Προς το περιεχόμενο

Intel Comet Lake-S [2020]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Από 9900 προφανώς δεν αξίζει. Από τους άλλους ναι, γιατί όχι? Βασικά τι εννοείς με το "αξίζει"? Αν θες να το παμε κυριολεκτικα τοτε ουτε απο 6700k αξιζει να αναβαθμισεις, ουτε απο R5 1600 αξιζει να αναβαθμισεις σε 3rd gen. Εδω ειμαστε πιο enthusiasts και φανταζομαι με disposable income, οποτε στα τετοια μας αν αξιζει. Εγω απο 8700k που με τρωει ο πισινος να αναβαθμισω ας πουμε σε τι να παω? Γιατι βλεπω τον 10900k λουκουμι

Σε 9900k used(η αν παίξει σε price drop, never gonna happen) η σε 10700k/10900k για να πεις ότι κάνεις upgrade-θες να χώσεις χρήμα..που αν παίζεις τον [email protected] το λες κ sidegrade το gain που θα πάρεις στα games..Σε low settings.Σε 1080p 144hz+ monitor.

Μάλλον κρατάς τον 8700k, τα σκας σε next gen gpu

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sotirisxp είπε

Κανένα ψέμα  ωμή πραγματικότητα.Ξερουμε ότι δεν σε συμφαιρει είναι ψέμα το έχω διαπιστώσει και σε άλλα ποστ .Δεν ασχολουμε άλλο άκου 3900 με 2080Τι αχαχα

Ωραία ορθογραφία.σε παρακαλώ .ασχολησου λίγο ακομη.μη φύγεις ακομη

P.s. καλά την αδερφή σου γιατί δεν τη συμβουλεψες? Πώς την πάτησε έτσι? Χαχαχαχα

Επεξ/σία από billeiros

4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δεν έχει νόημα, έχω μάπα μητρική, και θα χάσω και την αναβάθισε σε ροκα league. Το μόνο που με κρατάει είναι οτι θέλω να δω και τους zen3, αλλα αργούν αυτοί

E αντε παρτον αφου δεν κρατιεσαι :D

6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Aρα παιρνεις εναν ωραιοτατο 9900k απο αυτους που θα πουλησουν τωρα τον κουμπωνεις στην z370 και χτυπας και μια 3080ti ;)

Με πονάς το ξέρεις?

• Like 1

11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί την τρέλα μου να δώσεις ένα σωρό λεφτά για να πάρεις την 2080S και να παίζεις με low settings; Λες και αν ο άλλος είναι άμπαλεας τα fps του φταίνε..

είναι αλλιώς να κάνεις αρνητικό k/d με 60 φουπουες και αλλιώς στα 240+. Μετά έχεις μόνο bad ping ή tiemates (δεν είναι typo) to blame.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

P.s. καλά την αδερφή σου γιατί δεν τη συμβουλεψες? Πώς την πάτησε έτσι? Χαχαχαχα

Λόγο δουλειάς 

Επεξ/σία από sotirisxp

11 λεπτά πριν, narta είπε

O 10600 θα κανει τρελες πωλησεις σε καθαρους gamers με μη ξεπερασμενες αναλυσεις.

Συμφωνώ, αρκεί να βγουν τα κλειδωμένα chipset κάποια στιγμή. Τουλάχιστον οι άλλοι μπορεί να μην είχαν b550 στο zen2 launch, αλλά δούλευαν τα b450.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Τι θες ορθολογικη αναλυση? Προφανως δεν αξιζει. Το εγραψα και πριν, ουτε απο mid end επεξεργαστη 3ετιας δεν αξιζει να αναβαθμισεις. Ελα ομως που ολοι εδω το κανουμε. Απλά οταν προκειται για Intel χωνουμε και καντιλια μαζι γιατι ειναι της μοδας. 

Εχω 8700k και ΘΕΛΩ να τον αλλαξω. Το θελω ειναι δεδομενο, δεν εχει σημασια το γιατι.  Τι να παρω, όταν το πιο βαρύ task που κάνω είναι τα παιχνίδια? Το PC το έχω κυρίως για δουλειά, αλλα η δουλειά μου όπως και του 99.9% των αγοραστών δεν χρειάζεται 600 πυρήνες. ο 8700k ήδη μου αρκεί για την δουλειά, οριακά μεν αλλά αρκεί. Να πάω σε 3950x που είναι χειρότερος σε παιχνίδια και δεν χρειάζομαι κα ιτους πυρήνες δεν έχει νόημα. Αρα...

Στην ανάλυση της οθονάρας που έχεις που είναι στο 89% του 4K, πόσο πιστεύεις θα χάσεις στα games που παίζεις αν πήγαινες σε Ryzen; Εγώ νομίζω ελάχιστα. Από κει και πέρα, η πιο λογική αναβάθμιση για σένα είναι  πας σε 9900Κ used τώρα που κάποιοι θα τους πουλήσουν για να πάνε σε 10900Κ και κρατάς την ίδια μητρική, κερδίζεις από τα παραπάνω cores και δε ξοδεύεις μια περιουσία. Κάθε άλλη κίνηση (είτε δηλαδή αλλαγή μητρικής + cpu 10900K είτε αλλαγή σε AMD και Ryzen 3900X) φαντάζει λανθασμένη.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...