Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω το τάμπλετ zte e8tl έκανα εχθές hard reset και τώρα με ζητάει ένα email πού ήταν στο παρελθόν αλλά εγώ δεν το θύμαμαιι, τι μπορώ να κάνω να ξεκλειδώσει και να ανοίξει?:/
rose from hell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 ψαχνοντας στο google zte e8tl bypass δεν βρήκα κάτι μπορει να γινει με bypass - αλλαγη ρομ και που ξερουμε οτι ειναι δικο σου το tablet................
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, rose from hell είπε ψαχνοντας στο google zte e8tl bypass δεν βρήκα κάτι μπορει να γινει με bypass - αλλαγη ρομ και που ξερουμε οτι ειναι δικο σου το tablet................ Το θεωρείς απίστευτο δηλαδή να μπλοκάρε γτ ήταν χρησιμοποιημένο από τους γονείς μου? Λογικό οι αμφιβολίες αλλά δεν θα δημοσιεύα αν δεν ήταν δικό μου!!!:) Τέλος πάντων
rose from hell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, anastasia_15 είπε Το θεωρείς απίστευτο δηλαδή να μπλοκάρε γτ ήταν χρησιμοποιημένο από τους γονείς μου? Λογικό οι αμφιβολίες αλλά δεν θα δημοσιεύα αν δεν ήταν δικό μου!!!:) Τέλος πάντων Όχι δεν το θεωρώ απίστευτο μου έχει τύχει και σε εμένα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, rose from hell είπε Όχι δεν το θεωρώ απίστευτο μου έχει τύχει και σε εμένα Όπως έτυχε σε εσένα , έτσι έτυχε κ σε μένα !!! Αν δεν ήτανε δικό μου δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το ψάξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα