Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με έλλειψη χώρου στην κουζίνα.

Θα μπορούσε να μπει ο φούρνος μικροκυμάτων πάνω στο ψυγείο ή θα υπάρχει κανένα πρόβλημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, είναι πως το ψυγείο ίσως χρειάζεται χώρο πλευρικά για να απάγει τη θερμότητα που παράγει το σύστημα ψύξης.

Αν επίσης ο φούρνος μικροκυμάτων παράγει τη δική του θερμότητα (ειδικά ας πούμε αν έχει γκριλ ή αέρα), τότε ένας λόγος παραπάνω.

Γενικά όμως είναι κανόνας, πως τα ψυγεία χρειάζονται ελεύθερο χώρο γύρω τους για να αποδίδουν καλά και οικονομικά. Και αποφεύγεις να τοποθετείς κοντά τους πηγές θερμότητας.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

πιο πολύ για ζέσταμα φαγητού τον έχω. Δεν πρόκειται να μαγειρεύω φαγητό 20-30 λεπτά. Οπότε και εγώ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Ο χώρος γύρω είναι ελεύθερος τόσο για το ψυγείο αλλά και στα πλαινά για τον μικροκυμάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... ή φτιάξε μια ξύλινη βάση diy (με ποδαράκια-αποστατες 1-2cm) στις διαστάσεις του ψυγείου (για να την τοποθετήσεις πάνω στο ψυγείο) ώστε να μην υπάρχει άμεση επαφή κ τοποθέτησε πάνω (στην βάση) τον φούρνο μικροκυμάτων.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

προβλημα κάνενα. άλλωστε στα 5 λεπτά που θα δουλεψει και ζεστη να εβγαζε παλι δεν τρεχει τιποτα. το θέμα ειναι εισαι τοσο ψηλος εσυ και οι αλλοι στο σπιτι? Κάποια στιγμη σε βλέπω να κάνεις μπανιο με κανα λαδερο φαγητο. Δεν βολευει νομιζω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TechnoState είπε

... ή φτιάξε μια ξύλινη βάση diy (με ποδαράκια-αποστατες 1-2cm) στις διαστάσεις του ψυγείου (για να την τοποθετήσεις πάνω στο ψυγείο) ώστε να μην υπάρχει άμεση επαφή κ τοποθέτησε πάνω (στην βάση) τον φούρνο μικροκυμάτων.

Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει δικούς του αποστάτες σχετικά ψηλούς. Δεν είναι τελείως επίπεδος κάτω.

Αλλά σωστά ίσως κοιτάξω να δώσω λίγο ακόμη ύψος.

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

προβλημα κάνενα. άλλωστε στα 5 λεπτά που θα δουλεψει και ζεστη να εβγαζε παλι δεν τρεχει τιποτα. το θέμα ειναι εισαι τοσο ψηλος εσυ και οι αλλοι στο σπιτι? Κάποια στιγμη σε βλέπω να κάνεις μπανιο με κανα λαδερο φαγητο. Δεν βολευει νομιζω

μαζί με τον φούρνο μικροκυμάτων πάλι πιο χαμηλά από μένα είναι. Είναι ακριβώς στην ευθεία αν απλώσω τα χέρια μου οριζόντια προς το δάπεδο.

Αλλά σίγουρα θέλει προσοχή. Ως τελευταία λύση το είχα και εγώ, θα δω πως θα πάει, αν δεν βολεύει θα χρειαστεί να τραβήξω καλώδιο ρεύματος αρκετά μέτρα για να τον αλλάξω θέση.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει δικούς του αποστάτες σχετικά ψηλούς. Δεν είναι τελείως επίπεδος κάτω.

Αλλά σωστά ίσως κοιτάξω να δώσω λίγο ακόμη ύψος.

μαζί με τον φούρνο μικροκυμάτων πάλι πιο χαμηλά από μένα είναι. Είναι ακριβώς στην ευθεία αν απλώσω τα χέρια μου οριζόντια προς το δάπεδο.

Αλλά σίγουρα θέλει προσοχή. Ως τελευταία λύση το είχα και εγώ, θα δω πως θα πάει, αν δεν βολεύει θα χρειαστεί να τραβήξω καλώδιο ρεύματος αρκετά μέτρα για να τον αλλάξω θέση.

ή έχεις μικρο ψυγειο ή είσαι 2,10. Δεν θέλει εξτρα υψος, πολύς κοσμος τα έχει έτσι χρόνια. Απλα δεν παιζουν πλεον τοσο χαμηλα ψυγεια ειναι λίγο σπανιο. 

Δημοσ.

.... εντάξει, δες το κ σαν επιπλέον προστασία... όλοι έχουμε τραβήξει κάτι βιαστικά απο τον φούρνο μικροκυμάτων κ έχουμε λερώσει τον πάγκο από κάτω, έστω κ ελάχιστα.

Δημοσ.

Έχω τον φούρνο μικροκυμάτων πάνω στο ψυγείο μου εδώ και δώδεκα χρόνια από όταν μετακόμισα. Γιά ζέσταμα φαγητών ουδέν πρόβλημα.

Δημοσ.

Χαμηλό σχετικά είναι. 1.40 υψος έχει το ψυγείο, μαζί με τον καταψύκτη.

Προφανώς και δεν θα έβαζα πάνω τον φούρνο αν ήταν 1.80+ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει προβλημα , απλα αν δεν εισαι καλος....σερβιτορος παιζει να σου πεσουν τα φαγητα στο στηθος και στην μουρη (και πλακα πλακα θελει πολυ προσοχη η μουρη με τα καυτα φαγητα ) :D

Η να σπασεις κανα αγκιστρο στο πορτακι απο κακη εκτιμηση.

Ακου και τι θα κανεις .Θα παρεις δυο κομματια σανιδες , θα τα κολλησεις με ταινια διπλης οψης στο ψυγειο (με την ευκαιρια πες μου αν κραταει η κολληση λογω της ψυξης :D ) θα κανεις 4 τρυπες , θα ψιλομπαινουν μεσα τα ποδαρακια του φουρνου και δεν θα κουνιεται καθολου.

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
14 ώρες πριν, The_Judas είπε

Έχω ένα θέμα με έλλειψη χώρου στην κουζίνα.

Θα μπορούσε να μπει ο φούρνος μικροκυμάτων πάνω στο ψυγείο ή θα υπάρχει κανένα πρόβλημα; 

Κανενα προβλημα προχωρα αφοβα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...