεις φθηνότερο cpu και να πάρεις την αμέσως επόμενη κατηγορία κάρτα; Αντί για 9900Κ να πάρεις 3700Χ και τα 150-200 της διαφοράς να τα δώσεις για κάρτα. Θα έχεις και καλύτερα fps στα gpu bound games.. Κάτι τέτοιο έκανα με φίλους..ΑΛΛΑ. Τους ρώτησα πρώτα( βασικα ηξερα) τι είδους games-ανάλυση-hz παίζουν κτλ.. Αυτό δεν αναιρεί όμως την άλλη κατηγορία...Που και 2080 να έχει δεν θα βάλει super duper gfx γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο οπτικός τομέας αλλά το gameplay μόνο (mp τιτλοι κτλ..) Υπενθυμίζω τα 144hz ήταν μόνο για pro gamers καμμενους κάποτε...Σήμερα είπαμε..ΟΛΟΙ 144+hz και ας παίζεις μόνο single player games..🤣 Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από ShooterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Μην ξαναγινει vs το θεμα . Για τις θερμοκριασιες δεν ξερω πως θα βοηθησει αυτο που εκανε η ιντελ, θα ειχε νοημα εαν μειωνε το die αλλα κραταγε σταθερο το ihs , εφοσον αυξηθηκε το δευτερο και η θερμικη συμπεριφορα του cpu δεν εχει αλλαξει με βαση την φυσικη που ξερω δεν βλεπω πως μπορει να ερθει βελτιωση. Ισως καποιος αλλος ξερει να απαντησει. Τι να μη ξαναγίνει vs, είναι δυνατόν ποτέ να συμβεί αυτό το πράγμα σε αυτό το site?😁 Δε πειράζει άστους να δημιουργούν εντυπώσεις και να πιστεύουν ότι θέλουν. Ας πάρουν και τον 10 core που καταναλώνει όσο 2 3950x, ας κάνουν και "upgrade" στην συνέχεια με τους Rocket Lake που θα είναι όνομα και πράγμα αν τελικά ισχύει αυτό που λένε για backport στα 14 nm(+)^n. Ποσώς με ενδιαφέρει πλέον. Μετά το 2022 που θα έχουν δει το φως το αληθινό με τα sapphire rapids και τις DDR5, θα ανακαλύψουν ως δια μαγείας την έννοια του efficiency και να μην χρειάζεσαι 2πλό rad με κάθε unlocked cpu. Όλο το παιχνίδι εκεί θα παιχτεί στο race μεταξύ zen4 και SR. Αν πάρει 6 μήνες/1 χρόνο προβάδισμα η AMD θα ζήσουμε γαλάζια πέτρινα χρόνια. Το οποίο για να μη παρεξηγηθώ δεν θα είναι καλή έκβαση για εμάς τους καταναλωτές. Δε θέλουμε νέα intel στη θέση της intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 04.30.2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Αυτό έχει ανέβει ξανά ?? https://videocardz.com/newz/exclusive-intel-10th-gen-core-comet-lake-s-final-specs-and-pricing-leaked 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Λογικά θα σπρώξει και τις τιμές μεταχειρισμένων πιο κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ουσιαστικά μέχρι τον i7 έκανε απλά ένα price match με ίδιο core/thread count και ίδιες(?) συχνότητες. Καλά το παιχνίδι της κατανάλωσης έχει χαθεί. Imo not bad, ειδικά τώρα που (με τους 3100 και 3300X) φαίνεται ότι πλέον μπορεί η AMD να συμπιέσει λίγο ακόμα τις τιμές της. Να δούμε από διαθεσιμότητα πως θα τα πάνε. Ότι θα συνεχίσουν να βγάζουν "F" εκδόσεις με ανησυχεί λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Εγώ αυτό που εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι είναι όλο το drama μην τυχόν και δεν καταλήξουμε στο παιδικό μαμά η amd καλό h intel κακό....... Πραγματικά βλέπω εξέδρα γήπεδο με amd και αν πει κάποιος κάτι άλλο μπού.....φτού στην πυρά προφανώς έτσι να διατυπώσει κάποιος την άποψη του είναι no go εάν δεν συμφωνήσει πρώτα με τους Ιεχωβάδες της κόκκινης. Το πρόβλημα είναι οπαδικό λες και αρκετοί έχετε μετοχές στην εταιρία, απλά πρέπει να κατανοήσετε οτι σας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι όσο και αν πορώνουν παιδάκια εγκάθετοι youtubers....mil;ame gia ton hwunboxed και τον γκόμενο του που ο μουσάτος έβγαινε στο κανάλι του με μπουφάν amd και ο θυληκός θάβει συστηματικά ότι βγάζoυν oι nvidia και intel και είναι μονίμως γεμάτος δικαιολογίες για την amd, αυτός άρχισε τα vaselline look για το dlss στο bf5, όλα τα παιδάκια που είχαν 1080 οθόνη και 580 στην καλύτερη συμφώνησαν βλέποντας βιντεάκια στο youtube και εγώ μάλλον είμαι τυφλός που η εικόνα ήταν μια χαρά από την αρχή.......