Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Τοπ   συσκευες  ,εχω το προηγουμενο μοντελο  και στο μονο που υστερει ειναι η καμερα .Ολο το υπολοιπο συνολο ειναι σημειο αναφορας  για την κατηγορια την οποια  δημιουργησε και μονοπωλει .

Στα tablets ειναι μονοδρομος .

Δεν υπάρχουν tablets, μόνο iPad. Πήρε το Tab S6 και το έδωσα, αν και για άλλους λόγους. Θα ξαναπάρω, αλλά αυτή τη φορά μόνο iPad Pro.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, d4ydr33m3r said:

Ωραια πραγματα βλεπω θα χαρω το 12.9/256 μου για τουλαχιστον αλλη μια γενια αν και βεβαια σχεδον εχει επιβεβαιωθει οτι θα εχει το ιδιο σασι σχεδιαστικα.

Το SoC αλλωστε ειναι απο αλλο πλανητη το "ταμπλετ" κυριολεκτικα πεταει θα το πιασουν του χρονου και ισως τα high end κινητα σε επιδοσεις, οποτε οπως το βλεπω περνω και ενα brydge kbrd και καθαρισα μετα το πενακι με αυτα που βλεπω τελικα να αναβαθμιζουν..

Τωρα εαν λανσαριστει με microled πανελ που εχουν ακουστει φημες θα μπω στον πειρασμο βεβαια αλλα για τις καμερες ουτε καν φυσικα γελαει ο κοσμος.. Απο τις καλυτερες day 1 αγορες που εχω κανει ποτε και ας στοιχισε μια μικρη περιουσια απλα απιστευτο..

Λογω του form factor χανεις αρκετη οθονη αλλα στο 12.9 ανετα βλεπεις ..

δεν ειναι 16:9?

Δημοσ.
Στις 27/12/2019 στις 10:39 ΜΜ, speedman_26 είπε

θα ειναι απολαυση να βλεπεις ταινιες στο 12,9

Με τι κάδρο? Έχει ο αδελφός μου το 12.9 και έχει ναααα 2 μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω κάτω 

Δημοσ.
On 28/12/2019 at 11:27, kirileman said:

Δεν υπάρχουν tablets, μόνο iPad. Πήρε το Tab S6 και το έδωσα, αν και για άλλους λόγους. Θα ξαναπάρω, αλλά αυτή τη φορά μόνο iPad Pro.

Ετσι είναι. Αλλά και οι ανταγωνιστές δεν  καταβάλλουν καμία σοβαρή προσπάθεια να χτυπήσουν τα iPad. Δευτεράντζες SoC και λειτουργικό για κινητά σε scale up...προχειρότητες.

Δημοσ.
Στις 28/12/2019 στις 11:27 ΠΜ, kirileman είπε

Αν έχεις όρεξη ρίξε ενα feedback για το s6, γιατί το έδωσες 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, margaritagr είπε

Αν έχεις όρεξη ρίξε ενα feedback για το s6, γιατί το έδωσες 

Ένας λόγος ήταν γιατί είχε κολλήσει ο μικρός και είχα θέμα. Κατά τα άλλα, είχε μεν απίστευτη οθόνη, αλλά ήταν σαν να κρατάω ένα τεράστιο Samsung κινητό. Ό,τι έβλεπα στο Note, έβλεπα και στο Tab, απλώς σε μεγαλύτερη οθόνη. Τα ίδια πράγματα, απλώς... τεράστια! Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν εφαρμογές για android tablets. Τέλος, με χάλασε το γεγονός ότι η Samsung σκότωσε το linux on dex, θα ήταν υπέροχο να τρέχω και ubuntu.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...