Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Δηλαδή εκεί την κόβεις, 550+? Αουτς

Τιμή δεν μου ζήτησες? Συγκρίνω τον πιο γρήγορο ryzen με τον πιο αργό 10th gen. Mάντεψε ποιος ειναι και πιο γρηγορος και πιο φτηνος :P 

Εκεί θα παίξει δυστυχώς αλλά είναι η τοπ.

Μην πάρεις gigabyte 

Καλή η μάστερ που έχω αλλά στα των μνημών μένει πολύ πίσω σε σχέση με asus.

Πιθανόν ίδια τακτική και η giga z490

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Argonaute είπε

Οτι να ναι, πραγματικά.

Καμια σοβαρή δουλεια θα τους βάλεις να κάνουν για να σε πάρουν τα ζουμιά ή θα παίζεις μπικιμπλικια και πιου πίου πίου για να ξεχνιέσαι? Σοβαρέψου.

Κάνω και σοβαρή δουλειά που μου επιτρέπει να πάρω όποιον CPU θέλω ;) 

Απλά η σοβαρή δουλειά δυστηχώς δεν χρειάζεται 300 πυρήνες, και οι 6 μου αρκούν. Εσύ τι σοβαρή δουλειά κάνεις και χρειάζεσαι 600 πυρήνες? 

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Εκεί θα παίξει δυστυχώς αλλά είναι η τοπ.

Μην πάρεις gigabyte 

Καλή η μάστερ που έχω αλλά στα των μνημών μένει πολύ πίσω σε σχέση με asus.

Πιθανόν ίδια τακτική και η giga z490

Δηλαδή πάνω απο 1000 το πακετάκι. ΑΟΥΤΣ :P 

Θα στείλω και το δικό μου κανα 300, κάτι θα κάνουμε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Κάνω και σοβαρή δουλειά που μου επιτρέπει να πάρω όποιον CPU θέλω ;) 

Απλά η σοβαρή δουλειά δυστηχώς δεν χρειάζεται 300 πυρήνες, και οι 6 μου αρκούν. Εσύ τι σοβαρή δουλειά κάνεις και χρειάζεσαι 600 πυρήνες? 

Δηλαδή πάνω απο 1000 το πακετάκι. ΑΟΥΤΣ :P 

Θα στείλω και το δικό μου κανα 300, κάτι θα κάνουμε

Κοντά 1200€ είσαι με 10900κ

Δημοσ.

Τοσο σοβαρή που λιγότεροι απο 64 πυρήνες και κάποιες δεκάδες nvidia από πίσω να παίζουν μπάλα οριακά επαρκουν.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

IPC υποτίθεται έχουν το ίδιο ή είναι και λίγο πάνω η AMD πλέον σύμφωνα με το CB όμως. Το STP(single-thread performance) είναι το IPC + clocks και εκεί υπερέχει ο 10900Κ.

Οριακα -3%-5% καλυτερο. Πως ομως αυτο μεταφραζεται σε 10% διαφορα σε games? Ειναι αλλοι παραγοντες στην μεση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, narta είπε

Οριακα -3%-5% καλυτερο. Πως ομως αυτο μεταφραζεται σε 10% διαφορα σε games? Ειναι αλλοι παραγοντες στην μεση

Η πλάκα είναι ότι στο intercore latency μέσα στο ίδιο CCX οι zen2 έχουν καλύτερα νούμερα από intel (30 vs 40 νομίζω). Αυτό φαίνεται και από 3300x vs 7700k που είναι οριακά καλύτερος παρότι έχει μικρότερο boost. Το πατατράκ και το μεγάλο penalty το τρώνε όταν πρέπει να πάνε από το ένα ccx στο άλλο και να μεταφέρουν data από την μία cache στην άλλη. Αυτά όλα θα λυθούν λογικά με τους zen3 (έστω σε αυτούς μου θα είναι με 1 chiplet design), αν και εγώ δε πολύπαίζω games να με νοιάζει και αν παίζω κάτι θα είναι capped στα 75 fps.😁 Poor amd pleb.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Έχεις δίκιο. Αυτό σου κάνει?

Απόκρυψη περιεχομένων

2.jpg.5e3b4aadf6a262a97411aa8e03d0edc1.jpg

Το 164 που έβγαλα εγώ σου κάνει?

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Screenshot_2020-05-21-21-32-50-138_com.miui.gallery.jpg

Πάρε και σε 1440p.

Screenshot_2020-05-21-21-35-17-792_com.miui.gallery.jpg

Σε 1440p πιάνω περισσότερα από όσα δίνει το site σε 1080p.και πίστεψε με δεν είναι όλα από gpu oc.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Screenshot_2020-05-21-21-32-50-138_com.miui.gallery.jpg

Γιατί το ingame τρέχει και τα συγκρίνεις? Η νούμερα να ναι και οτι ναναι? :P 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικάρια όλα τα benches στο διαδίκτυο κατά  99.9% έχουν νούμερα με xmp κλπ. Λογικό είναι χρήστες που ασχολούνται με oc να βγάζουν καλύτερα νούμερα ακόμα και stock να έχουν τα cpu τους επειδή έχουν σκαλίσει μνήμες. Αυτό ισχύει τόσο σε amd όσο και σε intel.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Ρε παλικάρια όλα τα benches στο διαδίκτυο κατά  99.9% έχουν νούμερα με xmp κλπ. Λογικό είναι χρήστες που ασχολούνται με oc να βγάζουν καλύτερα νούμερα ακόμα και stock να έχουν τα cpu τους επειδή έχουν σκαλίσει μνήμες. Αυτό ισχύει τόσο σε amd όσο και σε intel.

Μα παιζει να μην τρεχει καν το ingame bench ο αλλος. Δηλαδη τι ακριβως συγκρινουμε ο αλλαχ μονο ξερει. 

Δημοσ.

Τουμπανιασμενος 9900κ βγάζει με επίσης τουμπανιασμενη μνήμη 185 περίπου σε  1080p και 140 1440p.καμια σχέση με τη διαφορά των 40fps που παρεθεσες.σου γκρεμιζω  τα όνειρα .το καταλαβαινω

Εγώ λέω αυτά που βλέπω.εσυ πίστεψε ο,τι θες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CometRyzen είπε

Προγραμματιστής😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τουμπανιασμενος 9900κ βγάζει με επίσης τουμπανιασμενη μνήμη 185 περίπου σε  1080p και 140 1440p.καμια σχέση με τη διαφορά των 40fps που παρεθεσες.σου γκρεμιζω  τα όνειρα .το καταλαβαινω

Εγώ λέω αυτά που βλέπω.εσυ πίστεψε ο,τι θες.

Tα ονειρα μου πραγματικοτητα κανεις, εγω λεω οτι η Intel ειναι μπροστα και με επιβεβαιωνεις. Ο 10900k είναι πανω απο 9900k, και εσυ ου λες οτι εισαι πισω απο 9900k. Do the math ρε αδερφε :P 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, narta είπε

Οριακά(;) στο CB, σε άλλα benches μόνο οριακή δεν είναι η διαφορά. Δεν θα σου πω για το SuperPi που απλά είναι αρχαίο (και ακόμα δεν έχω δει ρύζι να πέφτει κάτω από τα 7" ούτε με LN2), αλλά πχ το Geekbench4 single. Που είναι τα ρύζια με 7Κ+ σκορ, αφού έχουν το ίδιο (ή και καλύτερο όπως έγραψε κάποιος) STP;

Εν τέλει δλδ τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε STP, πώς το μετράτε δλδ, γιατί κάτι χάνω προφανώς αν τα βλέπετε ίδια.

Και προφανώς στο gaming είναι και άλλοι παράγοντες στην μέση, αλλά κάπως πρέπει να συννενοηθούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...