ναι ξέχασα πρέπει να χρησιμοποιήσω ansel με HDR off και να βγάλω screenshot και να ζουμάρω με overlay την native για να δω τις διαφορές που δεν αντέχει ο gamer με polaris Διάβασα για φούρνους και πόσταρα αυτό Γράψατε την υπερβολή της υπερβολής "η intel τώρα βρίσκεται στην θέση που ήταν με τον cedar mill, σε σχέση με τους ahlon 64X2 και πόσταρα αυτό Αλλά εκεί με το στανιό στα μετροπρογράμματα του aida 64 η θεόσταλτη αρχιτεκτονική zen μόνο στα aes κερδίζει την αρχαία της intel......και επειδή τα γράφετε στα σοβαρά την εποχή που έγιναν αυτές οι τεκτονικές αλλαγές σε άλμα επιδόσεων από την μια με τον athlon 64 και από την άλλη με τον conroe, και για τις δυο εταιρίες η εικόνα ήταν ότι τόσο ο cedar mill όσο και ο windsor ;htan p;anv ap;o 30-40% πιο αργοί, μάλιστα ο core 2 duo έκανε το 1 εκατομμύριο του suoer pi σε 19 δευτερόλεπτα χρονισμένος στα 2.66 την στιγμή που ο FX-57 στα 4ghzήθελε 55+ Από εκεί και πέρα το μόνο που μου προκαλεί αντιπάθεια προς την amd είναι το φανατικό κοινό της προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Αν ο 8700K(τυχαίο intel chip) είναι πανάκριβος και μόλις 5% ταχύτερος στο gaming από έναν πολύ φθηνότερο 6/12 AMD, τότε η AMD σέρνεται τεχνολογικά. Γιατί από το 2017 που κυκλοφόρησε ο 8700K πάντα 5% ταχύτερο από τους AMD τον θυμάμαι στο gaming. Πρόοδος μηδέν λοιπόν για την AMD που δεν κατάφερε να κλείσει αυτό το 5%, παρά όλα αυτά τα slides που μας έδειχναν για IPC και τα σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, Coppermine είπε Εγώ αυτό που εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι είναι όλο το drama μην τυχόν και δεν καταλήξουμε στο παιδικό μαμά η amd καλό h intel κακό....... Πραγματικά βλέπω εξέδρα γήπεδο με amd και αν πει κάποιος κάτι άλλο μπού.....φτού στην πυρά προφανώς έτσι να διατυπώσει κάποιος την άποψη του είναι no go εάν δεν συμφωνήσει πρώτα με τους Ιεχωβάδες της κόκκινης. Το πρόβλημα είναι οπαδικό λες και αρκετοί έχετε μετοχές στην εταιρία, απλά πρέπει να κατανοήσετε οτι σας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι όσο και αν πορώνουν παιδάκια εγκάθετοι youtubers....mil;ame gia ton hwunboxed και τον γκόμενο του που ο μουσάτος έβγαινε στο κανάλι του με μπουφάν amd και ο θυληκός θάβει συστηματικά ότι βγάζoυν oι nvidia και intel και είναι μονίμως γεμάτος δικαιολογίες για την amd, αυτός άρχισε τα vaselline look για το dlss στο bf5, όλα τα παιδάκια που είχαν 1080 οθόνη και 580 στην καλύτερη συμφώνησαν βλέποντας βιντεάκια στο youtube και εγώ μάλλον είμαι τυφλός που η εικόνα ήταν μια χαρά από την αρχή.......ναι ξέχασα πρέπει να χρησιμοποιήσω ansel με HDR off και να βγάλω screenshot και να ζουμάρω με overlay την native για να δω τις διαφορές που δεν αντέχει ο gamer με polaris Διάβασα για φούρνους και πόσταρα αυτό Γράψατε την υπερβολή της υπερβολής "η intel τώρα βρίσκεται στην θέση που ήταν με τον cedar mill, σε σχέση με τους ahlon 64X2 και πόσταρα αυτό Αλλά εκεί με το στανιό στα μετροπρογράμματα του aida 64 η θεόσταλτη αρχιτεκτονική zen μόνο στα aes κερδίζει την αρχαία της intel......και επειδή τα γράφετε στα σοβαρά την εποχή που έγιναν αυτές οι τεκτονικές αλλαγές σε άλμα επιδόσεων από την μια με τον athlon 64 και από την άλλη με τον conroe, και για τις δυο εταιρίες η εικόνα ήταν ότι τόσο ο cedar mill όσο και ο windsor ;htan p;anv ap;o 30-40% πιο αργοί, μάλιστα ο core 2 duo έκανε το 1 εκατομμύριο του suoer pi σε 19 δευτερόλεπτα χρονισμένος στα 2.66 την στιγμή που ο FX-57 στα 4ghzήθελε 55+ Από εκεί και πέρα το μόνο που μου προκαλεί αντιπάθεια προς την amd είναι το φανατικό κοινό της προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα Αυτη εδω ειναι περιπτωση fanboy και μαλιστα ασχημης καθως προσβαλεις και ολους τους υπολοιπους, και μαλιστα χωρις καν να εχει αναφερθει τιποτα στα τελευταια μηνυματα Αν τα περνετε απο την ιντελ να το καταλαβω ειδαλλως κακο για σας . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, ShooterX είπε Hardcore fps gamer έλεγαν το 2014 όσους είχαν 144hz monitors....Και τα κράζανε μερικοί..Σήμερα 144hz έχει κ η Μαρία της γειτονιάς..🤣 via Imgflip Meme Generator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις