john1987 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι της 1ης σαιζόν η πρωταγωνίστρια ήταν πολύ πιο όμορφη. Νομίζω ότι και το concept της 1ης σαιζόν θύμιζε έντονα Dexter. Απλά το Dexter (ειδικά οι πρώτες 4-5 σαιζόν) ήταν πραγματικά πρωτότυπη και πολύ προσεγμένη σειρά.. 2
christakos07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 6:41 ΜΜ, john1987 είπε Η αλήθεια είναι ότι της 1ης σαιζόν η πρωταγωνίστρια ήταν πολύ πιο όμορφη. Νομίζω ότι και το concept της 1ης σαιζόν θύμιζε έντονα Dexter. Απλά το Dexter (ειδικά οι πρώτες 4-5 σαιζόν) ήταν πραγματικά πρωτότυπη και πολύ προσεγμένη σειρά.. Εχ θα διαφωνήσω ως προς το σκέλος της ομορφιάς. Στη πρώτη σεζόν περισσότερο γούσταρα το μπρουνετάκι, παρά την πρωταγωνίστρια Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από christakos07 1
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Και οι 2 σεζόν μου άρεσαν. Η πρώτη σε έβαλε σε καλό κλίμα που αναρωτιόσουν αν θα επαναληφθεί το σκηνικό στη 2η. Το plot twist όμως μου άρεσε πολύ και το χιντ που δίνει για την 3η αρκετά καλό, δεδομένου της νέας κατάστασης του Τζο. 4
maximusgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Για μία ακόμη φορά συναρπαστική! Δε χόρταινα να βλέπω τη δεύτερη σεζόν! Μπράβο ρε Netflix! 1
Froskeas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μια χαρά ήταν και η 2η. Νεράκι φρεσκοκαθάριο κύλησε. Στα + η αρκετά «λουβ» πρωταγωνίστρια ονόματι συμπτωματικώς (?) Love Παραξένεψε κάπως το plot twist αλλά ήταν και ο μηχανισμός για περαιτέρω συνέχιση της ιστορίας Ένα τίμιο 8αράκι από μένα 4
onelonelystar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 6:41 ΜΜ, john1987 είπε Απλά το Dexter (ειδικά οι πρώτες 4-5 σαιζόν) ήταν πραγματικά πρωτότυπη και πολύ προσεγμένη σειρά.. και επίσης όλοι υποστηρίζαμε Dexter!! Στην 1η σαιζόν ο Joe έκανε πολλές "κακές πράξεις" που μετριάστηκαν στην 2η αλλά και πάλι δεν με έκανε να τον "υποστηρίξω". Επίσης το όλο θέμα κατασκοπίας/ντετέκτιβ παραείναι εύκολο για αυτόν.. λίγο ψεύτικο. Παρόλα αυτά σε κρατάει σε αρκετή αγωνία. ...έχω ακόμα να δω 2 επεισόδια και μόλις είδα ότι Spoiler σκότωσε τη Delilah υπό επήρεια LSD που του έδωσε ο μπούφος ο Forty. Έλα ρε αυτή ήταν καλή! mega bummer. Σχεδόν ξενέρωσα όσο όταν είχα δει ότι ο Trinity δολοφόνησε την Rita (Dexter) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από onelonelystar
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 6/1/2020 στις 6:39 ΜΜ, Froskeas είπε Μια χαρά ήταν και η 2η. Νεράκι φρεσκοκαθάριο κύλησε. Στα + η αρκετά «λουβ» πρωταγωνίστρια ονόματι συμπτωματικώς (?) Love Παραξένεψε κάπως το plot twist αλλά ήταν και ο μηχανισμός για περαιτέρω συνέχιση της ιστορίας Ένα τίμιο 8αράκι από μένα Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο, ενα 8αρακι κ απο μενα. Γενικα πολυ καλη σειρα που εσκασε απο το πουθενα οπως και το sex education, και με πολυ ωραιο soundtrack
john1987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αν πω ότι το final twist της σαιζόν είναι ότι πιο γελοίο έχω δει στην τηλεόραση; Δεν έπειθε ούτε 10χρονο.
afragorn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Τη ξεκίνησα προχθες με τη γυναίκα. Ωραία σειρά δείχνει, και θυμίζει πάρα πολύ έντονα Dexter. Αυτό μου αρέσει. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί, γιατί το Dexter ήταν masterpiece τις πρώτες season!
onelonelystar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 6:41 ΜΜ, john1987 είπε Η αλήθεια είναι ότι της 1ης σαιζόν η πρωταγωνίστρια ήταν πολύ πιο όμορφη. αλλά πολύ χαζή! 1
afragorn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Την τελειώσαμε τις προάλλες τη σειρά. Και για μένα είναι του 7 με 8. Είναι εξαιρετικά "εύπεπτη" με ωραία ροή, ωραίο πρωταγωνιστή, ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά με αρκετά σεναριακά κενά. Ακριβώς όπως και στο Casa de Papel! Υ.Γ. Πόση καλτίλα χωρά όταν σε κάποιες σειρές, όλοι η κοινωνία ασχολείται με το κυρίως θέμα της ιστορίας; Εδώ π.χ. όλοι ασχολούνται με βιβλία (ακόμα και 15χρονα!). Το να διαβάζουν όλοι τέτοιους ψαγμένους συγγραφείς μου φαίνεται πιο απίθανο από τους ίδιους τους φόνους! 😂
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Την ξεκινήσαμε τις προάλλες και ειμαι ακόμα στο 2ο επεισόδιο. Για την ώρα δείχνει εξαιρετική. Έχει κάποια χαρακτηριστικά από το dexter, όμως δεν ειναι σε καμία περίπτωση το ίδιο πράγμα. Επιτέλους μια σειρά να αρέσει.
pontez2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Tώρα σοβαρά, αυτο το διαμάντι έχει μόλις 2 σελίδες; Πλάκα κάνουμε; Mιλάμε για κορυφαία σειρά. Κόλλημα, ανατροπές, ούτε κατά διάνοιαν δε περιμένεις τι πρόκειται να συμβεί. Οκ ο τύπος ειναι ψυχάκιας από τους λίγους. Υπάρχει μια μικρή ομοιότητα με το dexter σε οτι αφορά την αφηγηση των σκέψεών του πρωταγωνιστή και τις δολοφονίες στην αρχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι το ίδιο, ούτε μπορει να πει κανεις οτι έχει την ίδια ιδέα. Οι πρωταγωνίστριες και στις 2 περιπτώσεις ειναι ερωτεύσιμες όσο δε πάει. Η δευτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο. 5
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Ξερουμε η 3η ποτε ερχεται; Το τελειωσα μεσα σε 2 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα