ShooterX Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, adtakhs είπε Θερμάστρα ΔΕΝ είναι ότι θερμαίνεται. Θερμάστρα είναι ότι Θερμαίνει ... καταναλώνει. Α τώρα δεν μας πειράζουν τα temps...Μονο η κατανάλωση... Καλά το πάτε....🤣 1
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ShooterX είπε Α τώρα δεν μας πειράζουν τα temps...Μονο η κατανάλωση... Καλά το πάτε....🤣 Ο χρήστης θέλει . Θερμοκρασίες εντός προβλεπόμενων ορίων. Να μην υπάρχει υψηλή απαγωγή θερμότητας στο κουτί για να μην επηρεάζονται τα υπόλοιπα parts . Αρα δεν χρειάζονται ακριβά κουτιά και υπερβολές. Χαμηλή κατανάλωση. Μικρά τροφοδοτικά κ.λ.π. Υψηλές επιδόσεις. Και όλα αυτά σε μια καλή τιμή. Κανείς βέβαια δεν θα έλεγε όχι στο να βλέπει τον επεξεργαστή του στους 10- βαθμούς . Όλοι μας έχουμε τα ψυχολογικά μας . 😜 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από adtakhs
leros2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ShooterX είπε επίσης αυτά γιατί δεν τα λέτε όταν λένε για τους intel θερμάστρες κτλ..???` όταν σε gaming loads και σε idle (άντε browsing) είναι πιο κρύοι? Δεν σου πέρασε απο το μυαλό ότι μπορεί να είναι δλδ ? Το έχω ξανά γράψει , για να καταφέρω να έχω τις ίδιες θερμοκρασίες (~65 βαθμούς σε gaming) του 8c/16t 2700x με την fanz ψύκτρα του 10αρικου, στον 8600k 6c/6t χρειάστηκα ψύκτρα θηρίο (Thermalright HR-02 Macho). Και συγκρίνω επεξεργαστές με το ιδιο boost 4.3ghz. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από leros2004
Πέτρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Να πιάσουμε φυσική Γυμνασίου/Λυκείου, δλδ Θερμοκρασία vs Θερμότητα? 1 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τώρα εξηγούνται όλα. Τα AMD fanboys ανακάλυψαν τη σημασία της κατανάλωσης.Λιμοί, λοιμοί και σεισμοί! Μετανοείτε!
leros2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Τώρα εξηγούνται όλα. Τα AMD fanboys ανακάλυψαν τη σημασία της κατανάλωσης.Λιμοί, λοιμοί και σεισμοί! Μετανοείτε! ε προφανώς , τόσο καιρό με intel που ήμασταν, είχαμε ξεχάσει την έννοια της
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Τώρα εξηγούνται όλα. Τα AMD fanboys ανακάλυψαν τη σημασία της κατανάλωσης.Λιμοί, λοιμοί και σεισμοί! Μετανοείτε! Φίλε μου άλλο να δίνεις 600€ για την καρβουνιέρα και άλλο 130€ .......... Ας έδινε η Intel με 250 -320€ τον 9900K με ψύκτρα σε οικονομική πλατφόρμα και δεν θα με ένοιαζε και μαζούτ άκαυτο να έβγαζε από πίσω που λέει ο λόγος . Το 20€ παραπάνω κατανάλωσης θα το κέρναγα εγώ στον εαυτό μου. Αλλά μαρή Intel ... Και premium τιμή και κατανάλωση στο θεό και θερμοκρασίες ... χωρίς ψύκτρα δεν πάνε παρέα .... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από adtakhs
ShooterX Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, adtakhs είπε Φίλε μου άλλο να δίνεις 600€ για την καρβουνιέρα και άλλο 130€ .......... Ας έδινε η Intel με 250 -320€ τον 9900K με ψύκτρα σε οικονομική πλατφόρμα και δεν θα με ένοιαζε και μαζούτ άκαυτο να έβγαζε από πίσω που λέει ο λόγος . Το 20€ παραπάνω κατανάλωσης θα το κέρναγα εγώ στον εαυτό μου. Αλλά μαρή Intel ... Και premium τιμή και κατανάλωση στο θεό και θερμοκρασίες ... χωρίς ψύκτρα δεν πάνε παρέα .... Ναι αλλά δίνει premium gaming επιδόσεις...εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά κάποιον άλλο ?? Επίσης η κατανάλωση κ οι temps π λες είναι μια χαρά στο gaming...Μη ξεχνάς...σαν το top gaming cpu πουλήθηκε... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από ShooterX 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, ShooterX είπε Ναι αλλά δίνει premium gaming επιδόσεις...εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά κάποιον άλλο ?? +5% fps σε 1080p με την 2080Ti δεν το λες και premium. Χίλιες φορές να πάρεις φθηνότερο επεξεργαστή και να ρίξεις όλο το χρήμα σε κάρτα και monitor..
ShooterX Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε +5% fps σε 1080p με την 2080Ti δεν το λες και premium. Χίλιες φορές να πάρεις φθηνότερο επεξεργαστή και να ρίξεις όλο το χρήμα σε κάρτα και monitor.. Εαν πιστεύεις ότι είναι μόνο +5% ναι οκ....🤣 Οπως ηταν αυτο το 9%?? Ήρεμα ρωτάω...🤣 Μπορούμε να χαλάσουμε κ άλλο το thread.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από ShooterX
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, ShooterX είπε Εαν πιστεύεις ότι είναι μόνο +5% ναι οκ....🤣 Οπως ηταν αυτο το 9%?? Ήρεμα ρωτάω...🤣 Μπορούμε να χαλάσουμε κ άλλο το thread.. ΟΚ. 9% στα 1% Lows και χάνεις 2 πυρήνες και 4 threads.. 14 fps στα 144 είναι, ε σιγά..
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ShooterX είπε Εαν πιστεύεις ότι είναι μόνο +5% ναι οκ....🤣 Οπως ηταν αυτο το 9%?? Ήρεμα ρωτάω...🤣 Μπορούμε να χαλάσουμε κ άλλο το thread.. Πιο πίσω πήγαινε. Υπάρχουν ακόμα reviews με FX ... ακόμα και με Athlon 64 ... 🤣 Επειδή η Intel σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό, (λιθογραφία, αρχιτεκτονική) δεν σημαίνει πως οι άλλοι έκαναν το ίδιο. Σε κανένα τρίμηνο θα είναι εδώ ο ZEN 3 ... και τα 7+nm ... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
nicksoti Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ShooterX είπε Α τώρα δεν μας πειράζουν τα temps...Μονο η κατανάλωση... Καλά το πάτε....🤣 Γιατί να πειράξουν, για πες ένα λόγο. Εφ' όσον δεν επηρεάζουν τη λειτουργία. Οκ άντε να χάσεις 50mhz στο xfr/pbo. Θα μου πεις βέβαια, γιατί κάποιοι αγοράζουν 3600/3700 των 65W με μητρική των 200€, ψήκτρα των 50€ και 5 corsair ανεμιστήρες κουτιού (ενώ η ψύκτρα της cpu είνα κρύα). Μαζί σου.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, leros2004 είπε ε προφανώς , τόσο καιρό με intel που ήμασταν, είχαμε ξεχάσει την έννοια της Είδες? Εγώ είχα μείνει με FX και το θυμόμουν Αν περάσει μπροστά σε ipc, θα θυμηθείτε και εκεί τη σημασία του? Αν υπογράψει κανένα σοβαρό συμβόλαιο με OEM θα θυμηθείτε και τη σημασία των διαφορετικών γραμμών παραγωγής? Τη γαμήσ@με. Με τις 10 πληγές του Φαραώ μας βλέπω 35 λεπτά πριν, adtakhs είπε Φίλε μου άλλο να δίνεις 600€ για την καρβουνιέρα και άλλο 130€ .......... Ας έδινε η Intel με 250 -320€ τον 9900K με ψύκτρα σε οικονομική πλατφόρμα και δεν θα με ένοιαζε και μαζούτ άκαυτο να έβγαζε από πίσω που λέει ο λόγος . Το 20€ παραπάνω κατανάλωσης θα το κέρναγα εγώ στον εαυτό μου. Αλλά μαρή Intel ... Και premium τιμή και κατανάλωση στο θεό και θερμοκρασίες ... χωρίς ψύκτρα δεν πάνε παρέα .... Απλά θυμάμαι συζητήσεις και αναλύσεις σελίδων, να βγαίνουν τα τεφτέρια, να γράφονται διαφορικές εξισώσεις, ολοκληρώματα και μαθηματικά μοντέλα, λογαριασμοί ΔΕΗ, χρεώσεις κιλοβατώρας και νυχτερινά τιμολόγια, υπολογιστές ανά νοικοκυριό, ώρες χρήσης την ημέρα και αν κάνει κακό το πολύ gaming, για να εξηγηθεί πόσο ασήμαντη είναι η κατανάλωση των FX. Fast forward 5-6 χρόνια μετά και η συζήτηση είναι: less watt - much win Κατά τα άλλα, εγώ μαζί σου. Αλλά η Intel σμπουτσα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις