Karanikolis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Ήθελα να ήξερα πραγματικά γιατί μερικοί τρώγεστε τόσο πολύ κ φανατίζεστε τόσο πολύ με AMD vs INTEL... Παίρνετε ποσοστά, τι φάση? Πραγματικά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή....από το να τρώγεστε για αυτό το πράγμα! Το βλέπετε σαν το ποδόσφαιρο? σαν τα κομματικά? Σαν τι? Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του με βάση το μπάτζετ κ τις ανάγκες του! Μπορώ να καταλάβω τον εγωισμό κάποιον γιατί κάποτε ήταν μονοπωλειο η intel κ ξαφνικά ήρθε κάποιος άλλος να τους ταρακουνήσει, όμως κακά τα ψέματα η ψαλίδα έκλεισε πάρα πολύ! Την πλειοψηφία άλλωστε δεν την νοιάζει αν ο ''intel '' είναι καλύτερος στο gaming, αλλά προτιμάει να χάσει αυτά τα 10-20fps κ να κερδίσει την διαφορά των χρημάτων όποια κ αν είναι αυτή, όχι για να τα δώσει ντε κ καλά για gpu, ας τα κάψει, υπάρχει όμως σημαντική χρηματική διαφορά!! Λες κ αν αντί για 150fps έχω 135 θα δω διαφορά, δεν θα μπορώ να παίξω...!!! ελα ρε παιδια.....ας λογικευτουμε λιγο, εχετε γινει ολοι Shroud & Ninja στο gaming.... Προφανώς κ υπάρχουν θετικά κ αρνητικά κ στους δυο, αλλά το να κάνετε τέτοιο φανατισμό για αυτό το θέμα ειλικρινά με ξεπερνάει!! σαν 10 χρονών παιδάκια ποιος έχει το καλύτερο.... Δείτε την τσέπη σας γιατί οι εποχές είναι δύσκολες, κ κάντε κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή σας από το να φανατίζεστε με της εταιρίες hardware.... 2
CometRyzen Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Argonaute είπε Βάλε και τιμές στην εξίσωση και κάποιο ρεαλιστικότερο σενάριο πληζ, και do the math again. Έχεις δίκιο. Αυτό σου κάνει?
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, CometRyzen είπε Ε θέλω αλλα δεν υπάρχουν πουθενά. Έχω βάλει φίλο Γερμανία να βγεί παγανιά δεν βρίσκει τίποτα Μια taichi του κάτσε μεταχείρο σε τζαμπέ τιμή Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα για asrock μιας και δεν την έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Ο Μπάμπης είχε ζ370 εάν δεν κάνω λάθος και ήταν ικανοποιημένος στα των μνημών. Apex έχει το msystems. Αλλά δες και για hero επιμένω. Είναι δυνατή
Argonaute Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, CometRyzen είπε Έχεις δίκιο. Αυτό σου κάνει? Απόκρυψη περιεχομένων Φυσικά και όχι. Λείπουν και οι 2 παραμετροι που ζήτησα. Μην παίζουμε την κολοκυθιά.
CometRyzen Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα για asrock μιας και δεν την έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Ο Μπάμπης είχε ζ370 εάν δεν κάνω λάθος και ήταν ικανοποιημένος στα των μνημών. Apex έχει το msystems. Αλλά δες και για hero επιμένω. Είναι δυνατή To σκέφτομαι και για hero αλλά με 50€ πας σε apex. Οι τιμές του msystems δεν μαρέσουν Εχω ψυχολογικο όριο το 500αρικο για μητρικη, πες με περιεργο δεν με ψηνει να δωσω παραπανω.
Crus Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Ήθελα να ήξερα πραγματικά γιατί μερικοί τρώγεστε τόσο πολύ κ φανατίζεστε τόσο πολύ με AMD vs INTEL... Παίρνετε ποσοστά, τι φάση? Πραγματικά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή....από το να τρώγεστε για αυτό το πράγμα! Το βλέπετε σαν το ποδόσφαιρο? σαν τα κομματικά? Σαν τι? Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του με βάση το μπάτζετ κ τις ανάγκες του! Μπορώ να καταλάβω τον εγωισμό κάποιον γιατί κάποτε ήταν μονοπωλειο η intel κ ξαφνικά ήρθε κάποιος άλλος να τους ταρακουνήσει, όμως κακά τα ψέματα η ψαλίδα έκλεισε πάρα πολύ! Την πλειοψηφία άλλωστε δεν την νοιάζει αν ο ''intel '' είναι καλύτερος στο gaming, αλλά προτιμάει να χάσει αυτά τα 10-20fps κ να κερδίσει την διαφορά των χρημάτων όποια κ αν είναι αυτή, όχι για να τα δώσει ντε κ καλά για gpu, ας τα κάψει, υπάρχει όμως σημαντική χρηματική διαφορά!! Λες κ αν αντί για 150fps έχω 135 θα δω διαφορά, δεν θα μπορώ να παίξω...!!! ελα ρε παιδια.....ας λογικευτουμε λιγο, εχετε γινει ολοι Shroud & Ninja στο gaming.... Προφανώς κ υπάρχουν θετικά κ αρνητικά κ στους δυο, αλλά το να κάνετε τέτοιο φανατισμό για αυτό το θέμα ειλικρινά με ξεπερνάει!! σαν 10 χρονών παιδάκια ποιος έχει το καλύτερο.... Δείτε την τσέπη σας γιατί οι εποχές είναι δύσκολες, κ κάντε κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή σας από το να φανατίζεστε με της εταιρίες hardware.... μην τα λες ετσι ευκολα αυτα. Αν παιζεις competitive στην Dota και εισαι στο 0.03% τα χρειαζεσαι οπως και δηποτε τα 3 παραπανω φουπουσου για να πας απο τα 142 στα 145. 😛 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Crus
CometRyzen Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Argonaute είπε Φυσικά και όχι. Λείπουν και οι 2 παραμετροι που ζήτησα. Μην παίζουμε την κολοκυθιά. Ποιοι παράμετροι, η τιμή? Ok, 800 o 3950x και 280 ο 10600k 1 1
narta Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Όλος ο τσακωμός γίνεται γιατί κάποιοι λένε ότι παρά τα τόσα Ryzen releases η AMD δεν έχει πιάσει την Intel στο STP παρά το ότι μένει στάσιμη εδώ και αρκετές γενιές και αυτή είναι η αλήθεια. 35 λεπτά πριν, Crus είπε Επειδη μπερδευεστε μερικοι, το STP απο τι εξαρταται? IPC και ρολογια. Επειδη μπερδευεστε μερικοι η διαφορα ειναι στο gamning. STP ιδιο εχουν. Στο gaming η διαφορα μονολιθικου vs chiplets, ringbus vs ccx και το intercore latency που επιφερει ο σχεδιασμος αυτος, εχουν ως αποτελεσμα την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανωτερότητα της Intel σε high fps gaming σεναρια. Το ποσο αποτελεσματικη θα ειναι η αρχιτεκτονικη σε συνδιασμο με το die shrink στα 7/5 νανομετρα της Intel θα φανει μεσα στα επομενα 2-3 χρονια. Η AMD δεν αγγιξε 5GHz ποτε και ειναι πιθανο να μην μπορει να το κανει λογο 7nm. Η πρωτη αποπειρα της Intel στα ονομαστικα 10nm εδειξε επισης το ιδιο, ρολογια πουθενα. Θα δουμε στο μελλον Για την ωρα και μεχρι την ελευση των Zen3 η Intel ειναι η de facto επιλογη για οποιον θελει απολυτες επιδοσεις σε high fps gaming.
Argonaute Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, CometRyzen είπε Ποιοι παράμετροι, η τιμή? Ok, 800 o 3950x και 280 ο 10600k Μπράβο. Το κουτι με τους παραλογισμούς το άνοιξες ή οχι ακόμα? Θυμίζουν τακτικές Ελφά τα ασυνάρτητα λεγόμενα σου. Για να καταλάβω, οσοι εχουν σύστημα ή μπεντσαρουν, ή ειναι professional Gamers ή έχουν unlimited budget ή και τα 3 μαζί. Εντερπρενέρ γεμίσε η ελληνική hw σκηνη... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Argonaute
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε To σκέφτομαι και για hero αλλά με 50€ πας σε apex. Οι τιμές του msystems δεν μαρέσουν Εχω ψυχολογικο όριο το 500αρικο για μητρικη, πες με περιεργο δεν με ψηνει να δωσω παραπανω. Μια φορά θα τα δώσεις και δεν θα ξανά ασχοληθείς. Είναι μητρική που θα σου δώσει το μέγιστο οποίου 10χχχ βάλεις επάνω και εννοείται Μαξ μνημών
CometRyzen Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, narta είπε Επειδη μπερδευεστε μερικοι η διαφορα ειναι στο gamning. STP ιδιο εχουν. Στο gaming η διαφορα μονολιθικου vs chiplets, ringbus vs ccx και το intercore latency που επιφερει ο σχεδιασμος αυτος, εχουν ως αποτελεσμα την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανωτερότητα της Intel σε high fps gaming σεναρια. Ξεκαθαρη? Που την ειδες? Τα 3 fps? Τα reviews που δειχνουν 25-30% σε ισοπυρηνους δεν μετρανε. Αλλωστε γλυτώνεις τα λεφτά και τα ρίχνεις σε κάρτα. Το οτι η καρτά δεν θα σε βοηθήσει ότανο 3600 πεφτει κατω απο τα 60 όπως βλέπουμε στο bench του fallen order δεν εχει σημασια, είναι ψιλά γράμματα.
Crus Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, narta είπε Επειδη μπερδευεστε μερικοι η διαφορα ειναι στο gamning. STP ιδιο εχουν. Στο gaming η διαφορα μονολιθικου vs chiplets, ringbus vs ccx και το intercore latency που επιφερει ο σχεδιασμος αυτος, εχουν ως αποτελεσμα την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανωτερότητα της Intel σε high fps gaming σεναρια. Το ποσο αποτελεσματικη θα ειναι η αρχιτεκτονικη σε συνδιασμο με το die shrink στα 7/5 νανομετρα της Intel θα φανει μεσα στα επομενα 2-3 χρονια. Η AMD δεν αγγιξε 5GHz ποτε και ειναι πιθανο να μην μπορει να το κανει λογο 7nm. Η πρωτη αποπειρα της Intel στα ονομαστικα 10nm εδειξε επισης το ιδιο, ρολογια πουθενα. Θα δουμε στο μελλον Για την ωρα και μεχρι την ελευση των Zen3 η Intel ειναι η de facto επιλογη για οποιον θελει απολυτες επιδοσεις σε high fps gaming. Στο Gaming απο την μια πλευρα και οπως σωστα ειπες, λογω mem latency και οχι λογω STP οπως λαθος γραφτηκε παραπανω, και σε ολα τα υπολοιπα απο την αλλη (MTP, Power Efficiency, VFM, PCIE κλπ). Το θεμα ειναι βεβαια και να πεσουν οι τιμες που προς το παρον την ανηφορα τους εχουν...
CometRyzen Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Μια φορά θα τα δώσεις και δεν θα ξανά ασχοληθείς. Είναι μητρική που θα σου δώσει το μέγιστο οποίου 10χχχ βάλεις επάνω και εννοείται Μαξ μνημών Δηλαδή εκεί την κόβεις, 550+? Αουτς Μόλις τώρα, Argonaute είπε Μπράβο. Το κουτι με τους παραλογισμούς το άνοιξες ή οχι ακόμα? Τιμή δεν μου ζήτησες? Συγκρίνω τον πιο γρήγορο ryzen με τον πιο αργό 10th gen. Mάντεψε ποιος ειναι και πιο γρηγορος και πιο φτηνος
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 IPC υποτίθεται έχουν το ίδιο ή είναι και λίγο πάνω η AMD πλέον σύμφωνα με το CB όμως. Το STP(single-thread performance) είναι το IPC + clocks και εκεί υπερέχει ο 10900Κ.
Argonaute Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, CometRyzen είπε Δηλαδή εκεί την κόβεις, 550+? Αουτς Τιμή δεν μου ζήτησες? Συγκρίνω τον πιο γρήγορο ryzen με τον πιο αργό 10th gen. Mάντεψε ποιος ειναι και πιο γρηγορος και πιο φτηνος Οτι να ναι, πραγματικά. Καμια σοβαρή δουλεια θα τους βάλεις να κάνουν για να σε πάρουν τα ζουμιά ή θα παίζεις μπικιμπλικια και πιου πίου πίου για να ξεχνιέσαι? Σοβαρέψου. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Argonaute
Προτεινόμενες αναρτήσεις